bernimy 04.09.09, 13:44 czy możesz polecić jakieś strony z prostymi tekstami anglojęzycznymi tak do poczytania i utrwalania słówek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: grave_digger, mam prośbę :-) 04.09.09, 18:13 oo toś mi 'zagwoździa' walnęła, bo z takowych nigdy nie korzystałam. korzystam z programów edukacyjnych, czy gotowych płytek lub po prostu wysyłają mi książki. ale odpowiem ci tak, rozejrzę się i dam ci znać co ciekawego znalazłam. Odpowiedz Link
bernimy Re: grave_digger, mam prośbę :-) 04.09.09, 21:41 Będę dźwięczna A tak zupełnie przy okazji, hmmm, przepraszam, ale mogłabyś kiedyś coś napisać, jak tam się sprawy mają z panem przystojniakie, bo zapewne nie tylko jam ciekawa Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger, mam prośbę :-) 05.09.09, 10:14 chyba w tych sprawach nic nie wyjdzie tyle się spotykamy... i z jego strony nic. czyli jestem dla niego po prostu kumpelą. taką, jak byłam zawsze . no cóż. ale jeszcze troszkę poczekam Odpowiedz Link
bernimy Re: grave_digger, mam prośbę :-) 05.09.09, 12:54 Tak coś mi od razu nie pasowało, że fajny facet "w kwiecie wieku" a sam, o czym pisałam wtedy. Bo ja to taka niestety realistka jestem. Nieważne, pewnie szkoda ale i jako kumpel też fajnie, że jest ktoś taki, choćby czasem do obsmyczenia butelki wina. Z czasem się jeszcze ktoś napatoczy Odpowiedz Link