Gość: lissa IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.07, 20:41 ktore prostownice sa lepsze ceramiczne czy teflonowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: prostownice ktore wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:12 Tylko i wyłącznie ceramiczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona fryzjer Re: prostownice ktore wybrac IP: *.cable.ubr04.telf.blueyonder.co.uk 16.07.07, 21:20 zgadzam sie z opinia kolezaki ze ceramiczne lecz jest teraz problem z wyborem odpowiednej firmy. osobiscie polecam firme babyllis poniewaz ich prostownice sa nie zawodne i nie zbyt kosztowne jak na ta rzecz. warto zainwestowac zeby nie niszczyc wlosow i zeby byl efekt.nalezy zwrocic uwage na szerokosc plytka najlepsza jest szer od 2cm-3cm a takze moc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: prostownice ktore wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:27 Coz nie zgodze sie chyba z przedmówczynia odnosnie niezawodności Babylissa. Kupilam 2 lata temu prostownic Babyliss Pro - zekomo produkt profesjonalny używany w salonach fryzjerskich. Zapłaciłam 120zl. Coz juz po pierwszym uzyciu zauważyłam że to nic specjalnego. Mam włosy dość grube ale bez przesady i efekt prostowania byl jedynie zadowalający. Co wiezej po 15 miesiącach uzytkowania pewnego dnia prostownica nie włączyła sie. Okazało sie że płytki sa spalone a ich wymiana będzie kosztowala więcej niz sama postownica. Czy warto było wydawac 220zl? Zdecydowanie nie. Stanowczo przereklamowane sa prostownice Babylissa. Zanim kupisz jakąś pomyśl czy warto wydać takie pieniądze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: prostownice ktore wybrac IP: *.nettelinwestycje.pl 19.07.07, 12:54 Polecam prostownicę firmy GHG, niestety jest droga okoo 600,00 zl. i u nas trudno dostepna, ale warta zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katani4546 Re: prostownice ktore wybrac IP: 193.138.110.* 27.07.07, 15:04 witam ja używam prostownicy 75W firmy elektrolux za 35 zł i polecam. plytki ma ceramiczne Odpowiedz Link Zgłoś