Dodaj do ulubionych

prostownice ktore wybrac

IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.07, 20:41
ktore prostownice sa lepsze ceramiczne czy teflonowe
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: prostownice ktore wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:12
      Tylko i wyłącznie ceramiczne!!!
      • Gość: mona fryzjer Re: prostownice ktore wybrac IP: *.cable.ubr04.telf.blueyonder.co.uk 16.07.07, 21:20
        zgadzam sie z opinia kolezaki ze ceramiczne lecz jest teraz problem z wyborem
        odpowiednej firmy. osobiscie polecam firme babyllis poniewaz ich prostownice sa
        nie zawodne i nie zbyt kosztowne jak na ta rzecz. warto zainwestowac zeby nie
        niszczyc wlosow i zeby byl efekt.nalezy zwrocic uwage na szerokosc plytka
        najlepsza jest szer od 2cm-3cm a takze moc
        • Gość: Gość Re: prostownice ktore wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:27
          Coz nie zgodze sie chyba z przedmówczynia odnosnie niezawodności Babylissa.
          Kupilam 2 lata temu prostownic Babyliss Pro - zekomo produkt profesjonalny
          używany w salonach fryzjerskich. Zapłaciłam 120zl.
          Coz juz po pierwszym uzyciu zauważyłam że to nic specjalnego. Mam włosy dość
          grube ale bez przesady i efekt prostowania byl jedynie zadowalający. Co wiezej
          po 15 miesiącach uzytkowania pewnego dnia prostownica nie włączyła sie. Okazało
          sie że płytki sa spalone a ich wymiana będzie kosztowala więcej niz sama
          postownica.
          Czy warto było wydawac 220zl? Zdecydowanie nie.
          Stanowczo przereklamowane sa prostownice Babylissa. Zanim kupisz jakąś pomyśl
          czy warto wydać takie pieniądze.

Pozdrawiam
    • Gość: kk Re: prostownice ktore wybrac IP: *.nettelinwestycje.pl 19.07.07, 12:54
      Polecam prostownicę firmy GHG, niestety jest droga okoo 600,00 zl. i u nas
      trudno dostepna, ale warta zachodu.
    • Gość: katani4546 Re: prostownice ktore wybrac IP: 193.138.110.* 27.07.07, 15:04
      witam
      ja używam prostownicy 75W firmy elektrolux za 35 zł i polecam. plytki ma
      ceramiczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka