hanah.vic 02.10.08, 15:29 Dziewczyny, poszukuję w Wawie jakiegoś dobrego fryzjera-stylisty, który by mi pomógł dobrać odpowiednią fryzurę. Polecicie kogoś ?? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stylista Re: Fryzjer stylista IP: *.profnet.com.pl 14.10.08, 16:40 10532994gg ja ci moge pomóc ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fryzjer stylista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 15:08 Poszukuję świetnego fryzjera który dobierze fryzurę na ślubm????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fryzjer stylista IP: *.chello.pl 19.09.09, 02:25 Pracowała w salonach np. ATELIER FRYZJERSKIE Leszek Czajka, MANDAY AKADEMY Maciej Wróblewski, polecam www.stylista-fryzur.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Fryzjer stylista IP: 94.254.230.* 28.11.09, 21:40 Polecam, jeśli wam się uda do niej trafić - Joanna Janiszewska - najlepszy fryzjer, stylista i wizażysta w jednym. Skończyła najlepsze szkoły, a na UW ma dyplom z kreowania wizerunku polityków, czy coś takiego. Nie mam do niej nr tel. (zgubiłam), ale robiła nam 2 lata temu stylizację ślubną i muszę powiedzieć, że wszyscy są dotąd pod wrażeniem. Dziewczyna zalatana, bo ma swoje biznesy, a jeszcze doradza politykom z wiejskiej, ale szukajcie, bo warto... ona patrzy całościowo - figura, karnacja, makijaż i włosy i dlatego super potrafi coś dobrać. Poza tym to prawdziwa artystka - włosy na ślub nie tyle czesze, co z nich rzeźbi. Klasa sama w sobie. Jesli jestescie z Warszawy, to szukajcie, bo warto. Wizyta u niej, to również lekcja samodzielnej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: befita Re: Fryzjer stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 18:15 Polecam La Belle Instytut Kerastase w Warszawie przy pl.Zbawiciela. Bardzo fachowa opieka stylistów...rozmawiają, wypytują...robią diagnozę mikroskopową skóry głowy i włosów zanim dobiorą odpowiednią farbę albo pielęgnację. Dla mnie fryzjer numer jeden w Warszawie.Rytuały Kerastase wykonują z ogromną precyzją, pozwalają się odprężyć. Warto zapisywać się do p.Marty. www.instytutkerastase.blogspot.com - tutaj są namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidlady Re: Fryzjer stylista 09.12.09, 18:56 calkiem przyjemna maja te strone z prezentami. nie bylam w La Belle ale moze jakby maz zasponsorowal wizyte ;) ...to wyprobuje...ile kosztuje rytuał ze strzyżeniem? nie bylo cennika na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: Fryzjer stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 01:04 hhahahah.. nie ma to jak samemu o sobie pisać.. "artystko" po szkołach.. bujda za bujdą i bujdą pogania.. stek kłamstw o kursach i doradzaniu politykon, ale cóż widać marketing w tych czasach na tym polega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Fryzjer stylista IP: *.chello.pl 12.12.09, 18:54 może sama spróbuj coś wybrać - na site4hair.com mają kilka fajnych fryzur, na nowafryzura.pl też - kilka innych podobnych stron też się znajdziej tylko z tego co wiem nowafryzura jest płatna a site4hair jest darmowy - logować się nawet nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZamowFryzjera.pl Re: Fryzjer stylista IP: *.skynet.net.pl 21.01.10, 12:27 Zamów fryzjera do domu, profesjonalne usługi fryzjerskie z dojazdem do klienta. Tanio i profesjonalnie. Sprawdź nas. www.zamowfryzjera.pl tel: 798-454-730 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Fryzjer stylista IP: *.acn.waw.pl 24.01.10, 20:37 zgodzę się, że La Belle Instytut Kerastase to dosyć wyjątkowe miejsce na fryzjerskiej mapie Warszawy...wizyta przebiega nieco inaczej niż w 'topowych' salonach fryzjerskich stolicy...a przy tym wszystkim ceny są przyzwoite, nie przesadzają...bardzo polecam Rytuał Kerastase. PS. Dzięki za namiar na bloga, nie znałam mimo że odwiedzam salon regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Fryzjer stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:10 Bardzo fajny salon otworzył się na Mokotowie - 22 Studio 22 - ul. Czerniakowska 22, b yłam ostatnio chciałam baleyage ale pani Beata zasugerowała mi jeden kolor - trochę ciemniejszy i efekt jest super, nawet zaczęłam się zastanawiać po co mi był ten baleyage przez ostatnie lata , ceny bardzo dobre, sporo promocji mają - np.w czwartek manicure za 25zł albo kawitacja za 49zł. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś