remez2 Re: Zakazane 07.11.09, 11:01 Mój ulubiony bohater Jock mawiał: "Ja to wszystko p ...ę napiłbym się piwa". Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zakazane 07.11.09, 11:41 Też ;) ps. Spaślak Kamiński "zbliża się" do gejów; już ma przechlapane i tu, i tam. Tak mi się skojarzyło z Romanem D. ;) ... Kilkakrotnie, dając sobie narzucić język poprawności politycznej, zarzekał się (Kamiński), iż nie jest homofobem, wspominając, że sam posiada wielu "przyjaciół gejów" i że przeprosił za wszystkie wypowiedzi, jakie mogły być obraźliwe dla społeczności gejowskiej ... -- www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20091107&typ=po&id=po05.txt Freedom Forum ze Dworum Odpowiedz Link
tatarak11 oto co wrogowie Polaków robia publicznie 07.11.09, 13:20 dawać dalej, niech Polacy zobaczą Odpowiedz Link
ave.duce ?! 07.11.09, 13:40 tatarak11 napisał: > oto co wrogowie Polaków robia publicznie Ostro oceniasz Dmowskiego i Rydzyka... "WROGOWIE POLAKÓW", no no! ps. to forum prywatne. :p Odpowiedz Link
tropem_misia1 za komuny 08.11.09, 00:03 tego nie było mam opisać umysły ,które stworzyły ten zakaz? same brzydkie wyrazy mi do łeba przychodzą Odpowiedz Link