16.12.09, 17:32
en.wikipedia.org/wiki/Emma_%282009_TV_serial%29
Ogladałyscie nową ekranizację EMMY. Jak wam się podoba?
Obserwuj wątek
    • olivkah Re: Nowa Emma 06.12.10, 14:41
      Obejrzałam. Bardzo przyjemna ekranizacja. Pan Knightley najsympatyczniejszy ze wszystkich, których widziałam. Do Emmy musiałam się trochę przyzwyczaić, ale też ją polubiłam.
      • kkokos Re: Nowa Emma 26.12.10, 22:57
        nie widziałam, ale na romolę od czasów tego żenującego gniota pod tytułem dirty dancing 2 mam uczulenie :(

więc mając do wyboru dwie - z kate beckinsale i z gwyneth paltrow - wybieram zdecydowanie tę ostatnią. no i jeremy northam mi się zwyczajnie podoba.
        • olivkah Re: Nowa Emma 27.12.10, 19:00
          Ja na szczęście nie widziałam żadnych gniotów z Romolą.

Co prawda na wieść o kolejnej ekranizacji byłam sceptyczna, bo już są dwie niezłe i bardzo różne, poza tym Emma nie jest moją ulubioną powieścią Austen. Jednak warto było obejrzeć, praktycznie wszystko mi się w tej adaptacji podoba.
          • angazetka Re: Nowa Emma 19.06.13, 16:52
            Ja Romolę poznałam dzięki znakomitemu serialowi "The hour", "Emmę" obejrzałam dopiero później (czyt. teraz) i jestem zachwycona. Fajny serial, żywi bohaterowie, zachowane poczucie humoru i lekkość.
            • nchyb Re: Nowa Emma 24.06.13, 18:36
              tej Emmy jeszcze nie widziałam, DD2 za supoer gniota nie uważam, za arcydzieło również, więc aktorka mnie do Emmy jeszcze nie zniechęciła. Jak gdzieś będzie, to obejrzę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka