bgoralska1972 16.12.09, 17:32 en.wikipedia.org/wiki/Emma_%282009_TV_serial%29 Ogladałyscie nową ekranizację EMMY. Jak wam się podoba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olivkah Re: Nowa Emma 06.12.10, 14:41 Obejrzałam. Bardzo przyjemna ekranizacja. Pan Knightley najsympatyczniejszy ze wszystkich, których widziałam. Do Emmy musiałam się trochę przyzwyczaić, ale też ją polubiłam. Odpowiedz Link
kkokos Re: Nowa Emma 26.12.10, 22:57 nie widziałam, ale na romolę od czasów tego żenującego gniota pod tytułem dirty dancing 2 mam uczulenie :( więc mając do wyboru dwie - z kate beckinsale i z gwyneth paltrow - wybieram zdecydowanie tę ostatnią. no i jeremy northam mi się zwyczajnie podoba. Odpowiedz Link
olivkah Re: Nowa Emma 27.12.10, 19:00 Ja na szczęście nie widziałam żadnych gniotów z Romolą. Co prawda na wieść o kolejnej ekranizacji byłam sceptyczna, bo już są dwie niezłe i bardzo różne, poza tym Emma nie jest moją ulubioną powieścią Austen. Jednak warto było obejrzeć, praktycznie wszystko mi się w tej adaptacji podoba. Odpowiedz Link
angazetka Re: Nowa Emma 19.06.13, 16:52 Ja Romolę poznałam dzięki znakomitemu serialowi "The hour", "Emmę" obejrzałam dopiero później (czyt. teraz) i jestem zachwycona. Fajny serial, żywi bohaterowie, zachowane poczucie humoru i lekkość. Odpowiedz Link
nchyb Re: Nowa Emma 24.06.13, 18:36 tej Emmy jeszcze nie widziałam, DD2 za supoer gniota nie uważam, za arcydzieło również, więc aktorka mnie do Emmy jeszcze nie zniechęciła. Jak gdzieś będzie, to obejrzę... Odpowiedz Link