ave.duce 02.01.10, 20:40 Wyłaź spod tego kaca... sorry > koca! :) Manko rośnie! Wchodzenie w Nowy Rok z długami... Oj, nieTOPze, nieTOPze. :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginusia Re: Jesteś wreszcie! :) 18.01.10, 12:35 Jestem!!! W pelnej formie :))). Szanowna wybaczy moja nieobecnosc ale zna moje stany ducha :)). Calusy!! Odpowiedz Link
ave.duce Dobra, dobra :) 18.01.10, 12:46 I w wicewersji (bez JAKICHKOLWIEK podtekstów!) :) :p Odpowiedz Link
ginusia Re: Dobra, dobra :) 18.01.10, 12:52 Dobra, bez podtekstow ;). Hm.. jednak... no ok, nic juz nie mowie. Je savoure la presence de Szanowna ;))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobra, dobra :) 18.01.10, 13:40 > Je savoure la presence?! Ci dam! :))) ps. podtekst to były "pierniczki" :))) :p Odpowiedz Link
ginusia Re: Dobra, dobra :) 18.01.10, 14:54 ave.duce napisała: > > Je savoure la presence?! Ci dam! :))) > > ps. podtekst to były "pierniczki" :))) > >Nie, to jest zapach Narwi i pani B. No i oczywiscie wszystkich rzeczy z tym zwiazanych :))). Sosna, bigos.....mlody listonosz ;)) Odpowiedz Link
ginusia Re: Dobra, dobra :) 18.01.10, 15:04 ave.duce napisała: > Jaki on tam młody! Mowila, ze mlody :P i, ze czas plynie nie tak szybko na WSI!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobra, dobra :) 18.01.10, 15:15 Nie mówiłam! Sobie wymyśliłaś i tyle :) Kiedy do CK zjedziesz w końcu, żebyśmy odwiedziły "młodych kelnerów"? :p Odpowiedz Link
ginusia Re: GIN.usiu! 18.01.10, 12:44 Ulubiona, super madra Szanowna wybaczy zwyklej kobitce o poziomie intelektualnym zolwia z Galapagos.. Bylo roboty pelno z pomoca dla starszych atrtystow o ktorych juz nie mysli... a to byl czas swiateczny.. no i psy... nie tylko ùmoje. Odpowiedz Link
ave.duce Re: GIN.usiu! 18.01.10, 12:50 Już się tak nie tłumaczcie i nie DEPRECJONUJCIE, Dobra Kobieto! Czytać hatko! ps. zobacz, jaką Twoje mają nową kumpelę na Sośnie > forum.gazeta.pl/forum/w,89075,94823199,105540635,Re_SOSNA.html?wv.x=2 :p Odpowiedz Link
ginusia Re: GIN.usiu! 18.01.10, 13:39 Szanowna... mialam ochote napisac Mysza ;)). Patrze i ... wez pod uwage moj stan.... :)))Nic sie nie zmienilo :)) Odpowiedz Link
ginusia Re: GIN.usiu! 18.01.10, 13:32 Kochana Szanowa, Nie jestem godna tego forum :((. Zbyt dlugo jetem za granicami Polski. To juz 28 lt :). Tak na prawde to nie wiem co sie dzieje. Moja akcja przaeciw to bylo glosowanie, glposowalam na PO bo noie lubie polskiej lewicy :(. Strasznie to skomplikowane!!! Przesylam Wazm tysiace calusow i prosbe zebyscie robili wszystko aby nasz&a ukochan Polska byla dla nas taka jak chcemy!!!!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: GIN.usiu! 18.01.10, 13:39 Się przestań wygłupiać, natychmiast! Wiem, że po prostu najchętniej dałabyś dyla z moimi TRZEMA szklankami do piwa "Kwak", ale nic z tego! Masz tu zaglądać jak najczęściej i nie zwalać na innych roboty! Comprenez-vous Madame GINusia?! Do chorery? :p Odpowiedz Link