tw_wielgus 07.02.11, 20:57 Ręczna robota, wykonany w renomowanej pracowni złotniczej. Piękny, rzadko spotykany pierścień. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Oto on! 07.02.11, 21:03 Jeśli szukasz dla niego ciepłego paluszka, jestem gotowa ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Oto on! 07.02.11, 21:15 Ale czy aby na pewno? Bo wiesz... z tym pierścieniem jest związane pewne zobowiązanie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Próba 925, 07.02.11, 20:58 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,121648801,121884880,Ktory_to_bo_jak_Antek_sie_zajmie_.html Odpowiedz Link
czan-dra Re: Próba 925, 07.02.11, 21:45 A co jakaś nowa drużyna pierścienia została powołana? Tylko gdzie oni z tym fantem polezą? U nas jakoś mikro z wulkanami, nawet jam głębszych nie uświadczysz... Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Próba 925, 07.02.11, 21:52 Drogi TWW, jednakowoż uważam, że przeceniasz tu obecnych. Czyżbyś naprawdę uważał, że wśród bywalców tego foruma znajdziesz jakąś dziewicę/dziewica i to na dodatek pragnącą/pragnącego ślubować za pomocą pierścienia tegoż czystość cielesną do dnia ślubu? Z tym handlem obwoźnym pierścieniami w lelije to na Żuliborz! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Próba 925, 07.02.11, 22:58 Względem czystości to ja się codziennie ablucę ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Próba 925, 08.02.11, 10:34 Jednakowoż (połozę akcent na to słowo i powtórzę je jeszcze raz) jednakowoż nie wiemy jaka tajemna jest moc tego pierścienia. Zgodzę się z tezą, iż być może nie taka jaką posiadał ten opisany w trylogii Tolkiena, ale... ( Tu TW zawiesił głos aby dać Płonącejkocicy czas na zadumę). Pomyślmy szerzej, poszukajmy celów i ukrytych intencji jakie kryją się pod podstępnym działaniem kościoła, któren to bazując na ciągotach kobiet do biżuterii pragnie doprowadzić do spadku dzietności w polskim społeczeństwie. Z ostatnich działań rządu w kwestii OFE wiemy że wali się cały "solidarnościowy" oparty o demografię system emerytalny. Akcja "Pierścień" ma moim zadaniem na celu doprowadzenie do załamania się polskiego budżetu celem przejęcia władzy przez liczne ośrodki dywersyjne rozmieszczone w kraju. Jest tylko jedna droga aby zniweczyć te niecne knowania (zakończył TW dramatycznie)! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Próba 925, 08.02.11, 10:53 W świetle Twojego wywodu pomyłka pani poseł Jakubiak (przypominam, że zasugerowała, że naród polski powinien podążać za tytułem trzynastej księgi PT "Kochajmy się!") nie wynikała z niedouczenia, ale była pomyłką freudowską? Albo może idąc jeszcze dalej to w ogóle nie była pomyłka? Tak tylko trochę (a może i bardzo) a propos przypomniała mi się książka Iry Levina (tego od "Dziecka Rosemary") zatytułowana "Chłopcy z Brazylii". Mowa w niej jest o 92 (albo 94 nie pomnę) sklonowanych małych Hitlerkach. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Próba 925, 08.02.11, 11:04 A uchroń nas Boże przed dziećmi Rosamery! Takiej ceny za przyszłą emeryturę nie zamierzam zapłacić. Co do sugestii o pomyłce, a może jej braku, to przystaję i podpisuję się pod tą drugą wersją. Pamiętajmy, że wspomniana Pani Jakubiak była blisko z jednym z panów Kaczyńskich. A co wiemy o tym panu Kaczyńskim oprócz tego, iż wielkim mężem stanu był? Wspomnianej przez Ciebie lektury - "Chłopcy z Barzylii" nie czytałem ale już czuję się zachęcony. Odpowiedz Link
ta Re: Próba 925, 07.02.11, 23:27 Piankny, fakt. I że niby co dalej? Trza się po niego piąć po słupie, czy biec z przeszkodami? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Próba 925, 08.02.11, 10:57 Cokolwiek, naprawdę wart jest każdego wyrzeczenia. Odpowiedz Link