trusiaa 04.04.11, 20:21 Nie ogarniam tej balangi. Przecież się nie ROZERWĘ, tak?! Teraz mam relaks... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Cichy zakątek 04.04.11, 20:24 Czas relaksu? Jeeeeeeeeeeeeeeśśśśśśśśśśśśśśśśćććććććććććććććććć! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Cichy zakątek 04.04.11, 20:24 Zaraz za Tobą przylezą, Trusiu pobrzękując szkłem i wyciągać będą. Zawsze tak jest. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Cichy zakątek 04.04.11, 20:33 Mi to nawet żelazko zabrali... Mogę przycupnąć? Nie zajmę dużo miejsca, dla pewności stanę na jednej nodze, o, jak mało miejsca zająłem... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Kółko anonimowych abstynentów..?! 04.04.11, 20:45 Wracajta ludzie! Zaraz sztuczne ognie będą. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Kółko anonimowych abstynentów..?! 04.04.11, 20:49 Zauważyłeś nieobecność kilkorga z nas? Popatrzymy przez okno :) Ups. Zaczęli bez Ciebie? ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Ano... 04.04.11, 21:03 Muszę lecieć do domu, bo już dziewiąta! A obiecałem mamie, że nie będę się szlajał po ciemku. Pewnie i tak dostanę burę.. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ano... 04.04.11, 21:09 W życiu nie byłam na balandze tak kóciutkiej. Dziewiąta, a wszyscy myk! myk! Jedni solo, a drudzy parami. Za Tych, co nie mogą. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Ano... 04.04.11, 21:21 Wylazłem spod tych mięciutkich poduszek, i polazłem na imprezę, a tam już prawie pozamiatane, o i moje żelazko się znalazło, ale dlaczego wszyscy pouciekali, czy tam pojawił się ktoś kogo nikt nie lubi? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ano... 04.04.11, 21:26 A skąd - takie tu dziwne panują obyczaje - pełno nas, a jakoby nikogo nie było. Na moment gaśnie światło, zapada cisza, a potem znienacka BUUUUUU! i znów jest rojno i gwarno - ducha nie gaś :) Odpowiedz Link
tytanya Re: Ano... 04.04.11, 21:35 Musiałam wyjść, więc wyszłam, a tutaj rzeczywiście coś spokojnie! Odpowiedz Link
ploniekocica Sobie usiadłam cichutko w kątku 04.04.11, 21:40 i wyplatam jako artystka prawdziwa medal ogrodowy dla Olgi w ogrodzie, która nie balanguje dziś :( Odpowiedz Link
ta Re: Cichy zakątek 04.04.11, 21:47 I ja tu przycupam. Gwar, cisk mię onieśmiela jakby. To ja sobie tutaj, na podusi pobalanguję skromnie. Odpowiedz Link
inna57 A ja musiałam 04.04.11, 21:58 się rozerwać ;) Kolegę M. na narty wypchłam a sama natenczas do syna się przeniosłam co by na ogrzewaniu, wodzie, ściekach i benzynce przyszkocić ;) No i wnuczę mi wlazło na głowę ale już się nieletniego pozbyłam i mogę wracać do zabawy. Czy coś ważnego mi umkło ? Byli jakieś atrakcje szczególne ? Odpowiedz Link
ta Re: A ja musiałam 04.04.11, 22:04 Ano zajrzałam na balangę główną. Wielgus polewa, Dziwka z Dziewicą pod depachę się wodzą. Panie , poruta i gonorrhoea. Odpowiedz Link
inna57 Re: A ja musiałam 04.04.11, 22:10 E, jak Dziwka z Dziewicą to dobrze, dziecków sobie przecież wzajemnie nie narobiom. Odpowiedz Link