wylogowany.pielegniarz Re: UWAGA UWAGA! Ważne ogłoszenie! 23.08.11, 23:22 humbak napisał: > Nie będę dyskutował! Od razu przejdziesz do rękoczynów? Odpowiedz Link
iza.bella.iza A fe! :) 23.08.11, 23:29 Dlaczego tylko takie skojarzenie masz? A może nasz netoperek chce tylko zwyczajnie pogadać o niczym? A może czeka na słów kilka, np. pocieszenia, wsparcia, itp? A dla Ciebie specjalnie... wielkie cmoooooooooook, kumplu :) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: A fe! :) 24.08.11, 06:08 iza.bella.iza napisała: > A może nasz netoperek ,,, Who? ;-) Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Ważne ogłoszenie! 24.08.11, 09:38 Nie wstanę! Tak będę leżał... Odpowiedz Link
witekjs Re: UWAGA UWAGA! Ważne ogłoszenie! 24.08.11, 10:55 humbak napisał: > Nie będę dyskutował! Ja też. Być może myślimy o tym samym. Chyba to kompromitujące jest z lekka... Odpowiedz Link
humbak UWAGA UWAGA! Poszukuję! 24.08.11, 16:18 Wzierając w rozpadliny gardziel przepastną poszukuję drogi, co poniesie moje nogi. Kto wskaże palcem szlak podróży, uzyska u mnie dług wdzięczności niezmierniaście duży. Odpowiedz Link
gat45 Re: UWAGA UWAGA! - Uważaj ! 24.08.11, 16:21 To może być niebezpieczne, jak droga poniesie. Odpowiedz Link
humbak UWAGA UWAGA! Dendżer! 24.08.11, 21:44 Toć to słynne bezdroża biegnące koło gołoborza! Kiedyś tam błąkałem, acz wilków się obawiałem! Propozycja jest ciekawa, choć niełatwatwa to przerawa. Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Dendżer! 24.08.11, 22:14 Kto wskaże palcem szlak podróży, uzyska u mnie dług wdzięczności niezmierniaście duży. Ekhm... to na co mogę liczyć? :) Odpowiedz Link
humbak UWAGA UWAGA! Eksplikacja! 25.08.11, 07:24 Długujący humbaczasy na honor swój wskazuje, wyjaśnia że wyborem spłaty wierzyciel się zajmuje. Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Eksplikacja! 25.08.11, 08:01 Niespodzianki nie dostanie? To w maliny jest wpuszczanie :( Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Eksplikacja! 25.08.11, 08:09 Oto zlecam Waszmość Panu: W oddalonej stąd krainie Jadowity potwór słynie, Najmężniejszym trwogą bywa - Bronek Wildsztajn się nazywa. Niech go schwyci i przystawi, Moje oko nim zabawi; Bom ciekawa jest nad miarę Widzieć żywą tę poczwarę. To jest wolą niewzruszoną. Odpowiedz Link
gat45 Ojejejejej ! Trusiuu ! A gdzie BHP ? 25.08.11, 08:22 Pójdzie honorowy Humbak, obiekt Ci przyniesie, rzuci pod nogi jak ten Elrod czy Emrod rękawiczkę... Ty sobie obejrzysz - i co my potem zrobimy z obiektem ? Toć chyba żywego przyniesie ! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Ojejejejej ! Trusiuu ! A gdzie BHP ? 25.08.11, 08:38 Szczerze? Nie wierzę, tak jak w obietnice przedwyborcze. Wykpi się jakimś spłowiałym portrecikiem z obraźliwą adnotacją: Gdyby nie był na obrazku, Zaraz by cię zjadł, głuptasku I tyle będzie z mojej obiecanej nagrody :( Odpowiedz Link
humbak UWAGA UWAGA! Apel! 25.08.11, 08:48 Humbak przemyśleć wszytko teraz musi, aby bezbłędnie wykonać misję od Trusi. Związany wyborem jest niewątpliwie, do realizacji przystąpi aż nadto skwapliwe. Bestyja jednakże słynie z przebiegłości. Połamać mu w boju może wszystkie kości. Przemyśleć trzeba podstępne techniki, co by uniknąć leczniczej kliniki. Dziki Kamieniu twe dni policzone! Wkrótce już wnyki będą sprawione! Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Apel! 25.08.11, 08:54 Na litość mnie bierze... przecież nie spodziewa się Humbak jeden, że będę wystawiała jego zdrowie i życie na szwank ;) I jeszcze te metody: wnyki... a którędy taki Dziki chadza? I przynęta by się przydała, a bo to wiadomo, co takie bestie jją? Humbak liczy pewnie, że wszystko się rozejdzie po (pogruchotanych) kościach... ale ja pamiętliwa jestem! To teraz sobie posiedzę i popatrzę :) Odpowiedz Link
ploniekocica Zaraz, zaraz 25.08.11, 09:24 A co z faktem udowodnionym wielokrotnie, że wszyscy jesteśmy Wildsteinami (oprócz Damy i JE, co to się pod niego ponoć wildsztajny podszywają)? Biedny Humbak pchnięty przez Trusięę ma ubić tuda i siuda WSZYSTKICH, w tym siebie samego? Łomamuniu medialna i mentalna, masakra! Odpowiedz Link
gat45 Re: Zaraz, zaraz 25.08.11, 09:57 Zdaje się, że nie uwzgędniłaś w swoim rachunku prawdopodobnieństwa szóstego wymiaru oraz wpływu wahań akcji południowoafrykańskich kopalni diamentów na wybory szeryfa w Santa Fe. Uwzględnij i od razu otrzymasz obraz jasny i klarowny. Odpowiedz Link
herr_otto_flick Achtung achtung... und so weiter... 25.08.11, 09:44 Na ja... also... Informuję z wielkim żalem, że mein freund Humbak poległ śmiecią kompromitującą podczas zmagań z herr Wildsteinem. Mimo ocieżałej postury okazał się on zaskakująco zwinny. Wyglądało to niemal jakby był w wielu miejscach jednocześnie. Ostatecznie zdzielił największego ssaka wodnego w głowę powodując utratę przytomności. Śledziłem ich w lekkim oddaleniu. Po tym co Humbak mamrotał w chwili odzyskania przytomnosći wnioskuję że utracił na skutek urazu pamięć. Potem straciłem czasowo kontakt z niefortunnym myślywym... ale widok straszliwego końca mnie nie ominął. Oto on: www.youtube.com/watch?v=8AdLb3GvV6Q Odpowiedz Link
gat45 No i masz, Trusiuu, Humbaka na sumieniu :( 25.08.11, 09:52 Bo Ci się zachciało rękawiczkę rzucać niby ta tam nadobna Marta. Między tygrysa i między lamparty, na środek placu. To teraz biegiem bo żywą wodę ! Tym razem odpuścimy Ci żelazne buciki, ale tylko na ten pierwszy raz. Odpowiedz Link
trusiaa Re: No i masz, Trusiuu, Humbaka na sumieniu :( 25.08.11, 10:23 O, Gat małej wiary! A skąd przypuszczenie, że Flik ów prawdę mówi? I któż zacz? Nie wiadomo jakie ma zamiary. Humbak potęgą jest i basta. Pewnie je teraz drugie śniadanie. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: No i masz, Trusiuu, Humbaka na sumieniu :( 25.08.11, 10:29 trusiaa napisała: > O, Gat małej wiary! A skąd przypuszczenie, że Flik ów prawdę mówi? I któż zacz? > Nie wiadomo jakie ma zamiary. Na pewno miał dziadka w Wermachcie, a sam jest przedstawicielem połowy kondominium. Bym mu nie wierzyła a priori! Odpowiedz Link
trusiaa Re: No i masz, Trusiuu, Humbaka na sumieniu :( 25.08.11, 10:46 Ani ja! Cip-cip, wielorybku! Gdzie ty jesteś, rybeńko? Pokaż mi się choć tylko Tyciutko, tyciuteńko... Odpowiedz Link
trusiaa Re: No i masz, Trusiuu, Humbaka na sumieniu :( 26.08.11, 11:16 :( Dlaczego zaczyna we mnie kiełkować podejrzenie, że coś Humbaka zeżarło :( Jak to dorwę... Odpowiedz Link
ave.duce Re: UWAGA UWAGA! Ważne ogłoszenie! 25.08.11, 20:34 humbak napisał: > Nie będę dyskutował! Bo co? Jedziesz na wycieczkę? Odpowiedz Link
widmo_humbaka_ktore_pisze UWAGA UWAGA! Zapytanie oficjalne! 26.08.11, 09:05 Zagubiony po świecie się snuję... tożsamości swej wciąż poszukuję. Nie wiem kim jestem, nie wiem kim byłem. Nie wiem dokąd zmierzam, ni skąd przybyłem. Miejsce to nowe znajomym mi się zdaje, jakbym był u siebie, choć go nie poznaję. Musi ktoś ciemności w mej pamięci rozwiać, bym tożsamość swą mógł ponownie poznać. Odpowiedz Link
ave.duce Re: UWAGA UWAGA! Zapytanie oficjalne! 26.08.11, 12:24 Lepiej być humbakowym widmem, niż zapaść na "Dno Nicości" z Szydłem. Odpowiedz Link
gat45 To STRASZNE !!!!!!!!!!!!! 30.08.11, 15:52 Kto mnie sfilmował z ukrytej kamery ?????????? Bez zgody mej ni pozwolenia ?????????? Odpowiedz Link
widmo_humbaka_ktore_pisze UWAGA UWAGA! Badababum! 30.08.11, 19:20 Ringadingding! Nie przesadzajmy z tym utożsamianiem się z animomoformizacjami cech charakteru, bo zatracimy tożsamość właściwą bez reszty. Jako humbak post mortem wiem co piszę. Potem właśnie ktoś jest gotowy pomyśleć żeśmy są urocze i cokolwiek głupkowate ludzie. I co wtedy począć? Jak zająć twarde stanowisko?! JAK PODKREŚLIĆ POWAGĘ SYTUACJI?!!?!?!?! Pardon. Powiedzmy sobie szczerze- Pratchett nie ma racji. Rozkład ciała wraz z gruczołami nie chorni świadomości przed porywczością charakteru. O czym to ja? Wybaczcie- eteryczność postaci sprawia że jeszcze trudniej skupić się na jednej myśli... Rzućmy okiem na górę... a tak! Skutkiem zbytniego utożsamiania może stać się swędziawka spowodowana urojonymi pasożytami we futerku, albo utrata czucia w kończynach na skutek przedłużonego dyndania. I co wtedy? Jak pisać jak płetwy zdrętwieją?! Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Badababum! 30.08.11, 19:49 Nie bawię się tak :( Matki Założycielki, upiór, jakiś Belfegor zapewne, zeżarł Humbaka i się panoszy teraz. We Dworum coś straszy nocą. Oj, straszy, straszy, i całkiem nieźle Chowa się w różne framugi, Chodzi po Dworum w jedwabnym gieźle, A pysk ma, o... taaaaki długi! Uszy ma takie wielkie jak kapcie, A oczki całkiem maciupcie*, Więc, Xenofancie, Wy to coś złapcie, Albo w ogóle coś zróbcie. __________________ *) Wszelkie podobieństwo jest przypadkowe, a ewentualne podejrzenia - krzywdzące. Odpowiedz Link
widmo_humbaka_ktore_pisze UWAGA UWAGA! Papparappa! 30.08.11, 21:02 Timdiridimdimbimbim.... i takie tam Ależ ależ... co to ja miałem? A tak: Trusiu najdroższa, nie stresuj się mą nową oprawą. Moja nowa stylówa spowodowana konfrontacją z wieloma tonami śniegu i kamienia Ziemią zwanego, nie ma natury agresywnej, oprawczej, stręczycielskiej, ani nawet z lekka wyjąco, snująco, nocno korytarzowej. Transparentność zaś plusy ma swe oczojebne, nic bowiem do ukrycia mieć nie mogę, więc posługę opinią szczerą podjąć mogę. Bajdurzenia niezrównane mam zapasy, pieśni nucić o nim będą po wsze czasy! Bzdety, bzdury i nonsensy w wiersze składam, absurdalia z mym udziałem dalsze zapowiadam. Kretynizmy, grafomanie, czasu marnowanie! Lanie wody! Takie po zmierzch czasu mam zadanie! Jako dowód iż to jam jest Humbak herbu Leniwiec przedstawię słowo ostatnie przed anihilacją jego wypowiedziane. Puffff ono brzmiało! Pufff dobitne! Echem wśród szczytów ośnieżonych się roznoszące! Znaczenia i emocji pełne, do gwiazd i niebiosów bram się unoszące! Oto była kwintesencja istnienia płetwiastej tej istoty. Pufff jak balon powietrza i nieważkich drobin rozlicznych. Dzwon wszak pusty, głośno dzowni, celowi swemu przysłużyć się może! Ludzie płytkiego postrzegania próżności nie docenią, nawet gdy swą przydatność niezachwianie wykaże... któż wtedy zapytam, pustym się okaże? Odpowiedz Link
widmo_humbaka_ktore_pisze UWAGA UWAGA! Ogłuszenie! 30.08.11, 21:04 Odpłynąłem nieco... znowuż dowodząc iz ja to jedynie i ja właśnie jestem! Humbak herbu Leniwiec! Może i męczący, wszak jednak poczciwiec:P Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Papparappa! 31.08.11, 09:18 Humbaku...? Tyśże to? Na stówę i bum cyk cyk? Ale na pewno? Mur beton? AleeE? Jeśli tak to... ufff. Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Papparappa! 31.08.11, 15:04 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,128429070,128429815,Albo_nawet_.html :( Gupiam całkiem. Odpowiedz Link
humbak Re: UWAGA UWAGA! Papparappa! 31.08.11, 15:14 Oj, tam... nie wymagaj bym się logował co chwila na inne konto. Nawet rymowanki nie ułożę, bo nie pora po temu:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWAGA! Papparappa! 31.08.11, 15:21 Ło matko... Nareście - po ludzku gada :) Wierzyłam w powrót Humbaka - niedowiarkom wbrew, w obie brwie. Odpowiedz Link
humbak Re: UWAGA UWAGA! Papparappa! 31.08.11, 15:28 Ale nadal w infradźwiękach. Translator mam nad wyraz dobry:) Odpowiedz Link
humbak Re: UWAGA UWAGA! Papparappa! 31.08.11, 15:42 Niestety. Nie w towarzystwie pań. Wyjaśnię tylko że to dowcip. Odpowiedz Link
ave.duce Re: UWAGA UWAGA! Arcyważne doprecyzowanie! 11.09.11, 10:46 ach, to faktycznie... movens. Odpowiedz Link
humbak UWAGA UWag...... co to ja miałem? 23.09.11, 07:49 A tak, czy to jest sen? Ktoś mnie może chlasnąć we potwarz? Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWag...... co to ja miałem? 23.09.11, 08:04 Sen. Miałam, że całowałam się z... I bardzo proszę mi tego nie przypominać. Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWGA! Wątpliwość! 23.09.11, 09:16 Uhm. Lubię go oglądać na ekranie. Z daleka. Odpowiedz Link
humbak Re: UWAGA UWGA! Wątpliwość! 23.09.11, 09:58 Cóż, trzeba przyznać że aparat zębowy ma jak mały, mięsożerny dinożarł:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWGA! Wątpliwość! 23.09.11, 10:01 Tak. Chociaż we śnie - wcale mi to nie przeszkadzało :( Co by tu zrobić, żeby nie spać wcale, a jeżeli już, to śnić świadomie? Odpowiedz Link
humbak Re: UWAGA UWGA! Wątpliwość! 23.09.11, 10:21 Przy łagodnym wybudzaniu zasadniczo nie powinno się chyba pamiętać snów... ja w każdym razie nie mam takich problemów gieneralnie. Odpowiedz Link
humbak Re: UWAGA UWGA! Wątpliwość! 23.09.11, 10:38 Biorąc pod uwagę jak debilne są te które zdarza mi się pamiętać... nom:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: UWAGA UWGA! Wątpliwość! 23.09.11, 10:40 :) To może zajrzę do Naszej GalerY, co to ja miałam..? Odpowiedz Link