patrze_na_ciebie 26.08.11, 16:02 Olgo napisalem do Ciebie majla i posty na Twoim forum Depresja cafe pod szczurem. Caluje i pozdrawiam proszac o odpowiedzi. Krzysiek -- Olgo w ogrodzie bez mysli o Tobie nie zasypiam juz wcale. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: Krzysiu! 26.08.11, 17:33 Krzysiu! Odkąd przeczytałem Twój pierwszy post nie mogłem uwierzyć, że ludzie tak wielkiego serca nie podzielili losu dinozaurów. Kiedy czytałem drugi, uroniłem łzę wzruszenia a później jeszcze długo nie mogłem się opanować. Do północy łkałem w poduszkę, a nos wydmuchiwałem w zasłonę. Trzeci wprawił mnie w taką depresję, że na samo wspomnienie dygoczę jak rażony prądem. Drogi Krzysiu – prośba wiem, że jej wysłuchasz, bo lubię Cię - mordo Ty moja.... wszystkie Krzyśki to … wiesz… Ale do rzeczy…. Krzysiu, chłopie, nie załatwiaj swoich prywatnych spraw na forum publicznym, pliZ… Czy żądam zbyt wiele? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pytanie do Krzysia.... 26.08.11, 19:16 Czy Twoja oferta jest dalej aktualna? Autor: patrze_na_ciebie 12.04.11, 14:34 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Olgo umyje Ci okna i posprzatam. Napisz do mnie. Bo jakby co to ja chętnie do Ciebie napiszę... Odpowiedz Link