Dodaj do ulubionych

Kocham pisowski stan umysłu

09.04.16, 12:53
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19891019,rezyser-smolenska-zdradza-ze-byl-w-niebezpieczenstwie-dowody.html#BoxNewsImg
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Kocham pisowski stan umysłu 09.04.16, 19:25
      Rzuciło się panu reżyseru na główkę.
      • wydrwiwdowigrosz Re: Kocham pisowski stan umysłu 10.04.16, 07:01
        Problem w tym, że śmierć to bardzo dobra karta, czyli pan reżyser dupa.
        • trusiaa Re: Kocham pisowski stan umysłu 10.04.16, 07:30
          Pomijam odmienny stan świadomości tego nieszczęśliwego człowieka, ale co ja paczę???

Krauze wyjaśnia: - Sprzyjająca mi osoba kolejny raz stawia mi tarota.
          Że co proszę?!
          Każde dziecko ffszak wie, .
          I taki niegodny porwał się na kręcenie Smoleńska, zrgrooooza.
          • ave.duce Re: Kocham pisowski stan umysłu 10.04.16, 08:40
            No to teraz już wiadomo, dlaczemu tak po grudzie szło kręcenie tej smoleńskiej bajeczki.
          • magdolot Re: Kocham pisowski stan umysłu 11.04.16, 00:31
            Tak się kończy jak dla epatowania gawiedzi wysysa się z brudnego palca tfur wyobraźni pete "seryjny samobójca", że potem zaczyna przez domofon straszyć i doprawdy pół biedy jak weń dyszy, bo jak nie dyszy - jest gorzej. Jak zaczyna wypadać ze stawianych przez sprzyjające osoby kart Tarota, to już prawie kaplica. Ostatnie stadium jest wtedy, gdy w każdej paczce "Erosów" zaczynamy dostrzegać zgraję Thanatosów, podle zaczajonych. To, że pan Krauze dostrzega w trywialnej rzeczywistości znacznie więcej niż inni, to pewnik - dowodem jest film "Smoleńsk".
    • 99venus Re: Kocham pisowski stan umysłu 09.04.16, 19:32
      caly PiS to partia ludzi chorych.
    • ave.duce Ostaszewska w temacie "pisowski stan umysłu" 13.04.16, 07:57
      ... wydaje się, że to rodzaj koszmarnego snu, że jesteśmy w rękach szaleńców. Zatruwa się nas chorą wizją zamachu smoleńskiego odbierając prawo do wspomnienia w smutku i ciszy zmarłych w tragicznym wypadku ...
      • 99venus Re: Ostaszewska w temacie "pisowski stan umysłu" 13.04.16, 09:11
        mnie się nie wydaje,ja wiem,że Polską rządzi grupa szalonych schizofreników paranoidalnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka