absztyfikant 15.04.09, 12:45 wyborcza.pl/1,91446,6493847,Lublin___Straszny_dwor__rozpocznie_obchody_440_lecia.html Moj ulubiony numer: dano2005.wrzuta.pl/audio/3pkslIi0JLa/stanislaw_moniuszko_-_aria_skoluby_straszny_dwor_bernard_ladysz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belgijska Re: "Straszny dwór" a 440-lecie Unii Lubelskiej 15.04.09, 12:55 Do tanca tez??? Tego Pana z fotela chyba nie ruszyloby sie do mazura - jak myslisz? W koncu chyba lepsze galery niz ruszyc z nim do mazura (jeszcze w pierwszej parze ....) Nie Absztys, Ty nie masz litosci nad wyobraznia bliznich ... ;) Mazur z Kaczorem.... Odpowiedz Link
belgijska Re: Spooky 15.04.09, 13:11 Duzo jeszcze tego masz? Musze sie psychicznie przygotowac .... Swieci sie jak psu ... nie? Ty tylko, wrzuta, wrzuta i nic "ad hominem" ;)) Odpowiedz Link
belgijska Re: Spooky 15.04.09, 13:17 absztyfikant napisał: > Homo homini lupus est;) In vestimento....czasem est ;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Spooky 15.04.09, 13:22 absztyfikant napisał: > A co ja nagi ?:) A ja wiem, czy Ty nagi, czy in vestimento i w jakim, jezeli juz ? ;)) Mam nadzieje, ze nie w dresie 'z trzema pasami' ... ;)) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Spooky 15.04.09, 13:41 Nie jestem nagi, ale tuxedo na sobie tez nie mam:P Odpowiedz Link
belgijska Re: Spooky 15.04.09, 13:55 absztyfikant napisał: > Nie jestem nagi, ale tuxedo na sobie tez nie mam:P Aaaa, to wydaje mi sie, ze jestesmy .... assortis ... ;)) P.S. Tu sie tak mozna? Obnazac? ;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Cenzura obyczajowa > dokumenty do kontrol 15.04.09, 13:58 ave.duce napisała: > proszę! ;) Kocia lapa ;)) Odpowiedz Link
ave.duce Cenzura obyczajowa > dokumenty do kontroli... 15.04.09, 14:05 belgijska napisała: > ave.duce napisała: > > > proszę! ;) > > Kocia lapa ;)) > Chyba się nie rozumiemy ;) Próba przekupstwa?! Chce mi Pani dać w (kocią) łapę?! Za kwadrans dokumenty albo... ;))) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Cenzura obyczajowa > dokumenty do kontrol 15.04.09, 14:10 ave.duce napisała: > Chyba się nie rozumiemy ;) > Próba przekupstwa?! Chce mi Pani dać w (kocią) łapę?! > Za kwadrans dokumenty albo... ;))) Zadne lapowki, zadne do.wody - lapa w lape ;) Albo... O trzecim wyjsciu Pani nie slyszala? Jamais deux sans trois ;)) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Cenzura obyczajowa > dokumenty do kontrol 15.04.09, 14:14 AVE AVE.DUCE, morituri te salutant:) Odpowiedz Link
belgijska Re: Cenzura obyczajowa > dokumenty do kontrol 15.04.09, 14:25 absztyfikant napisał: > AVE AVE.DUCE, morituri te salutant:) Nie powiem Ci "zazyj tabaki", bo Twoje "srodowisko preferowane', to chyba chicha .... ;) 0a.img.v4.skyrock.net/0a8/chamsdu93200/pics/1579025654.jpg :) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Cenzura obyczajowa > dokumenty do kontrol 15.04.09, 15:09 Ja na to mowie nargila, szisza sie mowi w Egipcie;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Cenzura obyczajowa > dokumenty do kontrol 15.04.09, 15:14 absztyfikant napisał: > Ja na to mowie nargila, szisza sie mowi w Egipcie;) Ty na to mowisz a ja mam 3 szisze w domu ;)) Odpowiedz Link
absztyfikant Narguilé 15.04.09, 15:20 Nie lubi nargili... ;) Narguilé, narghilé, narjila de Turc: Nargile (arabe: نرجيلة), arguileh (Liban), shisha, chicha (Égypte et pays du Maghreb), houka (dans le monde Indien), Ghelyan (en persan : قلیان, Qeliān) ou encore Chilam (en Afghanistan), sont des synonymes désignant une sorte de grande pipe à eau utilisée principalement au Moyen-Orient ou en Asie pour fumer le tabac fr.wikipedia.org/wiki/Narguil%C3%A9 Odpowiedz Link
belgijska Re: Narguilé 15.04.09, 15:31 absztyfikant napisał: > Nie lubi nargili... ;) Wiem, wiem - rok temu zrobilam zaawansowana kwerende, bo zostalam zmuszona do zakupu "chichy" ;)) Obrzydliwe to i kazda z nich sluzyla niewiele tabaka perfumowana na owocowo Brrr - byl szpan pt.'tolérance parentale' ... i po krzyku ;) Pokazowa metoda perswazji odnosi najlepszy skutek i mozna powiedziec "A nie mowilam...? Przeciez od poczatku wiedzialam ..." ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: > dokumenty do kontroli 15.04.09, 14:25 belgijska napisała: > ave.duce napisała: > > > Chyba się nie rozumiemy ;) > > Próba przekupstwa?! Chce mi Pani dać w (kocią) łapę?! > > Za kwadrans dokumenty albo... ;))) > > Zadne lapowki, zadne do.wody - lapa w lape ;) > To ile byłoby tych łap w końcu? ;) > Albo... O trzecim wyjsciu Pani nie slyszala? Jamais deux sans trois ;)) > Głucham > przecież pisałam ;) :p Odpowiedz Link
absztyfikant Mazur? Wy na tym zgnilym Zachodzie 15.04.09, 13:00 ... to macie wymagania siostro... :) www.youtube.com/watch?v=nq_BhuES4xU Odpowiedz Link
belgijska Re: Mazur? Wy na tym zgnilym Zachodzie 15.04.09, 13:09 Cialo??? Chrzescijanin nie ma ciala .... ;)) No pewnie, Ty wolalbys taniec brzucha - powiedziala mi pewna stara Arabka, ze do takiego tanca, to trza miec brzuch! ;))) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Mazur? Wy na tym zgnilym Zachodzie 15.04.09, 13:14 W Izraelu lapalem taki jordanski kanal TV, gdzie taniec brzucha lecial 24/7 :) www.youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds Odpowiedz Link
belgijska Re: Mazur? Wy na tym zgnilym Zachodzie 15.04.09, 13:28 absztyfikant napisał: > W Izraelu lapalem taki jordanski kanal TV, gdzie taniec brzucha lecial 24/7 :) Nie bylo 'na zywo'??? To bylo dla Ciebie 'window shpping'.... No widzisz - ja tez wszystkie te, ktore widzialam 'tanczace z brzuchami' ;) byly kobietami majacymi na czym siedziec i czym oddychac, prawidlowo zbudowane, inaczej mowiac... :) Do mazura jednak sie zdecydowanie nie nadaja... ;))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: "Straszny dwór" a 440-lecie Unii Lubelskiej 15.04.09, 13:10 Andrju się do jakiejś roli najwyraźniej szykuje > :p Odpowiedz Link
absztyfikant A co do Leppera 15.04.09, 13:17 www.youtube.com/watch?v=3Snsqar4eOM&feature=related Odpowiedz Link
belgijska Re: "Straszny dwór" a 440-lecie Unii Lubelskiej 15.04.09, 14:36 Jaka ladna, swieza, czysciutka - jak z pudeleczka ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: "Straszny dwór" a 440-lecie Unii Lubelskiej 15.04.09, 15:03 belgijska napisała: > > Jaka ladna, swieza, czysciutka - jak z pudeleczka ;) > I tak wolę swoją :) :p Odpowiedz Link