paczula8 20.04.09, 10:05 wpadłam z sąsiedzką wizytą ... czy można? tyle tu ciekawych wątków ... ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Jasne, że tak! Proszę zapoznać się z wątkiem 20.04.09, 10:10 1. na gwoździu > to taki "gwóźdź programowy". Miłego pobytu! :) :P Odpowiedz Link
paczula8 Re: Jasne, że tak! Proszę zapoznać się z wątkiem 20.04.09, 10:17 siem zapoznałam, gdzie mam złożyć podpis? ;) > Miłego pobytu! :) Dzięki, jakby co, zapraszam z rewizytą ... adres Pani zna :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jasne, że tak! Proszę zapoznać się z wątkiem 20.04.09, 10:45 paczula8 napisała: > siem zapoznałam, gdzie mam złożyć podpis? ;) > Wystarczy Pani słowo :) > > Miłego pobytu! :) > > Dzięki, jakby co, zapraszam z rewizytą ... adres Pani zna :) > Przykro mi, ale "pewne" towarzystwo mi nie odpowiada. Proszę nie brać tego do siebie, broń Boże! Adresy się zmieniają > nie obarczam sobie pamięci takimi, które już mi są do niczego niepotrzebne. Brak odpowiedzi oberżystki był odpowiedzią. Adres poszedł do śmieci. To se ne vrati, Pani Paczulo. :p Odpowiedz Link
paczula8 Re: Jasne, że tak! Proszę zapoznać się z wątkiem 20.04.09, 10:59 rozumiem, gdyby jednak zmieniła Pani zdanie ... bedę trzymała dla Pani stolik :) Odpowiedz Link
ave.duce Nie zmienię > nie warto trzymać > tylko strata 20.04.09, 11:05 będzie i narazi się pani na "gniew" formalnej właścicielki :) paczula8 napisała: > rozumiem, > gdyby jednak zmieniła Pani zdanie ... bedę trzymała dla Pani > stolik :) > :p Odpowiedz Link
paczula8 Re: Nie zmienię > nie warto trzymać > tyl 20.04.09, 11:41 ave.duce napisała: > będzie i narazi się pani na "gniew" formalnej właścicielki :) Bez obawy:) właścicielka Tawerny jest osoba otwartą i lubiącą ludzi ... więc jakby co, to już wiesz ... ;) miłego dnia :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No comment ;) 20.04.09, 12:01 paczula8 napisała: > ave.duce napisała: > > > będzie i narazi się pani na "gniew" formalnej właścicielki :) > > Bez obawy:) właścicielka Tawerny jest osoba otwartą i lubiącą > ludzi ... więc jakby co, to już wiesz ... ;) > > miłego dnia :) > Odpowiedz Link
paczula8 Re: Dzień dobry! 20.04.09, 12:15 Dziękuję Marouderze:) za zaproszenie i gościnność! chwilowo zmykam do siebie :) miłego dnia :) Odpowiedz Link
belgijska Re: Dzień dobry! 20.04.09, 14:24 paczula8 napisała: > wpadłam z sąsiedzką wizytą ... czy można? > > tyle tu ciekawych wątków ... ;) Czym Dwor bogaty .... czerp inspiracje garsciami .....! ;)) Odpowiedz Link
scoutek Re: Dzień dobry! 20.04.09, 14:26 witaj paczula pewnie sie zmartwisz widzac mnie tutaj trudno Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzień dobry! 20.04.09, 14:51 scoutek napisała: > witaj paczula > pewnie sie zmartwisz widzac mnie tutaj > trudno A jak jeszcze... Izę.Piękną.Izę, to wiesz, co się stanie? ;) Masz trzy podpowiedzi > telefon do przyjaciela (wybieraj!), publiczność we dworze (przyciśniętą do ściany) i pół na pół (litra) ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzień dobry! 20.04.09, 16:06 wanda43 napisała: > nie małpki! Teraz "kaczuszki" ;-))) Boszszsz... kto to spamięta... ten zoologiczny miszmasz ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzień dobry! 20.04.09, 16:05 scoutek napisała: > nie litra > malpki;) W czerwonym? ;) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Dzień dobry! 20.04.09, 16:09 ave.duce napisała: > scoutek napisała: > > > nie litra > > malpki;) > > W czerwonym? ;) makes blue .... www.youtube.com/watch?v=rHa67hmuUko > > :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzień dobry! 20.04.09, 16:22 Uparłam się na czerwień! ;) www.youtube.com/watch?v=0-vVbN5kn2E&hl=pl :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Dzień dobry! 20.04.09, 16:29 ave.duce napisała: > Uparłam się na czerwień! ;) > > www.youtube.com/watch?v=0-vVbN5kn2E&hl=pl Na twoj upor, nie ma lekarstwa ....:) www.youtube.com/watch?v=xQ5UzY7OM3Q Odpowiedz Link
paczula8 Witaj Scoutek :) 20.04.09, 15:21 wcale sie nie martwię, wręcz przeciwnie ... bo czyż nie lubimy najbardziej tych nicków, które juz znamy? ;))) Odpowiedz Link
paczula8 Re: Dzień dobry! 20.04.09, 15:41 belgijska napisała: > paczula8 napisała: > > > wpadłam z sąsiedzką wizytą ... czy można? > > > > tyle tu ciekawych wątków ... ;) > > Czym Dwor bogaty .... czerp inspiracje garsciami .....! ;)) Dziękuję Pani Belgijsko, z Panią już sie witałam, ale zainspirowana inspiracjami, chciałam coś od siebie ... no i mam problem, bo tu tyle pięknej muzyki rozbrzmiewa a ja z prostej Tawerny przybywam, powiem więc tylko ... jest dobrze ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Dzień dobry! 20.04.09, 17:58 Przyszła Pani ćwiczyć swój niepowtarzalny styl? Jak miło ;-) Odpowiedz Link
0.henryk.log Re: Dzień dobry! 13.03.10, 00:13 paczula8 napisała: A pani, no jak mu tam - wargcośtam-nieodłączny, też wpadnie z dzień dYbry ? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Dzień dobry! 07.04.10, 09:38 Nie sądzę, Panie Heniu. Dobre wychowanie trzeba mieć we krwi ;-) Dobranoc ;-) Odpowiedz Link