ellena_cyganka 20.05.09, 14:07 wymuskanych lalkowatych chłopczyków w różowych koszulkach, chłop musi byc niewyspany, niedogolony i śmierdzieć tytoniem! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellena_cyganka Re: Dość już 20.05.09, 14:24 Wódką też może śmierdzieć, trochę, byleby dezodorantu używał i mył się z raz dziennie, reszta do przyjęcia. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Dość już 20.05.09, 14:41 Ja jak najbardziej z Venus, ale chłop chłopem byc musi, nie mogę na randce sie zastanawiac stale czy to aby nie gej. I szorski być musi w obejściu i zakląć okrutnie na rywala i patrzec na kobietę jak Bohun jakiś, żeby az ciarki przechodziły a kiedy potrzeba przeistaczać się na ten jeden jedyny moment w samą czułośc, żeby zaraz powrócic do swojej chłopskiej naturalnej tożsamości, zebym potem nie mogła nawet docieć czy to aby nie czary były. Odpowiedz Link
pozarski Re: Dość już 20.05.09, 15:08 Dzieki. Na pewno przysluzysz sie dobrej sprawie. Kiedys amerykanski poeta napisal ksiazke Iron John (chyba byla przetlumaczona), en.wikipedia.org/wiki/Iron_John w ktorej namawial mezczyzn do bycia mezczyznami,nie obrazem, ktore maluja feministki. Ja to znam doskonale ze Szwecji,gdzie w ciagu paru lat grupie zagorzalych feministek udalo sie zamienic Wikingow w plaszczacych sie, placzliwych maminsynkow.;) Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Dość już 20.05.09, 15:41 Jak mawia mój kolega, z zawodu Wikinga najbardziej lubię palenie, mordowanie i gwałcenie. A książki onej koniecznie muszę poszukać, tego mi trzeba. Odpowiedz Link
pozarski Re: Dość już 20.05.09, 15:51 Gwalceniu oddaja sie w Szwecji przede wszystkim muzulmanie. Ta wikingska tradycja byla jeszcze popularna wsrod tzw raggare,wikingopodobnych pijaczkow w ogromnych amerykanskich samochodach,ktorymi objezdzali rynki szwedzkich miast w 70 latach zeszlego stulecia. Dzis juz przede wszystkim zwolennicy jihadu reprezentuja te galaz wikingskiej tradycji. Odpowiedz Link
belgijska Re: Dość już 20.05.09, 16:29 "Żelazny Jan"; tłum. Jacek Tittenbrun, wyd. Zysk i S-ka, Poznań 2004 Nie czytalam ale znalazlam, bo mnie zainteresowalo ze wzgledu na "owoc zywota mego" .... ;) Odpowiedz Link
cheetah5115 Re: Dość już 20.05.09, 15:49 Jestem niewyspany i niedogolony. Czy śmierdzenie tytoniem jest warunkiem sine qua non? Palę, ale nie lubię śmierdzieć! ;-) Odpowiedz Link
cheetah5115 Re: Dość już 20.05.09, 16:05 ellena_cyganka napisała: > Jak palisz to smierdziec musisz, chwacit! "chwacit" ??? ;-))) Odpowiedz Link
who.is.who Niewyspanie - to stan, który mi służy, jak rzadko! 21.05.09, 09:57 www.youtube.com/watch?v=fyw0MOzk7fs Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy, jak rz 21.05.09, 10:04 No to na obudzenie proszę bardzo: groteska.wrzuta.pl/audio/7akTPVEwVPF/red_hot_chili_peppers_-_slow_cheetah Odpowiedz Link
who.is.who Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy 21.05.09, 10:17 Bardzo dziękuję Pani Cyganko, ale ja czekam tu... ;-) Zegar bije, dzień się toczy, dzień za dniem, aż w końcu Bóg wie skąd powrócisz pod mój dom, odnajdziesz wtedy mnie patrz, ja wyciągam ręce by powitać cię... A. Osiecka - frag. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy 21.05.09, 10:34 Piękne, a dziś taki mam dzień... 1. moje dziecko znów chore 2. noc była bezsenna 3. wszystko mnie boli, a najbardziej to co niefizyczne 4. czy uporam sie kiedyś z poczuciem krzywdy 5. czy uwierzę, że mężczyzna może byc uczciwy i szczery Odpowiedz Link
cheetah5115 Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy 21.05.09, 10:51 ellena_cyganka napisała: > Piękne, a dziś taki mam dzień... > 1. moje dziecko znów chore > 2. noc była bezsenna > 3. wszystko mnie boli, a najbardziej to co niefizyczne > 4. czy uporam sie kiedyś z poczuciem krzywdy > 5. czy uwierzę, że mężczyzna może byc uczciwy i szczery Musisz wierzyć, że będzie dobrze! Wiara czyni cuda. vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=3352240 P/S. Tej wiary nauczyłem się od pewnej bliskiej mi osoby. To działa. Serdeczne pozdrowienia :) Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy 21.05.09, 10:59 No cóz efekt jest po prostu taki, że strasznie będę dzisiaj przynudzać i smęcić, na przykład tak www.youtube.com/watch?v=GaNjCal26CM Odpowiedz Link
cheetah5115 Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy 21.05.09, 11:05 www.youtube.com/watch?v=iikKzQwgBJc&hl=pl P/S. Dobrego, mimo wszystko, dnia! :-) Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy 21.05.09, 13:47 No i w robocie też chujowo, "ja nie wątpię w Pani kompetencje, bardzo pieknie to Pani napisała, mistrzyni profesjonalizmu z Pani, ale najlepiej bedzie jak to podpisze Pani utytułowana koleżanka, bo ładniej wyglądać będzie" i znów się natyrałam na cudze konto i w dodatku taki mam dzisiaj dół, że nawet nie zaprotestowałam, zreszta nigdy nie protestuję i tak mam, jak mam. Odpowiedz Link
who.is.who Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy 21.05.09, 19:50 Lepiej? Dlaczego nie protestujesz? Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Niewyspanie - to stan, który mi służy 21.05.09, 20:09 Bo jak to mówi moja koleżanka "lecę na Dzidka", co oznacza, że generalnie mam to gdzieś i mało mnie to obchodzi, w ch.. mam splendory, zaszczyty i awanse, niech tylko płacą przyzwoicie i się nie czepiają. Odpowiedz Link