belgijska 07.06.09, 23:37 Jeszcze nie bardzo wiem o co im naprawde chodzi ale podoba mi sie ich logo ;))) Szkodliwi chyba nie moga byc 'pa vre: Maman" ;))) blogues.cyberpresse.ca/brunet/wp-content/uploads/2009/04/the_pirate_bay_logosvg.png Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
who.is.who Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 00:10 belgijska napisała: > > Jeszcze nie bardzo wiem o co im naprawde chodzi ale podoba mi sie ich logo > ;))) Noir ;-) > Szkodliwi chyba nie moga byc 'pa vre: Maman" ;))) ? > blogues.cyberpresse.ca/brunet/wp-content/uploads/2009/04/the_pirate_bay_logosvg.png > Kto zacz? Tępy jestem i czarny w tym rogu ;-) Witam jeszcze raz! :-) Odpowiedz Link
humbak Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 00:12 O co chodzi? O zasadność praw autorskich. Ja mam w związku z tym poważne rozterki:/ Odpowiedz Link
elfhelm Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 00:21 Podejrzewam jednorazowy happening wyborczy. Coś jak Partia Wskrzeszenia na Litwie - 1% głosów, a na jesieni chyba trzecie miejsce. Odpowiedz Link
humbak Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 00:28 Tyle że to nie jest nasza akcja, tylko przeniesienie istniejącego już ruchu. Odpowiedz Link
belgijska Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 00:30 O obroncach zabek tez sie tak mowilo a zobacz jaki maja rezultat w Belgii ;)) I goldenboysy i czerwone roze moga im pozazdroscic ;) Odpowiedz Link
elfhelm Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 00:36 Będąc fanem energii atomowej, nie przepadam za partiami zielonych :) W Belgii wyniki przeciętne uzyskali w sumie teraz. A biorąc pod uwagę, że tam chyba wszyscy chadecy i liberałowie i połowa soc w rządzie, mogli się lepiej postarać. Piraci to też coś jak szwedzki Junilistan, holenderska Partia Praw Zwierząt. 1 europosłem niewiele zrobią. A w kraju bez struktur będzie im ciężko. Odpowiedz Link
belgijska Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 00:41 elfhelm napisał: > Będąc fanem energii atomowej, nie przepadam za partiami zielonych :) Czasem nie ma wyboru - zapora wodna ;)) > > W Belgii wyniki przeciętne uzyskali w sumie teraz. A biorąc pod uwagę, że tam > chyba wszyscy chadecy i liberałowie i połowa soc w rządzie, mogli się lepiej > postarać. Nie mogli. Ze zbyt niskiego pulapu startowali - wiekszosc, ktora na nich glosowala, to "oburzeni i niezdecydowani" ;) > Piraci to też coś jak szwedzki Junilistan, holenderska Partia Praw Zwierząt. 1 > europosłem niewiele zrobią. A w kraju bez struktur będzie im ciężko. Domyslam sie - ale.. podoba mi sie to logo i co ja mam zrobic ... ;)) Odpowiedz Link
humbak Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 00:46 > Domyslam sie - ale.. podoba mi sie to logo i co ja mam zrobic ... ;)) > Wywiesić banderę, albo zrobić tatuaż. Ze wskazaniem na to pierwsze. Dżoli Rodżer rulz:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 00:50 humbak napisał: > Wywiesić banderę, albo zrobić tatuaż. Ze wskazaniem na to pierwsze. > Dżoli Rodże > r rulz:) Gdzie? ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 01:10 Tatuaż? - nie zadaje się niedyskretnych pytań ;-) Rulz gdzie. Odpowiedz Link
humbak Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 01:15 > Tatuaż? - nie zadaje się niedyskretnych pytań ;-) Jakbym oświadczał że mam, a nie proponował, to może by i niedyskretne było:) > Rulz gdzie. Nie każda domena musi być realna... a teraz idę w objęcia Morfeusza... tylko dlaczego i un i ten drugi (Hypnos znaczy) to chłopy... ech te greckie dewianty:) Dobranoc. Odpowiedz Link
who.is.who Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 01:26 humbak napisał: > > Tatuaż? - nie zadaje się niedyskretnych pytań ;-) > > Jakbym oświadczał że mam, a nie proponował, to może by i niedyskretne było:) Może tak, może nie - jestem zbyt zmęczony, aby w tej chwili to rozstrrzygnąć na dobre ;-) > > > Rulz gdzie. > > Nie każda domena musi być realna... a teraz idę w objęcia Morfeusza... tylko dl > aczego i un i ten drugi (Hypnos znaczy) to chłopy... ech te greckie dewianty:) > Dobranoc. Niefart mamy ;-) Good night :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 01:33 humbak napisał: > Nie każda domena musi być realna... a teraz idę w objęcia Morfeusza... tylko dl > aczego i un i ten drugi (Hypnos znaczy) to chłopy... ech te greckie dewianty:) > Dobranoc. Dobranoc - Morfeusz, zgoda ale to jest "polskie forum" ;))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 01:30 humbak napisał: > Wywiesić banderę, albo zrobić tatuaż. Ze wskazaniem na to pierwsze. Dżoli Rodże > r rulz:) To moglo by byc odczytane jako nastepne zachowanie niebanalne ..... ;)) Odpowiedz Link
humbak Re: Tradycyjnie jako sceptyk 08.06.09, 04:53 A to ja przepraszam. Już się przesiadam. Odpowiedz Link
elfhelm Symbol fajny, ale... 08.06.09, 00:51 Johna Silvera u nich chyba nie odnajdziemy :/ Odpowiedz Link
elfhelm Re: Symbol fajny, ale... 08.06.09, 00:58 Pewnie się okaże, że tam co najwyżej myłdki typu Orlando Bloom :D Odpowiedz Link
who.is.who Re: Symbol fajny, ale... 08.06.09, 01:05 Kto by tam trafił za kobietą ;-) Bloom, Penn - nie zna się dnia ani godziny ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 00:27 Kazdy cos ma (W sensie rozterki ;)) Jak nie prawa autorskie, to zycie prywatne - jak nie urok, to srebrne wesele ... ;))) Odpowiedz Link
humbak Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 00:29 Szit, jakby to były moje jedyne to byłbym najszczęśliwszym humbakiem w oceanach i morzach... a nawet możach:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 08:27 humbak napisał: > Szit, jakby to były moje jedyne to byłbym najszczęśliwszym humbakiem w oceanach > i morzach... a nawet możach:) Oj, Humbaku! Nie malkontentuj może jeśli chodzi o morze ;) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 09:37 Dobrze więc. Z mórz się wycofuje. Nadal pozostaje mi jednak ocean możliwości. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 09:43 humbak napisał: > Dobrze więc. Z mórz się wycofuje. Nadal pozostaje mi jednak ocean możliwości. I bardzo dobrze, bo ja > sama sobie sterem, żeglarzem, okrętem > popływam po tym Twoim oceanie ;) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 09:45 Tylko spróbuj mi tu jakąś wędkę zapuszczać to zobaczysz:) Trójkąt Bermudzki zmieni nagle lokalizację:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 09:58 humbak napisał: > Tylko spróbuj mi tu jakąś wędkę zapuszczać to zobaczysz:) Trójkąt Bermudzki zmi > eni nagle lokalizację:) Panie Humbaku Humbakowaty! No nie mogę, po prostu nie mogę... nie spróbować! :))) Trójkąt powiadasz... Szykuje się coś we dworze?! Jakiś skandal towarzyski? ;) :P Odpowiedz Link
humbak Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 10:04 A ponoć to chłopy tylko o jednym:) Szanowna Pani wybaczy ale muszę się wycofać po angielsku. Dyskrecja! Przede wszystkim dyskrecja! Mówiąc w kategoriach ogólnych na dworze imperatora takie rzeczy to już za mało na skandal:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 10:08 Wow! Dżempel z Pana nastajaszczij ;) Nie udała się "prowokacja" a la Nerwusek Kamiński z Centrum Badań Autokreacji (vide: Lipiec > za pasem zresztą). :p Odpowiedz Link
humbak Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 10:13 Pani! Nie śmiałbym krytykował, ale skoro samokrytyka już nastąpiła, pozwolę sobie stwierdzić iż spodziewałbym się po Niej bardziej subtelnego "zagrania". ;> Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 10:32 Panie! Gdybym była przewidywalna, czyż konwersowałbyś Pan ze mną równie chętnie (in my humble opinion, of koZ!)? ;) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 10:34 Tego nie wiem. Trudno mi powiedzieć czy chętnie bym rozmawiał z osobą, która nie istnieje:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 10:46 humbak napisał: > Tego nie wiem. Trudno mi powiedzieć czy chętnie bym rozmawiał z osobą, która ni > e istnieje:) O chorera ;) ;))) :p Odpowiedz Link
humbak Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 11:25 Uoj! Tylko nie z duchami mię tu. Te nudziarze mogą człowieka w depresję wpędzić:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piraci! ;))) 08.06.09, 11:50 Już dobrze, dobrze > duchy apage! ;) i6.tinypic.com/1zbct9w.jpg :p Odpowiedz Link