Dodaj do ulubionych

Wtorek Bractwo wtorek !!!

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 09:16
No i co tam ostro wczoraj yskutopwaliście nie ma co.
A ja biedny zuczek nie wiem kiedy obejrzę Władcę a Wy sie będziecie zachwycać a
ja nieszczęsliwy.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 09:25

Witam, witam naszego dotychczasowego "jedynaka-rodzynka" ! :o)))
      Co Ty się tak ostatnio "alienujesz" ??? :o)))
      Czyżbyś miał już dosyć naszego - sympatycznego przecież - towarzystwa ?
      A fe !!! Nieładnie z Twojej strony !!!

A na WP idę, jak już pisałam w sobotę !
      Kiedy Ty się wybierasz ? Przecież musimy podyskutować o filmie !!! :o)))
      Pozdrawiam. Nala
      • Gość: Jarek Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: 80.72.33.* 12.02.02, 09:47
        Niskie poklony Wascpanstwu slac mi przychodzi milego i pogodnego (mimo pogody)
        dnia zyczyc.
        Gdzie zes sie podziewal o Waleczny? Pistole od Ciebie dnia wczorajszego uzyczyc
        chcialem, aby cos na dzisiejsza uczte wirtualna upolowac moc, ale... Nie dosc,
        ze mnie choina przygniesc zdolala, to i tym ulamanym kijaskiem jeno dzika
        rozloscic mi sie udalo i do polnocka na debie czatowac mi przyszlo (dzik ani na
        kopyto ruszyc sie z spod niego nie chcial). ;-)
        O wielkiej niespodziance takowoz chcialem rzec, co mnie Pani Serca Mojego
        uraczyc wczoraj zdolala. Anglosaskim zwyczajom czesc oddajac o uczuciach
        wynioslych cos bredzac podarunek w formie kart wstepu na iluminacje starodruku
        Imc Tolkiena po kryjomu i w tajemnicy przede mna kupic jej sie udalo. Takowoz w
        poniedzialek moc bede swoje odczucia z przezycia tegoz wymieniac z Wacpanstwem
        mi przyjsc zaszczyt bedzie. Juz dzis dziwne uczucie niepokoju dusze moja
        dreczyc zaczyna.
        Do uczty zas wracajac o wybaczenie prosze przez nieudolnosc moja - wszak dzik
        zbiegl. Mam jeno suszone sliwki, ktore do nadziania kaczki sluzyc mialy, jeno
        upolowac mi jej Diana okazji nie dala. Za pazucha butelczyne siwuchy pedzonej
        domowym sposobem trzymac mi przychodzi i takowym poczestunkiem sluzyc moge.
        ;-)
        • Gość: Geralt Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:06
          Nalu !
          Odczep sie :-) robote mam taka ze rzadko bywam i tyle.
          Trochę mi sie pozmieniało.
          A zapewniam że chetniej bym z Wami pogadał.
          Ide na Władcę dopiero 24 02. Nie wiem czy bedę wchodził na forum jak bedziecie
          rozmawiać i filmie to mi chyba serce rozedrze....
          Jarek wiesz ci coraz bardziej mam wrażenie ze jestem pod Twoich słów
          wrażeniem :-)
          niezly z ciebie mocarz. Zdradź z jakiego miasta Jesteś, jeśli to mozliwe
          oczywiscie.
        • Gość: Nala Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:08

Dygam przed Waćpanem, Rycerzem Jarosławem zwanem, nisko. Dyg, dyg !
          Nie frasuj się Waść zbytnio tem nieudanem polowaniem. Wszak powinieneś się Waść
          radować, żeś uszedł z życiem przed dzikim dzikiem, takoż przed zdradliwym,
          wywrotnym drzewem.
          Jam rada ogromnie.
          Do stołu prosiem, nadziewanym prosięciem proszę się uraczyć.
          O, a tu przednie wina i miody stoją!
          Wyrażam nadzieję, że reszta znakomitego Towarzystwa naszego, pijawi się
          niebawem. Imć Geralt dał znać o swojej osobie i gdzieś go diabli, tfu!, gdzieś
          się zapodział.
          Dygam raz jeszce, i do stołu Waszmościów proszę !
          :o)
          • Gość: monia Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 10:22
            Czesc, Misie Pluszowe!!! Na razie witam was tak "po współczesnemu", może te miody sycone Nali
            rozwiążą mi trochę język...I na rozgrzewkę się przydadzą, bo pogoda dzisiaj u mnie, że człowieka nie
            wygonisz....Wszystko na raz - burza, grad, deszcz, no i oczywiscie zero słońca! Brrrr...
            • Gość: Nala Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:34

Witam nadobną koleżankę !
              Raduje się serce me radością wielką, albowiem dobre wiatry raczyły przywiać Cię
              do suto zastawionego stołu.
              O'Błędny Rycerz Jarosławem zwany przywiózł zamorskich smakołyków, śliwkami
              suszonymi zwane.
              Siadaj Waćpani, lej miody w swe gardło i zajadaj.
              Imć Geralt gdzieś zniknął, jak to wiedźmin, ale wyrażam nadzieję, że pojawi się
              niebawem.
              A co z Waćpanią Meve ??? Czyż dalej zajmuje się dziecięciem swym, Myszą zwanym ?

Siadajmy zatem do stołu i radujmy się swym towarzystwem.
        • Gość: Meve Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:41
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

znowu piękne powitanie:)))
          Zachwyconam
          • Gość: monia Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 10:50
            Witaj!!! Miło się spotkać przy zastawionym obficie stole...Nie ma jak miody na lutowe chłody...O! Ale
            ładnie! Pogoda paskudniasta - na taką pluchę nie ma jak taka przytulna komnata...
            Meve, czy to jest Ten Mysz czy Ta Mysza?
            No i co, niewiasty miłe? Znowu zostałysmy bez Rycerzy? Wiecznie gdzies wojują? A my musimy
            siedzieć i pić..eee, ten, chciałam powiedzieć..e.......sprzątać, o!
            • Gość: Meve Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:24
              Gość portalu: monia napisał(a):

> Witaj!!! Miło się spotkać przy zastawionym obficie stole...Nie ma jak miody na
              > lutowe chłody...O! Ale
              > ładnie! Pogoda paskudniasta - na taką pluchę nie ma jak taka przytulna komnata.

No właśnie, przytulna komnata :))

> Meve, czy to jest Ten Mysz czy Ta Mysza?

To jest Ta Mysza:)))

> No i co, niewiasty miłe? Znowu zostałysmy bez Rycerzy? Wiecznie gdzies wojują?
              > A my musimy
              > siedzieć i pić..eee, ten, chciałam powiedzieć..e.......sprzątać, o!

hi hi hihi:))
        • Gość: Meve Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:48
          Gość portalu: Jarek napisał(a):
          > O wielkiej niespodziance takowoz chcialem rzec, co mnie Pani Serca Mojego
          > uraczyc wczoraj zdolala. Anglosaskim zwyczajom czesc oddajac o uczuciach
          > wynioslych cos bredzac podarunek w formie kart wstepu na iluminacje starodruku
          > Imc Tolkiena po kryjomu i w tajemnicy przede mna kupic jej sie udalo. Takowoz w
          >
          > poniedzialek moc bede swoje odczucia z przezycia tegoz wymieniac z Wacpanstwem
          > mi przyjsc zaszczyt bedzie. Juz dzis dziwne uczucie niepokoju dusze moja
          > dreczyc zaczyna.
          uhuhu, to ci nieposdzianka;)))
          Odwagi Rycerzu, zawsze możesz spróbować wymazać celuloidowe widma z pamięci a
          przywołać swoje obrazy. Odwagi!:))
    • Gość: Meve Połów IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:45
      Wróciłąm, cała solą morską przeniknięta - zastanawiacie sie gdzie byłam - otóz
      w sztormie wielikim na kutrze dość sfatygowanym śledzie łowiłam:))
      A wichura, ojojoj, ledwom na nogach ustała - całe szczęście, że sieci mocne a
      doświadczenie duże - w sieni skrzynie ze śledziami stoją.
      To co solimy, wędzimy, czy w marynacik???
      • Gość: Nala Re: Połów IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:51
        Gość portalu: Meve napisał(a):

> Wróciłąm, cała solą morską przeniknięta - zastanawiacie sie gdzie byłam - otóz
        > w sztormie wielikim na kutrze dość sfatygowanym śledzie łowiłam:))
        > A wichura, ojojoj, ledwom na nogach ustała - całe szczęście, że sieci mocne a
        > doświadczenie duże - w sieni skrzynie ze śledziami stoją.
        > To co solimy, wędzimy, czy w marynacik???

Na surowo, na surowo !!!
        A co ???????????????????
        :o))))))))

• Gość: monia Re: Połów IP: 217.97.138.* 12.02.02, 10:52
        Lubię wędzoną rybkę...
        • Gość: Nala Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:10

Widzę, że Rycerstwo nam skapca....yyyyyyyy, chciałam powiedzieć, wyruszyło na
          łowy? !!!
          • Gość: monia Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 11:20
            A mdłe białogłowy ostawili. Cóż poczniemy w przypadku napasci jakowejs?
            ...Czy mogę omdleć?
            • Gość: Nala Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:25

> A mdłe białogłowy ostawili. Cóż poczniemy w przypadku napasci jakowejs?
              > ...Czy mogę omdleć?

Omdlewaj Waćpani, omdlewaj, ale gdzieś w kąciku, coby Cię niebacznie nie
              zdeptano !

• Gość: Meve Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:29

> A mdłe białogłowy ostawili. Cóż poczniemy w przypadku napasci jakowejs?
              > ...Czy mogę omdleć?

Nalo! Zdejmij prosze ze ściany arras po prababci! Monia mdleje!
              Gdzies tu było jakieś męskie ramię do wsparcia... No nie ma, jak zwykle, gdy
              najbardziej potrzebne:))
              Ale jest gorz... ten tego... sole trzeźwiące
              No to chlup.
              I znowu damy są trzeźwe;)))
              • Gość: Nalalala Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:40

Heep, heeppp, taaaaaa, te mniody som przednie !
                Arrasik raz, proszę, trach!!!, łubudu!!!, o kurczę !, chyba wyrwałam dziurę w
                arcydziele !!! Ale nic to !!!!!!

Monia, proszę, możesz padać spokojnie, bo miękko i nie na byle co !!!!!!!!

Jeszcze mniodziku płłłooszęę ! Heeep ! O, przepłaszam !
              • Gość: Geralt Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:41
                Ja zaś slerdzika w każdej postaci skonsumowac lubię.
                I z puszki nie pogardzę.
    • Gość: Meve Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:48
      No, to widze, ze impreza się rozkręciła. O ten arras się nie martwimy, elfy
      zszyją:))
      Część śledzików już przygotowałam : z cebulką młodą i ogóreczkiem
      konserwowym,pparyką, jakiej najstarsze Habsburgi nie pamiętają, no i GRZYBKIEM,
      moi najmilsi. Grzybkiem, co go już nasz Adama (nie Małysz) opisał - borowikiem
      czy tez w innych stronach prawdziwkiem zwanym.
      Apetytu sobie narobiłam na tego grzybka, że aż.
      Kapelusz brązowy, dziarski, mocny, korzeń o mniej wyrażnym smaku, śłuuup i
      mniam mniam
      • Gość: monia Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: 217.97.138.* 12.02.02, 11:56
        Grzybek w occie? A nie, to przepraszam, to ja zemdleję trochę później...Nala, cisnij w kąt te
        szmateee...e...arrasa, chaciałam powiedzieć, przestań tym miąchać, bo kurz się sypie po
        oczach...Ufff,
        gorąco mi się zrobiło...To od tego grzy..yp!..ka! Zalewa była za mocna i ten..się..zal...nie, ZASAPAŁAM.
        Ciężkie te kielichy...To od tych kamieni, chorrroba, nawciskają jakichs rubinów czy innych
        szmaragdów, a człowiek musi to co chwila dźwigać w górę. Chorrrera! Ups! A ja jezdem w gońcu
        gmła białogłoba czy nie!!!
      • Gość: Nalalala Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:04

Widzę???, czyż mnię zwrok mój krótki nie myli, nasz "pierwo-eeee-forumowy"
        znajomek przybył, Geraltem zwany !
        Objawił się po niebycie !

O rany ! Chyba coś mi się pomnieszało !

Mniodziku proszę !!!!!!!!!!
        • Gość: monia Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: 217.97.138.* 12.02.02, 12:35
          No i co tak cicho się zrobiło???? Się popili i posnęli, a? Tylko nosy spod arrasów wystają...
          • Gość: Nalalala Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:50

Aaa, bo, heepp !, tego ....., no co ??????????????? Heeeppp !
            Czego się czepia ????????? :o)))
            To już spać ......yyyyy, to jest, chciałam powiedzieć - pracować!!! nie
            wolno ???????

A ta głowa to jakaś taka nie moja, ciężka i w ogóle, heeppp!
            Aaaa te mniody złociste ostały się jeszcze ???

Śledzika proszę ! Raz !!! I wódeczki. Zimnej, prosto z piwniczki ciemnej, w
            wina i inne wspaniałości zasobnej !

Mości Rycerze, gdzież Was wywiało ?

Waćpanie, Meve i Ty Pani Moniu, po kielichu, noooo co tak się ociągacie ?
            Hlup !

• Gość: Meve Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:50

> No i co tak cicho się zrobiło???? Się popili i posnęli, a? Tylko nosy spod arra
            > sów wystają...

krótka drzemka nie jest zła, tym bardziej pod arrasem, co historyję o Wielkiej
            Wyprawie opowiada:))
            Tylko, że same okropieństwa mi się śniły - lasy ciemne i wysokie, ścieżki krete,
            a deszcz padała i padał.
            Dobrze, że dzisiaj do fryzjera idę:))
            • Gość: monia Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:01
              do balwierza raczej... I co, trefimy sobie te złote loki?
              • Gość: Meve Złote loki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:15
                Barwić je będę na farncuską modłe baleyagem zwaną, na złoto, po raz pierwsszy w
                życiu - ciekawam czy to coś oznacza??
                • Gość: monia Re: Złote loki IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:37
                  Tak, tracisz dziewictwo :)))
            • Gość: Nala Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:10

> Dobrze, że dzisiaj do fryzjera idę:))

Hi, hi, ja byłam wczoraj !!!!!
        • Gość: Geralt Nalaaaaaa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:43
          Nala zmieniłas nika czy ręce Ci się trzesą jak o mnie myślisz ?
          • Gość: Meve Szacunek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:51
            Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Nala zmieniłas nika czy ręce Ci się trzesą jak o mnie myślisz ?

Geralt!!!!!!!!!!!!
            Trochę szacunku dla starszych;)))!
            • Gość: Nala Re: Szacunek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:53

> Trochę szacunku dla starszych;)))!

NO, NO !!!!!!!

• Gość: Nala Re: Nalaaaaaa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:52
            Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Nala zmieniłas nika czy ręce Ci się trzesą jak o mnie myślisz ?

He, he, he ! Krotochwile się Waćpana trzymają !

• Gość: monia Re: Nalaaaaaa IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:00
              Eeee, tam!!! Może być jolajola, to może być i Nalalala...
              • Gość: Nala Re: Prosię !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:13

Ejże !!! A czy myśmy aby czasem nie zapomniały o naszym pieczonym prosięciu ???
                • Gość: Meve Re: Prosię !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:23
                  A gloneczka peklowana z kapustą kiszoną dla Meve zmęczonej gorz.. ten tego
                  połowem śledzi się znajdzie?
                • Gość: monia Re: Prosię !!! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:24
                  Aaaaaaaa!!!!!!!!!! Może się jeszcze całkiem nie zwęgliło, wszak nie było komu do ognia dokładać...
                  (chyba, że to "prosię!!! " to do mnie...)
                  • Gość: monia Re: ...i bigosik IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:26
                    Zjadłabym bigosiku.......i żeberko z rusztu...
                    • Gość: Nala Re: ...i bigosik IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:33

Oooooo taaaaak ! Zwłaszcza taki, przez który świnia "przeskoczyła" !!!
                      Ze śliweczką, i z grzybkiem, i z boczusiem wędzonym iiiiiii z czerwonym
                      winem !!!
                      A może by tak węgorzyka świeżo uwędzonego ???

Oj, chyba lubimy tłuściutko zjeść ?

A na lepsze trawienie - zimna wódeczka ! :o)
                      • Gość: monia Re: ...i bigosik IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:47
                        Oj, lubimy, lubimy....A potem długie tygodnie biusty kurzęce na beztłuszczowej patelni i inna
                        marchewka z wody...Ale dzisiaj o tym nie będę myslała! A wędzoną najbardziej lubię
                        sielawę...kieliszeczek? O, chętnie!
                    • Gość: Meve Re: ...i bigosik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:35
                      A tak a propos - czy po naszej wirtualnej imprezie Assanki Sassanki gdzies
                      jeszcze dzisiaj balują - pytam z czystej zawiści, bo sama w domu spędzać czas
                      będę?
                      • Gość: Nala Re: Sassanka 1 IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:47

> A tak a propos - czy po naszej wirtualnej imprezie Assanki Sassanki gdzies
                        > jeszcze dzisiaj balują - pytam z czystej zawiści, bo sama w domu spędzać czas
                        > będę?

Idę Ci ja z moim Panem do znajomych. Ale, jak to w tygodniu, tylko na chwilkę!
                        W sobotę za to, wyszalałam się nieźle.

• Gość: Nala Re: Sassanka 1 IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:55

Monia, Meve !!!

To pod te od-jutrzejsze biusty kurzęce (hi, hi!!!) i marchewkę z wody, po
                          kieliszeczku !!!
                          Hlluup !!!
                          • Gość: monia Re: Sassanka 1 IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:59
                            Nala, grzesznico jedna!!! Jutro to postna zupa grzybowa i rybka! A ty już bys chciała biusty...
                            Hlup!!!!
                            • Gość: Nala Re: Sassanka 1 IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:01

> Nala, grzesznico jedna!!! Jutro to postna zupa grzybowa i rybka! A ty już bys c
                              > hciała biusty...
                              > Hlup!!!!

No tak, masz rację !

Hlup !

• Gość: monia Re: szaleńtwo IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:57
                          Meve, to ty może jakies takie domowe szaleństwo (oczywiscie rozsądne...)???
                          :-))))
                      • Gość: monia Re: ...i bigosik IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:50
                        Tak delikatnie, po sąsiedzku..
                        • Gość: Meve Re: ...i bigosik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:13

> Tak delikatnie, po sąsiedzku..
                          hihihi, oj myśłi nie postne u mnie hi hi,
                          spłoniona królowa, siedzi przy stole, pod ścianą z bursztynu, chusteczką rumieńce
                          na polikach zasłania.....
                          od śmiechu się trzęsie

• Gość: monia Re: ...i bigosik IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:16
                            No! Niech się tak nie trzęsie, bo tu nic do smiechu nie ma...Że niby po sąsiedzku, czy jak??? CO takie
                            smieszna, hę???
                            • Gość: Meve Po sąsiedzku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:29
                              Przepraszam, skojarzyło mnie sie :)))
                              Że delikatnie i że po sąsiedzku i zaszaleć:)))
                              No, już nic nie mówię:)
                              • Gość: monia Re: Po sąsiedzku IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:33
                                masz rację, to zupełnie niepraw...e..ten, zabawne!!! :-)))
    • Gość: Nala Niedługo pożegnania czas ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:00

Będę się powoli żegnać z Mać....,tfu!, z Waćpaństwem(?) !
      Czy u Was też takie wielkie wiatry "dują" ???

Powolutku, pa, pa.
      • Gość: monia Re: Niedługo pożegnania czas ! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:09
        Baaardzo powolutku, Nala, uważaj...To nie wiatry, Waćpanna, to te miody...
        A tak naprawdę to na dworze jest paskudniasto!
        Miłej wieczernicy...Pa!
        • Gość: Nala Re: Niedługo pożegnania czas ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:18

Oj te wietrzydła ogromniaste !!!
          Tylko skąd one u mnie na korytarzu ??? Idę sobie do ..., no ..., tego,
          łazienki, a tu jak nie zawieje, a ja, od ściany do ściany ! Oj, te wiatry, te
          wiatry !!!
          U mnie też tak więcej paskudniasto. Nie dość że wieje, to jeszcze, dosłownie
          przed momentem pociemniało i zaczęło lać ! Tfu !!! Obrzydlistwo !!!

Gdzie ta wiosna, przecież dopiero była ????????????????
          Komu to przeszkadzało ??????????
          Pa, pa - Nala.
          • Gość: monia Re: Niedługo pożegnania czas ! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:22
            Pa, to Pa!!!
      • Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:15
        O, ty nasza biedna...jolu (i inni zmiennicy), sama widzisz, co tu się dzisiaj działo...Takiej imprezy to ten
        zamek dawno nie widział...Rycerstwo co prawdna gdzies się po...ups! pozadziało (ten, chciałam
        powiedzieć ZApodziało!), ale my, trzeźwiutkie jako to pieczone prosiątko dotrwałysmy jakos do
        końca...yk! O!!! Mam czkawecz!!! Yk !!!..kę!! Łoj!!! Potkłamsie...
        • Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:22
          Chlup!
          Oj impreza była piękna, faktycznie!
          Prosiątka ten tego, arrasy i w ogóle .....
          Jeden puchar rozpadł się na kawałeczki - szmaragdy pod stół polecialy - to
          Monia się "potkła". W każdym razie dla spóźnionych jadło w komorze zostawiamy i
          ducha naszego wesołego, co by się spożywało miło.
          Kwiatów świeżych przynieść każemy, a umyślne okna otworzą, co by ozonem
          powiało:))
          • Gość: Nala Re: Druga zmiano! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:27

> Chlup!

Dlaczego ja - hlup!
            a Ty - chlup ??????

P.S.
            Pa, pa.
            • Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:31
              Gość portalu: Nala napisał(a):

> Gość portalu: Meve napisał(a):
              >
              > > Chlup!
              >
              > Dlaczego ja - hlup!
              > a Ty - chlup ??????
              >
              > :o)
              >
              > P.S.
              > Pa, pa.

Bo ja już taka strasznie ortograficzna Królowa jestem:)))

• Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:38
                Oj! To trzeba uważać na słowa....
                • Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:40
                  Nieprawda, Meve ma pamięć selektywną i sama błędy robi. Biedna Meve, biedna (na
                  wzór Golluma) :))))
                  • Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:48
                    Zaraz, zaraz....A Frodo uwolnion???

No dobrze, dobrze...BARDZO biedna Meve (ale nie upiłas się "na smutno", prawda?)...
                    • Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:52

> Zaraz, zaraz....A Frodo uwolnion???
                      >
                      > No dobrze, dobrze...BARDZO biedna Meve (ale nie upiłas się "na smutno", prawda?
                      > )...

Frodo uwolnion, ale ileś kartek dalej wzięty za orka (razem z Samem) i maszerują
                      razem ze zgrają tych śmierdzieli.

Absolutnie nie upiłam sie na smutno, krzyczeć z radości mnie się zachciewa,
                      biegać z pustym pucharem bym po komnatach mogła, gdyby nie to, że suknie ciężkie
                      a w głowie się coś kręci leciutko i jakieś chichoty z głębi trzewi się
                      wydobywają:)))
                      • Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 15:02
                        Zanaczy - szalona a nie pijana? Biegać po komnatach waćpannie się zachciewa...Niech waćpanna
                        tedy uważa coby jakiegos uszczerbku nie doznać na ciele, bo w takim ztarym zamczysku o wypadek
                        łatwo. Wszędy zbroje rycerskie a halabardy jakowes sie poniewierają....Chichoty??? Waćpanna za
                        jakowes dytko chcesz być baczona, co po starych domostwach się tłucze a chichocze pusto...I
                        czemus taka radosna? Bos miodem opita a mięsiwa syta, ot co!
                        ...jejku, ale plotę..
                        • Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 15:10

> > ??? Waćpanna za
                          > jakowes dytko chcesz być baczona, co po starych domostwach się tłucze a chichoc
                          > ze pusto...I
                          > Tak chcę, chi hcichci
                          Chce być dytkiem cokolwiek to znaczy!:))))
                          Choć przez minutę:)))
            • Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:35
              : - ))))))))))))))))
              • Gość: monia Re: rany, już późno IP: 217.97.138.* 12.02.02, 15:10
                Muszę się powoli zbierać, zagadałam się!
                Pa!
                • Gość: Meve Re: rany, już późno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 15:13
                  Papapap,
                  pozdrawiam wszystkich
                  zapatzrona w słońce, nagle chichotów pozbawiona Królowa Meve
                  • Gość: Jarek A ja znowu za późno IP: 80.72.33.* 12.02.02, 15:47
                    Tyc chyba zzuce dobre maniery :-( Dzisiej taka smakowita wieczerza bokiem mi
                    przeszla... Cholibka!!! Najpierw tzw. "niecierpiace zwloki" spotkanie, potem
                    sprawunki chcial ja w grodzie zalatwic, ale... bledny jakis rycerz chyba
                    powazac mechanicznymi konmi o dzwiecznej nazwie Focus uraczyl mnie ta
                    przyjemnoscia i zaprosil swoje koniki na poczestunek do moich sakwojazy co je
                    na zadzie mego rumaka umieszczone mam(aktualnie mowi sie "zaparkowal dziobem w
                    mojej d...", ale to na forum AutoMoto). Zmuszonym wiec zostal do kuracji swoich
                    konikow w stajni (aktualnie rzeknac mozna, ze w ASO). Jedynie pocieszenie dla
                    mnie, zem na niego haka mial przygotowanego i kuracja kosztowna byc nie musi.

No to tylko siwucha uraczyc sie mi teraz w samotnosci przyjdzie... Prost...
                    Chlup...
                    • jolajola1 Re: A ja znowu za późno 12.02.02, 18:24
                      Gość portalu: Jarek napisał(a): ......
                      > No to tylko siwucha uraczyc sie mi teraz w samotnosci przyjdzie... Prost...
                      > Chlup...

No, może nie całkiem w samotności. Z przyjemnością czasu jedną godzinkę z Panem
                      obyczajnie pogwarzę a i panny poranne cos chyba w komorze do spozycia zostawiły

Gość portalu: Meve napisał(a): ......
                      > Chlup!
                      > Oj impreza była piękna, faktycznie! Prosiątka ten tego, arrasy i w ogóle .....
                      > Jeden puchar rozpadł się na kawałeczki - szmaragdy pod stół polecialy - to
                      > Monia się "potkła". W każdym razie dla spóźnionych jadło w komorze zostawiamy i
                      > ducha naszego wesołego, co by się spożywało miło.
                      > Kwiatów świeżych przynieść każemy, a umyślne okna otworzą, co by ozonem
                      powiało:))

Zostawiłyscie Wacpanny okna rozwarte, a tu burze z pieronami, jak nie
                      przymierzajac majowe. Nakapało dośrodka, resztki prosięcia wystygły, a i arras
                      jakowyś, nie dość, że zerwany i z lekka nieczysty, to zamókł jeszcze.
                      Ale z własnym schabikiem przybyłam, z mocnych trunków to niestety tylko słodkie
                      nalewki wisienkowe, a ... i jeszcze raki swieżo parzone.
                      Ktoz głodny lubo spragniony, to uprzejmie zapraszam
                      Imprezki cudnej ogromniem zazdroszczę

• jolajola1 Re: A ja znowu za późno 12.02.02, 19:11
                        Sama zjadłam, posprzatałam, utrąbiłam się na rzewnie i sobie ide, bo pusto
                        Tylko, czy dojdę, wiaetry i deszcze okrutne...
                        pa
                        • Gość: Meve Re: A ja znowu za późno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 08:37
                          Jolu, jutro9 może zdążę na ciebie trafić - mam urlop:)))
                          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka