Gość: Geralt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 09:16 No i co tam ostro wczoraj yskutopwaliście nie ma co. A ja biedny zuczek nie wiem kiedy obejrzę Władcę a Wy sie będziecie zachwycać a ja nieszczęsliwy..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nala Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 09:25 Witam, witam naszego dotychczasowego "jedynaka-rodzynka" ! :o))) Co Ty się tak ostatnio "alienujesz" ??? :o))) Czyżbyś miał już dosyć naszego - sympatycznego przecież - towarzystwa ? A fe !!! Nieładnie z Twojej strony !!! A na WP idę, jak już pisałam w sobotę ! Kiedy Ty się wybierasz ? Przecież musimy podyskutować o filmie !!! :o))) Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: 80.72.33.* 12.02.02, 09:47 Niskie poklony Wascpanstwu slac mi przychodzi milego i pogodnego (mimo pogody) dnia zyczyc. Gdzie zes sie podziewal o Waleczny? Pistole od Ciebie dnia wczorajszego uzyczyc chcialem, aby cos na dzisiejsza uczte wirtualna upolowac moc, ale... Nie dosc, ze mnie choina przygniesc zdolala, to i tym ulamanym kijaskiem jeno dzika rozloscic mi sie udalo i do polnocka na debie czatowac mi przyszlo (dzik ani na kopyto ruszyc sie z spod niego nie chcial). ;-) O wielkiej niespodziance takowoz chcialem rzec, co mnie Pani Serca Mojego uraczyc wczoraj zdolala. Anglosaskim zwyczajom czesc oddajac o uczuciach wynioslych cos bredzac podarunek w formie kart wstepu na iluminacje starodruku Imc Tolkiena po kryjomu i w tajemnicy przede mna kupic jej sie udalo. Takowoz w poniedzialek moc bede swoje odczucia z przezycia tegoz wymieniac z Wacpanstwem mi przyjsc zaszczyt bedzie. Juz dzis dziwne uczucie niepokoju dusze moja dreczyc zaczyna. Do uczty zas wracajac o wybaczenie prosze przez nieudolnosc moja - wszak dzik zbiegl. Mam jeno suszone sliwki, ktore do nadziania kaczki sluzyc mialy, jeno upolowac mi jej Diana okazji nie dala. Za pazucha butelczyne siwuchy pedzonej domowym sposobem trzymac mi przychodzi i takowym poczestunkiem sluzyc moge. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:06 Nalu ! Odczep sie :-) robote mam taka ze rzadko bywam i tyle. Trochę mi sie pozmieniało. A zapewniam że chetniej bym z Wami pogadał. Ide na Władcę dopiero 24 02. Nie wiem czy bedę wchodził na forum jak bedziecie rozmawiać i filmie to mi chyba serce rozedrze.... Jarek wiesz ci coraz bardziej mam wrażenie ze jestem pod Twoich słów wrażeniem :-) niezly z ciebie mocarz. Zdradź z jakiego miasta Jesteś, jeśli to mozliwe oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:08 Dygam przed Waćpanem, Rycerzem Jarosławem zwanem, nisko. Dyg, dyg ! Nie frasuj się Waść zbytnio tem nieudanem polowaniem. Wszak powinieneś się Waść radować, żeś uszedł z życiem przed dzikim dzikiem, takoż przed zdradliwym, wywrotnym drzewem. Jam rada ogromnie. Do stołu prosiem, nadziewanym prosięciem proszę się uraczyć. O, a tu przednie wina i miody stoją! Wyrażam nadzieję, że reszta znakomitego Towarzystwa naszego, pijawi się niebawem. Imć Geralt dał znać o swojej osobie i gdzieś go diabli, tfu!, gdzieś się zapodział. Dygam raz jeszce, i do stołu Waszmościów proszę ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 10:22 Czesc, Misie Pluszowe!!! Na razie witam was tak "po współczesnemu", może te miody sycone Nali rozwiążą mi trochę język...I na rozgrzewkę się przydadzą, bo pogoda dzisiaj u mnie, że człowieka nie wygonisz....Wszystko na raz - burza, grad, deszcz, no i oczywiscie zero słońca! Brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:34 Witam nadobną koleżankę ! Raduje się serce me radością wielką, albowiem dobre wiatry raczyły przywiać Cię do suto zastawionego stołu. O'Błędny Rycerz Jarosławem zwany przywiózł zamorskich smakołyków, śliwkami suszonymi zwane. Siadaj Waćpani, lej miody w swe gardło i zajadaj. Imć Geralt gdzieś zniknął, jak to wiedźmin, ale wyrażam nadzieję, że pojawi się niebawem. A co z Waćpanią Meve ??? Czyż dalej zajmuje się dziecięciem swym, Myszą zwanym ? Siadajmy zatem do stołu i radujmy się swym towarzystwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:41 Gość portalu: Jarek napisał(a): znowu piękne powitanie:))) Zachwyconam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 10:50 Witaj!!! Miło się spotkać przy zastawionym obficie stole...Nie ma jak miody na lutowe chłody...O! Ale ładnie! Pogoda paskudniasta - na taką pluchę nie ma jak taka przytulna komnata... Meve, czy to jest Ten Mysz czy Ta Mysza? No i co, niewiasty miłe? Znowu zostałysmy bez Rycerzy? Wiecznie gdzies wojują? A my musimy siedzieć i pić..eee, ten, chciałam powiedzieć..e.......sprzątać, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:24 Gość portalu: monia napisał(a): > Witaj!!! Miło się spotkać przy zastawionym obficie stole...Nie ma jak miody na > lutowe chłody...O! Ale > ładnie! Pogoda paskudniasta - na taką pluchę nie ma jak taka przytulna komnata. No właśnie, przytulna komnata :)) > Meve, czy to jest Ten Mysz czy Ta Mysza? To jest Ta Mysza:))) > No i co, niewiasty miłe? Znowu zostałysmy bez Rycerzy? Wiecznie gdzies wojują? > A my musimy > siedzieć i pić..eee, ten, chciałam powiedzieć..e.......sprzątać, o! hi hi hihi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Wtorek Bractwo wtorek !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:48 Gość portalu: Jarek napisał(a): > O wielkiej niespodziance takowoz chcialem rzec, co mnie Pani Serca Mojego > uraczyc wczoraj zdolala. Anglosaskim zwyczajom czesc oddajac o uczuciach > wynioslych cos bredzac podarunek w formie kart wstepu na iluminacje starodruku > Imc Tolkiena po kryjomu i w tajemnicy przede mna kupic jej sie udalo. Takowoz w > > poniedzialek moc bede swoje odczucia z przezycia tegoz wymieniac z Wacpanstwem > mi przyjsc zaszczyt bedzie. Juz dzis dziwne uczucie niepokoju dusze moja > dreczyc zaczyna. uhuhu, to ci nieposdzianka;))) Odwagi Rycerzu, zawsze możesz spróbować wymazać celuloidowe widma z pamięci a przywołać swoje obrazy. Odwagi!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Połów IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:45 Wróciłąm, cała solą morską przeniknięta - zastanawiacie sie gdzie byłam - otóz w sztormie wielikim na kutrze dość sfatygowanym śledzie łowiłam:)) A wichura, ojojoj, ledwom na nogach ustała - całe szczęście, że sieci mocne a doświadczenie duże - w sieni skrzynie ze śledziami stoją. To co solimy, wędzimy, czy w marynacik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Połów IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:51 Gość portalu: Meve napisał(a): > Wróciłąm, cała solą morską przeniknięta - zastanawiacie sie gdzie byłam - otóz > w sztormie wielikim na kutrze dość sfatygowanym śledzie łowiłam:)) > A wichura, ojojoj, ledwom na nogach ustała - całe szczęście, że sieci mocne a > doświadczenie duże - w sieni skrzynie ze śledziami stoją. > To co solimy, wędzimy, czy w marynacik??? Na surowo, na surowo !!! A co ??????????????????? :o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:10 Widzę, że Rycerstwo nam skapca....yyyyyyyy, chciałam powiedzieć, wyruszyło na łowy? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 11:20 A mdłe białogłowy ostawili. Cóż poczniemy w przypadku napasci jakowejs? ...Czy mogę omdleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:25 Gość portalu: monia napisał(a): > A mdłe białogłowy ostawili. Cóż poczniemy w przypadku napasci jakowejs? > ...Czy mogę omdleć? Omdlewaj Waćpani, omdlewaj, ale gdzieś w kąciku, coby Cię niebacznie nie zdeptano ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:29 Gość portalu: monia napisał(a): > A mdłe białogłowy ostawili. Cóż poczniemy w przypadku napasci jakowejs? > ...Czy mogę omdleć? Nalo! Zdejmij prosze ze ściany arras po prababci! Monia mdleje! Gdzies tu było jakieś męskie ramię do wsparcia... No nie ma, jak zwykle, gdy najbardziej potrzebne:)) Ale jest gorz... ten tego... sole trzeźwiące No to chlup. I znowu damy są trzeźwe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nalalala Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:40 Heep, heeppp, taaaaaa, te mniody som przednie ! Arrasik raz, proszę, trach!!!, łubudu!!!, o kurczę !, chyba wyrwałam dziurę w arcydziele !!! Ale nic to !!!!!! Monia, proszę, możesz padać spokojnie, bo miękko i nie na byle co !!!!!!!! Jeszcze mniodziku płłłooszęę ! Heeep ! O, przepłaszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Rycerstwo !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:41 Ja zaś slerdzika w każdej postaci skonsumowac lubię. I z puszki nie pogardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:48 No, to widze, ze impreza się rozkręciła. O ten arras się nie martwimy, elfy zszyją:)) Część śledzików już przygotowałam : z cebulką młodą i ogóreczkiem konserwowym,pparyką, jakiej najstarsze Habsburgi nie pamiętają, no i GRZYBKIEM, moi najmilsi. Grzybkiem, co go już nasz Adama (nie Małysz) opisał - borowikiem czy tez w innych stronach prawdziwkiem zwanym. Apetytu sobie narobiłam na tego grzybka, że aż. Kapelusz brązowy, dziarski, mocny, korzeń o mniej wyrażnym smaku, śłuuup i mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: 217.97.138.* 12.02.02, 11:56 Grzybek w occie? A nie, to przepraszam, to ja zemdleję trochę później...Nala, cisnij w kąt te szmateee...e...arrasa, chaciałam powiedzieć, przestań tym miąchać, bo kurz się sypie po oczach...Ufff, gorąco mi się zrobiło...To od tego grzy..yp!..ka! Zalewa była za mocna i ten..się..zal...nie, ZASAPAŁAM. Ciężkie te kielichy...To od tych kamieni, chorrroba, nawciskają jakichs rubinów czy innych szmaragdów, a człowiek musi to co chwila dźwigać w górę. Chorrrera! Ups! A ja jezdem w gońcu gmła białogłoba czy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nalalala Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:04 Widzę???, czyż mnię zwrok mój krótki nie myli, nasz "pierwo-eeee-forumowy" znajomek przybył, Geraltem zwany ! Objawił się po niebycie ! O rany ! Chyba coś mi się pomnieszało ! Mniodziku proszę !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: 217.97.138.* 12.02.02, 12:35 No i co tak cicho się zrobiło???? Się popili i posnęli, a? Tylko nosy spod arrasów wystają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nalalala Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:50 Aaa, bo, heepp !, tego ....., no co ??????????????? Heeeppp ! Czego się czepia ????????? :o))) To już spać ......yyyyy, to jest, chciałam powiedzieć - pracować!!! nie wolno ??????? A ta głowa to jakaś taka nie moja, ciężka i w ogóle, heeppp! Aaaa te mniody złociste ostały się jeszcze ??? Śledzika proszę ! Raz !!! I wódeczki. Zimnej, prosto z piwniczki ciemnej, w wina i inne wspaniałości zasobnej ! Mości Rycerze, gdzież Was wywiało ? Waćpanie, Meve i Ty Pani Moniu, po kielichu, noooo co tak się ociągacie ? Hlup ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:50 Gość portalu: monia napisał(a): > No i co tak cicho się zrobiło???? Się popili i posnęli, a? Tylko nosy spod arra > sów wystają... krótka drzemka nie jest zła, tym bardziej pod arrasem, co historyję o Wielkiej Wyprawie opowiada:)) Tylko, że same okropieństwa mi się śniły - lasy ciemne i wysokie, ścieżki krete, a deszcz padała i padał. Dobrze, że dzisiaj do fryzjera idę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:01 do balwierza raczej... I co, trefimy sobie te złote loki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Złote loki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:15 Barwić je będę na farncuską modłe baleyagem zwaną, na złoto, po raz pierwsszy w życiu - ciekawam czy to coś oznacza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Złote loki IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:37 Tak, tracisz dziewictwo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Mniodek raz Sledzik raz Arras raz IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:10 Gość portalu: Meve napisał(a): > Dobrze, że dzisiaj do fryzjera idę:)) Hi, hi, ja byłam wczoraj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Nalaaaaaa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:43 Nala zmieniłas nika czy ręce Ci się trzesą jak o mnie myślisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Szacunek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:51 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Nala zmieniłas nika czy ręce Ci się trzesą jak o mnie myślisz ? Geralt!!!!!!!!!!!! Trochę szacunku dla starszych;)))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Szacunek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:53 Gość portalu: Meve napisał(a): > Trochę szacunku dla starszych;)))! NO, NO !!!!!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Nalaaaaaa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:52 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Nala zmieniłas nika czy ręce Ci się trzesą jak o mnie myślisz ? He, he, he ! Krotochwile się Waćpana trzymają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Nalaaaaaa IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:00 Eeee, tam!!! Może być jolajola, to może być i Nalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Prosię !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:13 Ejże !!! A czy myśmy aby czasem nie zapomniały o naszym pieczonym prosięciu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Prosię !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:23 A gloneczka peklowana z kapustą kiszoną dla Meve zmęczonej gorz.. ten tego połowem śledzi się znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Prosię !!! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:24 Aaaaaaaa!!!!!!!!!! Może się jeszcze całkiem nie zwęgliło, wszak nie było komu do ognia dokładać... (chyba, że to "prosię!!! " to do mnie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ...i bigosik IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:26 Zjadłabym bigosiku.......i żeberko z rusztu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ...i bigosik IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:33 Oooooo taaaaak ! Zwłaszcza taki, przez który świnia "przeskoczyła" !!! Ze śliweczką, i z grzybkiem, i z boczusiem wędzonym iiiiiii z czerwonym winem !!! A może by tak węgorzyka świeżo uwędzonego ??? Oj, chyba lubimy tłuściutko zjeść ? A na lepsze trawienie - zimna wódeczka ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ...i bigosik IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:47 Oj, lubimy, lubimy....A potem długie tygodnie biusty kurzęce na beztłuszczowej patelni i inna marchewka z wody...Ale dzisiaj o tym nie będę myslała! A wędzoną najbardziej lubię sielawę...kieliszeczek? O, chętnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: ...i bigosik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:35 A tak a propos - czy po naszej wirtualnej imprezie Assanki Sassanki gdzies jeszcze dzisiaj balują - pytam z czystej zawiści, bo sama w domu spędzać czas będę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Sassanka 1 IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:47 Gość portalu: Meve napisał(a): > A tak a propos - czy po naszej wirtualnej imprezie Assanki Sassanki gdzies > jeszcze dzisiaj balują - pytam z czystej zawiści, bo sama w domu spędzać czas > będę? Idę Ci ja z moim Panem do znajomych. Ale, jak to w tygodniu, tylko na chwilkę! W sobotę za to, wyszalałam się nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Sassanka 1 IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:55 Monia, Meve !!! To pod te od-jutrzejsze biusty kurzęce (hi, hi!!!) i marchewkę z wody, po kieliszeczku !!! Hlluup !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Sassanka 1 IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:59 Nala, grzesznico jedna!!! Jutro to postna zupa grzybowa i rybka! A ty już bys chciała biusty... Hlup!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Sassanka 1 IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:01 Gość portalu: monia napisał(a): > Nala, grzesznico jedna!!! Jutro to postna zupa grzybowa i rybka! A ty już bys c > hciała biusty... > Hlup!!!! No tak, masz rację ! Hlup ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: szaleńtwo IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:57 Meve, to ty może jakies takie domowe szaleństwo (oczywiscie rozsądne...)??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ...i bigosik IP: 217.97.138.* 12.02.02, 13:50 Tak delikatnie, po sąsiedzku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: ...i bigosik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:13 Gość portalu: monia napisał(a): > Tak delikatnie, po sąsiedzku.. hihihi, oj myśłi nie postne u mnie hi hi, spłoniona królowa, siedzi przy stole, pod ścianą z bursztynu, chusteczką rumieńce na polikach zasłania..... od śmiechu się trzęsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ...i bigosik IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:16 No! Niech się tak nie trzęsie, bo tu nic do smiechu nie ma...Że niby po sąsiedzku, czy jak??? CO takie smieszna, hę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Po sąsiedzku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:29 Przepraszam, skojarzyło mnie sie :))) Że delikatnie i że po sąsiedzku i zaszaleć:))) No, już nic nie mówię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Po sąsiedzku IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:33 masz rację, to zupełnie niepraw...e..ten, zabawne!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Niedługo pożegnania czas ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:00 Będę się powoli żegnać z Mać....,tfu!, z Waćpaństwem(?) ! Czy u Was też takie wielkie wiatry "dują" ??? Powolutku, pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Niedługo pożegnania czas ! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:09 Baaardzo powolutku, Nala, uważaj...To nie wiatry, Waćpanna, to te miody... A tak naprawdę to na dworze jest paskudniasto! Miłej wieczernicy...Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Niedługo pożegnania czas ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:18 Oj te wietrzydła ogromniaste !!! Tylko skąd one u mnie na korytarzu ??? Idę sobie do ..., no ..., tego, łazienki, a tu jak nie zawieje, a ja, od ściany do ściany ! Oj, te wiatry, te wiatry !!! U mnie też tak więcej paskudniasto. Nie dość że wieje, to jeszcze, dosłownie przed momentem pociemniało i zaczęło lać ! Tfu !!! Obrzydlistwo !!! Gdzie ta wiosna, przecież dopiero była ???????????????? Komu to przeszkadzało ?????????? Pa, pa - Nala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Niedługo pożegnania czas ! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:22 Pa, to Pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:15 O, ty nasza biedna...jolu (i inni zmiennicy), sama widzisz, co tu się dzisiaj działo...Takiej imprezy to ten zamek dawno nie widział...Rycerstwo co prawdna gdzies się po...ups! pozadziało (ten, chciałam powiedzieć ZApodziało!), ale my, trzeźwiutkie jako to pieczone prosiątko dotrwałysmy jakos do końca...yk! O!!! Mam czkawecz!!! Yk !!!..kę!! Łoj!!! Potkłamsie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:22 Chlup! Oj impreza była piękna, faktycznie! Prosiątka ten tego, arrasy i w ogóle ..... Jeden puchar rozpadł się na kawałeczki - szmaragdy pod stół polecialy - to Monia się "potkła". W każdym razie dla spóźnionych jadło w komorze zostawiamy i ducha naszego wesołego, co by się spożywało miło. Kwiatów świeżych przynieść każemy, a umyślne okna otworzą, co by ozonem powiało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Druga zmiano! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:27 Gość portalu: Meve napisał(a): > Chlup! Dlaczego ja - hlup! a Ty - chlup ?????? :o) P.S. Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:31 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Meve napisał(a): > > > Chlup! > > Dlaczego ja - hlup! > a Ty - chlup ?????? > > :o) > > P.S. > Pa, pa. Bo ja już taka strasznie ortograficzna Królowa jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:38 Oj! To trzeba uważać na słowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:40 Nieprawda, Meve ma pamięć selektywną i sama błędy robi. Biedna Meve, biedna (na wzór Golluma) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:48 Zaraz, zaraz....A Frodo uwolnion??? No dobrze, dobrze...BARDZO biedna Meve (ale nie upiłas się "na smutno", prawda?)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:52 Gość portalu: monia napisał(a): > Zaraz, zaraz....A Frodo uwolnion??? > > No dobrze, dobrze...BARDZO biedna Meve (ale nie upiłas się "na smutno", prawda? > )... Frodo uwolnion, ale ileś kartek dalej wzięty za orka (razem z Samem) i maszerują razem ze zgrają tych śmierdzieli. Absolutnie nie upiłam sie na smutno, krzyczeć z radości mnie się zachciewa, biegać z pustym pucharem bym po komnatach mogła, gdyby nie to, że suknie ciężkie a w głowie się coś kręci leciutko i jakieś chichoty z głębi trzewi się wydobywają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 15:02 Zanaczy - szalona a nie pijana? Biegać po komnatach waćpannie się zachciewa...Niech waćpanna tedy uważa coby jakiegos uszczerbku nie doznać na ciele, bo w takim ztarym zamczysku o wypadek łatwo. Wszędy zbroje rycerskie a halabardy jakowes sie poniewierają....Chichoty??? Waćpanna za jakowes dytko chcesz być baczona, co po starych domostwach się tłucze a chichocze pusto...I czemus taka radosna? Bos miodem opita a mięsiwa syta, ot co! ...jejku, ale plotę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Druga zmiano! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 15:10 Gość portalu: monia napisał(a): > > ??? Waćpanna za > jakowes dytko chcesz być baczona, co po starych domostwach się tłucze a chichoc > ze pusto...I > Tak chcę, chi hcichci Chce być dytkiem cokolwiek to znaczy!:)))) Choć przez minutę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Druga zmiano! IP: 217.97.138.* 12.02.02, 14:35 : - )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: rany, już późno IP: 217.97.138.* 12.02.02, 15:10 Muszę się powoli zbierać, zagadałam się! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: rany, już późno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 15:13 Papapap, pozdrawiam wszystkich zapatzrona w słońce, nagle chichotów pozbawiona Królowa Meve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek A ja znowu za późno IP: 80.72.33.* 12.02.02, 15:47 Tyc chyba zzuce dobre maniery :-( Dzisiej taka smakowita wieczerza bokiem mi przeszla... Cholibka!!! Najpierw tzw. "niecierpiace zwloki" spotkanie, potem sprawunki chcial ja w grodzie zalatwic, ale... bledny jakis rycerz chyba powazac mechanicznymi konmi o dzwiecznej nazwie Focus uraczyl mnie ta przyjemnoscia i zaprosil swoje koniki na poczestunek do moich sakwojazy co je na zadzie mego rumaka umieszczone mam(aktualnie mowi sie "zaparkowal dziobem w mojej d...", ale to na forum AutoMoto). Zmuszonym wiec zostal do kuracji swoich konikow w stajni (aktualnie rzeknac mozna, ze w ASO). Jedynie pocieszenie dla mnie, zem na niego haka mial przygotowanego i kuracja kosztowna byc nie musi. No to tylko siwucha uraczyc sie mi teraz w samotnosci przyjdzie... Prost... Chlup... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: A ja znowu za późno 12.02.02, 18:24 Gość portalu: Jarek napisał(a): ...... > No to tylko siwucha uraczyc sie mi teraz w samotnosci przyjdzie... Prost... > Chlup... No, może nie całkiem w samotności. Z przyjemnością czasu jedną godzinkę z Panem obyczajnie pogwarzę a i panny poranne cos chyba w komorze do spozycia zostawiły Gość portalu: Meve napisał(a): ...... > Chlup! > Oj impreza była piękna, faktycznie! Prosiątka ten tego, arrasy i w ogóle ..... > Jeden puchar rozpadł się na kawałeczki - szmaragdy pod stół polecialy - to > Monia się "potkła". W każdym razie dla spóźnionych jadło w komorze zostawiamy i > ducha naszego wesołego, co by się spożywało miło. > Kwiatów świeżych przynieść każemy, a umyślne okna otworzą, co by ozonem powiało:)) Zostawiłyscie Wacpanny okna rozwarte, a tu burze z pieronami, jak nie przymierzajac majowe. Nakapało dośrodka, resztki prosięcia wystygły, a i arras jakowyś, nie dość, że zerwany i z lekka nieczysty, to zamókł jeszcze. Ale z własnym schabikiem przybyłam, z mocnych trunków to niestety tylko słodkie nalewki wisienkowe, a ... i jeszcze raki swieżo parzone. Ktoz głodny lubo spragniony, to uprzejmie zapraszam Imprezki cudnej ogromniem zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: A ja znowu za późno 12.02.02, 19:11 Sama zjadłam, posprzatałam, utrąbiłam się na rzewnie i sobie ide, bo pusto Tylko, czy dojdę, wiaetry i deszcze okrutne... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: A ja znowu za późno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 08:37 Jolu, jutro9 może zdążę na ciebie trafić - mam urlop:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś