taziuta 26.05.10, 06:49 Wszystkim mamom, które zaglądają na to forum, życzę dużo zdrowia no i pociechy z pociech. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytanya Re: Dzień Matki :) 26.05.10, 07:11 Hmmm..dziękuję, chociaż niedawno się dowiedziałam,że dzieci to błąd młodosci. Odpowiedz Link
taziuta Re: Dzień Matki :) 26.05.10, 07:40 tytanya napisała: > Hmmm..dziękuję, chociaż niedawno się dowiedziałam,że dzieci to > błąd młodosci. Toż nie o Tobie była tam mowa! A niektórzy tak rzeczywiście swoje postępowanie mogą oceniać. Ludziska różne są... Odpowiedz Link
hummer Re: Dzień Matki :) 26.05.10, 08:50 taziuta napisał: > tytanya napisała: > > > Hmmm..dziękuję, chociaż niedawno się dowiedziałam,że dzieci to > > błąd młodosci. > > Toż nie o Tobie była tam mowa! A niektórzy tak rzeczywiście swoje > postępowanie mogą oceniać. Ludziska różne są... Nie przesadzaj Taziu. To zwykli nieudacznicy Na szczęście po świecie, chodzą też i udacznicy Odpowiedz Link
veglie Re: Dzień Matki :) 26.05.10, 09:33 tytanya napisała: > Hmmm..dziękuję, chociaż niedawno się dowiedziałam,że dzieci to błąd > młodosci. Kto tak mówił?Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
tytanya Re: Dzień Matki :) 26.05.10, 13:50 Nieważne. Tak mi się tylko skojarzyło z Taziutowymi życzeniami. Odpowiedz Link