hummer Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 18:51 humbak napisał: > Chmielowy? Tak, choć to piwo z Penny'ego. Odpowiedz Link
humbak Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 18:54 Ups... znaczy skąd? A co do chmielowości- chuś mi się odmieniło i od jakich dwóch lat lubię jak piwo ma słodu i chmielu sporo. Co nie zmienia faktu że porządne chmielowe piwko to dobra rzecz. Taki Beck's na przykład. Odpowiedz Link
hummer Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:03 humbak napisał: > Ups... znaczy skąd? A co do chmielowości- chuś mi się odmieniło i od jakich dwó > ch lat lubię jak piwo ma słodu i chmielu sporo. Co nie zmienia faktu że porządn > e chmielowe piwko to dobra rzecz. Taki Beck's na przykład. Jeszcze konsystencja. Wody nie pijam. Odpowiedz Link
taziuta Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:08 hummer napisał: > Jeszcze konsystencja. Wody nie pijam. Czemu nie? Dobra woda nie jest zła, szczególnie z dodatkiem soku żurawinowego. Ostatnio rozsmakowałem się w tej kombinacji. Odpowiedz Link
humbak Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:15 I ilość bąbelków nie może być za mała... choć za duża jest wkurzająca w konsumpcji. Odpowiedz Link
hummer Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:33 humbak napisał: > I ilość bąbelków nie może być za mała... choć za duża jest wkurzająca w konsump > cji. Wiem o co Ci chodzi. Ale się powoli zbieram spać. Nie spałem dziś od ponad doby. Wcześniej po kilka godzin. Jedną do trzech na dobę przez kilka dni. PS Należą się me podziękowania pewnej Osobie, za trzymanie kciuków. To co planowałem zrobiłem. Ale jeszcze dziś rano nie byłem pewien czy dam radę. -- w Korei Północnej martwy od prawie 20 lat Kim Ir Sen nadal pełni funkcję prezydenta kraju Odpowiedz Link
taziuta Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:04 humbak napisał: > /.../ porządne chmielowe piwko to dobra rzecz. Taki Beck's na > przykład. A ja czemuś wolę Staropramena. Co czeskie piwo, to czeskie piwo, nawet może być z Billii! Odpowiedz Link
humbak Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:14 Statystycznie rzecz biorąc wole niemieckie, choć porządny leżak to też dobra rzecz Odpowiedz Link
hummer Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:40 humbak napisał: > Statystycznie rzecz biorąc wole niemieckie, choć porządny leżak to też dobra rz > ecz Ale nie z PLZN. Odpowiedz Link
hummer Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:46 humbak napisał: > Gambrinus i Radegast są oki. Były OK 15 lat nazad. Odpowiedz Link
hummer Re: Właśnie obaliłem Holsten'a 22.08.10, 19:45 Tak prawdę mówiąc to smakowało, by mi wszystko. Co pozwoliłby zdjąć nadmiar adrenaliny. Już widzę jak będą problemy we WRO. Kolejny tydzień tłuczenia się po chałupie o 3 w nocy, gdy człowiek posiada największą ruchliwość. Odpowiedz Link