Dodaj do ulubionych

wpolityce.pl :)

16.04.11, 07:01
wpolityce.pl to portal braci Karnowskich, usłyszałem, no to poszedłem zajrzeć przez ciekawość. A tam sondaż z pytaniami:

Czy media i komentatorzy biorący udział w nasilającej się kampanii straszenia opozycją:

1) Działają niezależnie od siebie, zgodnie z własnymi i właścicieli mediów przekonaniami

2) Istnieje jakiś ośrodek koordynujący tę kampanię, zapewne powiązany ze sztabowcami rządu i PO

3) Trudno powiedzieć, mamy za mało danych

No i 90% wybrało insynuację zawartą w p. 2), i czemuś mnie to nie dziwi. wink

wpolityce.pl/
Obserwuj wątek
    • humbak Re: wpolityce.pl :) 16.04.11, 07:53
      No i czego narzekasz? Walzłeś to masz. Idź sobie jeszcze na Rebelyę i dziw się co co tam wypisująsmile
    • mr.sajgon Re: wpolityce.pl :) 16.04.11, 08:51
      taziuta napisał:

> wpolityce.pl to portal braci Karnowskich, usłyszałem, no to poszedłem zajrzeć p
      > rzez ciekawość. A tam sondaż z pytaniami:
      >
      > Czy media i komentatorzy biorący udział w nasilającej się kampanii straszenia o
      > pozycją:
      >
      > 1) Działają niezależnie od siebie, zgodnie z własnymi i właścicieli mediów prze
      > konaniami
      >
      > 2) Istnieje jakiś ośrodek koordynujący tę kampanię, zapewne powiązany ze sztabo
      > wcami rządu i PO
      >
      > 3) Trudno powiedzieć, mamy za mało danych
      >
      > No i 90% wybrało insynuację zawartą w p. 2), i czemuś mnie to nie dziwi. wink
      >
      > wpolityce.pl/

Nie wiesz o tym ze premier zatrudnia za nasze pieniadze sztab lubi od wizerunku ?
      Jak myslisz czym oni sie zajmuja ?
      Lowieniem ryb w metnej wodzie ?
      Puszczaniem plotek ?
      Wytwarzaniem atmosfery zagrozenia i sw. Andrzejem walczacym z Kaczynskim ?
      To po pierwsze a po drugie znasz moze w cywilizowanym swiecie gdzie gazeta zajmuje sie polityka i stara sie ja nawet aktywnie kreaowac ?
      Nawet kosztem oslabienia panstwa vide wspolpraca Seweryna Blumsztajna z anarchistami.
      W tym kraju nic nie dzieje sie samo.
    • wylogowany.pielegniarz Re: wpolityce.pl :) 17.04.11, 12:43
      Niestety większość ze znanych polskich prawicowych publicystów odpływa wraz z Jarosławem. Kiedyś potrafili prezentować bardziej trzeźwy ogląd sytuacji. Ciekawe, co taki Ziemkiewicz na przykład by pomyślał o sobie kilka lat temu, gdyby mu pokazać wtedy jego dzisiejszą działalność.
      • taziuta Re: wpolityce.pl :) 17.04.11, 13:57
        wylogowany.pielegniarz napisał:

> /.../ Ciekawe, co taki Ziemkiewicz na przykład by pomyślał o sobie kilka lat temu, gdyby mu
        > pokazać wtedy jego dzisiejszą działalność.

Podwoiłby swoją aktywność na polu wieszania psów na Michniku, bo to wszystko jego wina,
        ta cała Ziemkiewicza żółć i odlot. smile
    • jola.iza1 Re: Chwila moment? 17.04.11, 16:46
      Straszą, bez czytania to wiem, albo inaczej, chronią nieudolność?
      Gdy słucham, że MZS- ble, ble ble.
      A wiem, iż agregatem w głaz, tablice pod czujnym okiem konsula były, i nic?
      Chce mi rząd wmówić, iż nie dostAŁ RAPORTU, od konsula?
      Winna opozycja, puszczamy fałszywki, reszta roboty w rENcach
      mediów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka