taziuta 23.12.11, 20:32 Ten Wielki Tydzień w tym roku tak strasznie szybko minął... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamiony.wiedzmin Re: Wesołych Świąt :) 24.12.11, 00:07 Teraz już musi być wesoło bo wcześniej dokonałem rytualnego mordu na niewinnych karpiach . Nie znoszę tego robić ale za wigilię bez zupy rybnej z grzankami dzieciaki by mnie zlinczowały więc chcąc nie chcąc bywam omamionym zabójcą. Cieszę się ,że wreszcie cała rodzinka będzie mieć czas dla siebie.Czego i Wam wszystkim życzę. Świąteczne ukłony dla Ciebie Taziuto i Wszystkich innych z FdW Odpowiedz Link
taziuta Re: Wesołych Świąt :) 24.12.11, 12:24 omamiony.wiedzmin napisał: > Teraz już musi być wesoło bo wcześniej dokonałem rytualnego mordu na niewinnych > karpiach . /.../ Nie ma niewinnych karpii! A tak w ogóle to nie wiem czy wiesz, ale w takiej Kopenhadze nie da się kupić karpia. Tam karp (w każdym razie przez sprzedawczynie w sklepie rybnym) uważany jest za chwast. Odpowiedz Link
red-fox Re: Wesołych Świąt :) 26.12.11, 11:56 Wesolych Swiat dla wszystkich, dla tych co wierza i dla tych co sa jej pozbawieni. Odpowiedz Link
taziuta Re: Wesołych Świąt :) 26.12.11, 23:26 red-fox napisał: > Wesolych Swiat dla wszystkich, dla tych co wierza i dla tych co sa jej pozbawieni. Pozbawieni? Hmm, chyba że na takiej zasadzie, że zdrowy jest pozbawiony choroby. Odpowiedz Link
mariner4 Chyba normalnie. 7 dni jak zwykle 04.01.12, 16:16 Może nie zauważyłam jakiegoś dnia? M. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Chyba normalnie. 7 dni jak zwykle 05.01.12, 18:23 mariner4 napisał: > Może nie zauważyłam jakiegoś dnia? > M To moze teraz sie przedstaw "damo" jak juz zaliczylas wpadke. Odpowiedz Link