22.03.12, 16:46
Widzę że się nieco zdezintensyfikowało w okolicy. I jak się z tym czujemy?smile
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: Łoj... 22.03.12, 17:01
      humbak napisał:

> Widzę że się nieco zdezintensyfikowało w okolicy. I jak się z tym czujemy?smile

Bez Ciebie i bez Pielo, to już nie to samo forum... wink
      • humbak Re: Łoj... 22.03.12, 21:20
        Kisicie się w Waszej lewackości?smile Spoko, troszkę za ludzioma stąd i ze dwora się stęskniłem to od czasu do czasu zajrzę napsuć krwi reakcjonistycznym bełkotem ze średniowieczawink
        • taziuta Re: Łoj... 22.03.12, 21:36
          humbak napisał:

> Kisicie się w Waszej lewackości?smile Spoko, troszkę za ludzioma stąd i ze dwora się
          > stęskniłem to od czasu do czasu zajrzę napsuć krwi reakcjonistycznym bełkotem ze
          > średniowieczawink

W lewackości kisimy się gdzie indziej, jak wiesz. Tutaj jesteśmy otwarci na wszystkich, tyle że ci wszyscy wydają się być nie dość otwarci na nas. smile
          • humbak Re: Łoj... 22.03.12, 21:39
            Ano wiem. A kiszenie wcale nie musi się źle kończyć, o ile się nie słodzi.... choć w sumie cytryny kisi się na słodko... ciężka sprawa z tym procesem. Tak czy siak. Zdrówko wznoszę szklaneczką białego hyszpańskiego;P
            • taziuta Re: Łoj... 22.03.12, 22:22
              humbak napisał:

> /.../ Tak czy siak. Zdrówko wznoszę szklaneczką białego hyszpańskiego;P

Ano zdrówko, szklaneczką czerwonego Barbaresco z Biedronki. wink

P.S.
              A czytnik Kindle już ma?
              • humbak Re: Łoj... 22.03.12, 22:44
                Nein. Za mało czyta. Może jeśli uda mi się zmobilizować do powrotu do książek zanabędę owo urządzonko.
                • taziuta Re: Łoj... 23.03.12, 06:36
                  humbak napisał:

> Nein. Za mało czyta. Może jeśli uda mi się zmobilizować do powrotu do książek zanabędę
                  > owo urządzonko.

Bardzo wygodnie czyta się też na nim gazety i tygodniki. I nie musi się po nie wychodzić z domu smile
                  • humbak Re: Łoj... 24.03.12, 07:11
                    Możliwe. Tyle że ja coraz mniej papieru pomijajac niszowe czasopisma branżowe stosuję jeśli chodzi o prasę.
                    • taziuta Re: Łoj... 24.03.12, 16:05
                      humbak napisał:

> Możliwe. Tyle że ja coraz mniej papieru pomijajac niszowe czasopisma branżowe stosuję
                      > jeśli chodzi o prasę.

Oj, uważaj bo zgłupiejesz! wink
                      • humbak Re: Łoj... 24.03.12, 19:35
                        Z uwagi na?
                        • taziuta Re: Łoj... 24.03.12, 20:46
                          humbak napisał:

> Z uwagi na?

Na brak lektury...
                          • humbak Re: Łoj... 24.03.12, 20:52
                            Prasy branżowej nie brakuje... a innej kultury poza książkami coś tam jeszcze zażywam;P
                            • taziuta Re: Łoj... 25.03.12, 08:23
                              humbak napisał:

> Prasy branżowej nie brakuje... a innej kultury poza książkami coś tam jeszcze zażywam;P

Np. z przyjemnością studiujesz etykiety na różnych butelkach? wink
                              • humbak Re: Łoj... 25.03.12, 08:39
                                Ale tylko te z przodu. Te na odwrocie mają druk zbyt drobnywink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka