Dodaj do ulubionych

Wakaty CAST PROŚBA

IP: *.chello.pl 06.10.10, 11:10
A czy ktos moglby mi przeslac na maila wakaty w Komisji ale dla CASTów z syspera?
Z góry bardzo dziekuje!
mój mail : cast2010@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kadrowa Re: Wakaty CAST PROŚBA IP: *.145-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.10.10, 11:51
      wakaty dla castow nie sa niestety nigdzie publikowane
      • Gość: JPK Re: Wakaty CAST PROŚBA IP: *.chello.pl 06.10.10, 13:17
        Ostatni CAST był tylko dla Komisji, więc aplikowanie do innych miejsc nie ma chyba sensu.
        A skoro " wakaty dla castow nie sa niestety nigdzie publikowane" to pozostaje
        tylko czekać na ich ewentualny ruch ( tzn. zaproszenie na rozmowę) ??? !!!
        Mam racje ? A moze jest jeszcze inne rozwiazanie ?
        • Gość: kadrowa Re: Wakaty CAST PROŚBA IP: *.145-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.10.10, 13:51
          mozesz ewentualnie wysylac tzw spontany. Ale szczerze mowiac moj znajomy HoU ostatnio dostaje po kilkanascie (!) spontanicznych aplikacji dziennie, wiec nie jest to specjalnie efektywna metoda. Wlasnie zaczal je kasowac bez otwierania maila i CV, choc kiedys naprawde kazda chocby pobieznie przegladal.
          No przykre to jest, ale ja wisze na liscie AD5 i wiem co czujesz. Po prostu jest cholernie trudno, nawet jak sie ma znajomosci w srodku.

• Gość: ola Re: Wakaty CAST PROŚBA IP: *.ec.europa.eu 06.10.10, 14:10
            Zalezy od HoU, moj np. czyta i ma je z tylu glowy. I tak na przyklad jedna sekretarka CA bedzie niedlugo prawdopodobnie do odstrzalu, wiec on ma juz osoby, ktore potencjalnie widzi na jej miejscu. Moim zdaniem wysylac warto, najlepiej z kopia do deputy HoU.
            • Gość: anbxl Re: Wakaty CAST PROŚBA IP: 91.194.202.* 06.10.10, 17:21
              Oj chyba nie warto teraz,bo podobno kiepsko z budzetem na ten rok,a wlasciwie jego koncowke.Pierwsza rekrutacja trwa min 3 mies.Slyszalam,ze zrobiono ostatni CAST z mysla o KE,bo w przyszlym roku wielu AC i AT koncza sie kontrakty.W moim dawnym DG HR dalej korzysta (dostal przykaz) z poprzednich "starych" list CAST
              • Gość: xxx Re: Wakaty CAST PROŚBA IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 07.10.10, 00:01
                moim zdaniem trzeba wysylac ale lepiej sprawdz czy w danym unicie jest jakas panna w ciazy...bo na takie zastepstow CA bardzo szybka lykaja, ale jest to na pare miesiecy wiec nie wiem na ile warto. NTB ja widze sporo pannien zaciazonych wiec pewnie duze mozliwosci sa;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka