Gość: ambersilver IP: *.15-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.03.11, 22:19 A czy ktoś zdawał na ten konkurs? Na razie cisza, żadnej odpowiedzi co dalszych etapów, więc zastanawiam się o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swiadoma Re: EPSO/AD/204/10 IP: *.166-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.03.11, 07:56 chodzi o to, ze ty miales na ten konkursik chrapke, wiec sie dopytujesz. no to powiedz cos sam, dopytywaczu. grasz dalej, odpadles, a moze w ogole nie bylo cie w grze, lecz skonczylo sie na marzeniach? dopytywac sie kazdy potrafi, baknac cos od siebie niekoniecznie. byc moze konkurs dobiegl juz nawet konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: EPSO/AD/204/10 IP: *.ec.europa.eu 22.03.11, 10:52 moim zdaniem to nic nie wiadomo, znajomi dzwonili do epso i co do jednego konkursu to wogole glupote powiedzieli a co do tego ze moze pod koniec kwietania cos bedzie w profilu, wiec jest jeszcze czas. ale bym nie wierzyla do konca epso phone line bo nie wiadomo czy to indie odpowiadaja czy bruksela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinosz Re: EPSO/AD/204/10 IP: *.dclient.hispeed.ch 22.03.11, 21:10 dzwonilam na poczatku marca - powiedziano mi, ze zaproszenia beda wyslane w ciagu nastepnych kilku dni a same egzaminy w AC beda od 21 marca do 30 kwietnia. No to czekalam, sprawdzala profil, i nic... Dzwonie wczoraj i odpowiedz mam teraz taka, ze z tego wzgledu, ze otrzymali bardzo duzo aplikacji (na poczatku marca tego nie wiedzieli?) wszystko sie przesunelo i teraz najbedziej prawdopodobny termin rezultatow i zaproszen do AC bedzie na koniec kwietnia/poczatek maja, a AC pod koniec maja/czerwiec. To by bylo na tyle z mojej strony. Dziekuje za wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpina Re: EPSO/AD/204/10 IP: *.166-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.03.11, 20:23 nie agresja, tylko kpina. bo facet robi prymitywna zaczepke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z urlopu Re: EPSO/AD/204/10 IP: *.166-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.03.11, 09:32 A po co zdajecie jak teraz w ogole nie ma pracy w instytucjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambersilver Re: EPSO/AD/204/10 IP: *.70-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.04.11, 13:01 Dzięki za odpowiedzi. Konkurs nie dobiegł końca co łatwo sprawdzić. Deadline był na początku grudnia więc już minęło sporo czasu, dlatego się dopytuję, czy ktoś miał jakąś info. Ostatecznie też napisałam mejla do EPSO i odpowiedzieli mniej więcej to samo co piszecie, czyli było dużo zgłoszeń i dadzą odpowiedź jak tylko będą mogli... Odpowiedz Link Zgłoś