Dodaj do ulubionych

Anglosaksy w praktyce (odc. 6)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:50
A co nas oni obchodza?
Obserwuj wątek
    • Gość: ha:D Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 09:17
      To po co piszesz komentarz pod artykulem, ktory Cie nie obchodzi?? bardzo
      logiczne :P
    • Gość: gregory Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.bondi.pl 16.05.04, 11:03
      Byłem w edynburgu 2 maja,ładnie miasto sympatyczni ludzie ale żeby odrazu mieć
      prace to trzeba mieć niesamowite szczęście.Ja zrezygnowałem po dwóch
      dniach,spanie w namiocie żeby było taniej,jedzenie przywiezione z kraju.
      Wszędzie życzą gud luck i robią swoje.
      Ale do odważnych świat należy.
      • Gość: omarus Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.zeelandnet.nl 16.05.04, 15:08
        a ja bylem w edynburgu w piatek. pojechalem na rozmowe kwalifikacyjna i
        przypadkiem chodzac po miescie spotkalem tych dwoje osobnikow. jechali na
        rowerach i sie zastanawiali co dalej zrobia - niezle jaja.
        • Gość: Bob Bufon To oni rowery maja ! IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 16.05.04, 21:56
          Oni maja rowery !
          Powinni o tym w GW napisac.
          To ja sie martwilem, ze 12km piechota zapychaja a oni sa "zmotoryzowani".
          Mialem im nawet podpowiedziec, zeby sobie rower z Polski zabrali.
          Jakis podszykowany Romet napewno by im sie tu przydal.
          Ciekawe czy kupili nowki czy tez zdobyli uzywane.
          Tak czy siak w kieszeni maja o te kilka funtow mniej.
          (chyba, ze sie jakis rodak za nimi ujal i pozyczyl / wynajal ?)

omarus,
          a czy oni kaski mieli ?
          Bo to niebezpiecznie jezdzic bez kaskow.
          Niech podjada do Halfordsa i sobie jakies kupia.
          • Gość: omarus Re: To oni rowery maja ! IP: *.zeelandnet.nl 16.05.04, 22:23
            rowery calkiem , calkiem.
            wydaje mi sie ze wynajete bo nikt nie wspominal o rowerach. nie sadze zeby je
            podprowadzili jakims tubylcom wiec raczej sa w plecy za wynajecie.

kaskow nie uzywali
    • Gość: gosc z Reading Re: Go to Highlands... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 17.05.04, 10:25
      co to za podpierdolka??? wrocilem wczoraj ze szkocji 10 dni zajebioza. Fort
      William, Edinburgh ,Island of Skye.. Hostele sa juz od £10 a wypozyczenie
      rowery od £15 tylko ze za 4godz he he... Szukac pracy to nie w Edinburgh tylko
      w Highlands tam zaczyna sie niedlugo sezon... mialem dweie propozycje w pubie i
      hotelu.. ten dziennik A&K to poraszka totalna bzdura..
      • Gość: qmak Re: Go to Highlands... IP: *.rzeszow.mm.pl 18.05.04, 11:55
        Hłe, hłe!!!
        Jaka robota chłopcze? ja tam byłem dwa tyg. i z ciekawości sprawdzałem czy
        można znaleźć pracę i co ? i kicha!
        Specjalnie przeznaczyłem na to dwa dni - potraktowałem to jako ciekawe
        doświadczenie... Odradzem te "góry".
        Ale fakt, że hostele tanie i ogólnie jest super! (ale tylko dla turysty).

Pozdro
    • Gość: angol Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:41
      i co? gdzie sa nowe odcinki?????
      JA CHCE WIECEJ!!!!!!!!!
      • Gość: omarus Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.zeelandnet.nl 18.05.04, 00:07
        no wlasnie,

czekam i czekam a tu nic
        • Gość: qmak Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.rzeszow.mm.pl 18.05.04, 11:57
          może już wrócili do PeeLu????
          • Gość: hmm Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 18.05.04, 13:23
            się coś urwał 'dziennik z anglosaksów' nieco...
    • Gość: aga Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:45
      Nie jest tak łatwo...wszyscy namawiają jedzcie, zarabiajcie a wydawajcie w
      Polsce...za duzo POlaków a miejsc pracy coraz mniej..wygląda to tak jakby
      Brytyjczycy i inne nacje wcale nie pracowali tylko czekali na tlumy Polaków!!
    • Gość: Woncek Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.06.04, 22:00
      Bardzo mnie rozbwil reportaz o Polakach w Edenie:) Jezeli moglbym cos
      zaproponowac to nie powinni roznosic cv i wypelniac aplikacji bo nie za bardzo
      maja tam co wpisac (bardzo wazne sa referencje). Niech ida sobie do jobcentre
      na foot of the walk albo kolo st Andrew square i tam od razu sobie podzwonia za
      darmo. A-ha i 250 funtow za pokoj to wcale nie tak tanio. Kurcze pomozcie im.
      Niech poszukaja w real foods, w forescie albo w elephancie. 150 za pokoj to
      powinien byc maks.
      Trzymam za nich kciuki i jak cos to jest praca w Jaques Bistro na Brunstfield
      jako dishwasher co prawda ale niech spytaja o Mike'go:) Zycze powodzenia!
    • Gość: Gosc Re: Anglosaksy w praktyce (odc. 6) IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.04, 00:55
      W bawarii pracy pelno! www.polonia-muenchen.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka