madzinska 25.08.04, 11:00 Poszukuję kontaktu z osobą pracującą w holandii na kontrakt dla jakiejś firmy. Proszę o kontakt, bo mam kilka pytań na ten temat. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabrychna Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:25 chodzi ci o prace dla kobiet czy mezczyzn,mam troche kontaktow,obecnie moj maz jest na kontrakcie wlasnie w Holandi,chetnie pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: 83.238.41.* 25.08.04, 22:41 chciałbym szczerze porozmawiać z tobą napisz na mój e-mail piotrsz9@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzinska Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT 26.08.04, 13:34 Dziękuję za odpowiedź. Sprawa wygląda tak że dostałam propozycję pracy na kontrakt w międzynarodowej firmie, która ma laboratoria w Holandii(bo jestem chemiliem), a jako że został mi jeszcze ostatni rok (jak dobrze to pół) to mam się do nich odezwać za pół roku i wtedy będą ze mną negocjować kontrakt( tak powiedzieli przynajmniej). W związku z powyższym mam mnóstwo pytań. Chcę się do tego przygotować bo jestem tym zainteresowana. Mój mail:madzinska@bearmaster.home.pl Z góry dziękujęza odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:37 Witam!Czy mogłabyś mi pomóc znaleść prace w Holandii.Już od trzech miesięcy szukam i nie moge znalesc a jak znajde to sami oszuśći juz dużo pieniedzy przez nich straciłam.Moze byc praca w rolnictwie,ogrodnictwie,w przetwórniach,przy sprzataniu.Bardzo bym prosiła o pomoc w tej sprawie bede zobowiazana odwdzieczyc się. Odpowiedz Link Zgłoś
madzinska Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT 26.08.04, 13:42 Ja nie jestem ci w stanie Agnieszko załatwić tam pracy. Moją sytuację przedstawiłam w mojej poprzedniej wypowiedzi, tzn. dostałam propozycję i poszukuję informacji.Sama zresztą przeczytaj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.zawadzkie.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 16:23 tutaj zgromadziłem kilkadziesiąt adresów firm moze się ci przydadzą (ale wiekszość wymaga paszportu jednego z państw UE sprzed 01.05.2004. zawadzkie.host.sk/1/index.php?option=com_weblinks&Itemid=4 Zapraszam rownierz na forumdyskusyjne na temat pracy w UE zawadzkie.host.sk/punbb-1.1.5/upload/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
madzinska Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT 26.08.04, 13:45 Dziękuję za odpowiedź. Sprawa wygląda tak że dostałam propozycję pracy na kontrakt w międzynarodowej firmie, która ma laboratoria w Holandii(bo jestem chemiliem), a jako że został mi jeszcze ostatni rok (jak dobrze to pół) to mam się do nich odezwać za pół roku i wtedy będą ze mną negocjować kontrakt( tak powiedzieli przynajmniej). W związku z powyższym mam mnóstwo pytań. Chcę się do tego przygotować bo jestem tym zainteresowana. Mój mail:madzinska@bearmaster.home.pl Z góry dziękujęza odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.olsztyn.mm.pl 26.08.04, 14:12 chetnie z Toba porozmawiam na temat pracy w holandii,prosze odezwij sie na mojego e-maila;albercika80@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.olsztyn.mm.pl 29.08.04, 13:02 Gabrychna-prosze odezwij sie.Staram sie Ciebie zlapac na gg,ale nie odpowiadasz.Moj kontakt;e -mail;albercika80@interia.pl,moje gg;6667280 z pozdrowieniem Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haryt Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:14 jestem zainteresowany pracą w NL pracowałem rok ale moje kontakty się urwały:- (mój adres haryt@interia.pl byłbym wdzięczny za jakiś kontakt z Tobą miłego wieczoru gabrycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.connect.jgora.pl / *.jgora.dialog.net.pl 25.10.04, 22:57 Czy i Ja mógłbym skożystać z Twojej pomocy ?.Był bym b. wdzięczny . Kliknij kinmax@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student a.s.p. Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:38 chetnie podejme sie remontu z gupa kolegow,morze byc nawet maly,lubie podrurzowac.sudiuje na 5 roku rzezby i potrafie durzo.morze tez byc inna praca fizyczna. kontakt co-co.2000@wp.pl pozdrawiam mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT 15.11.04, 00:32 Gość portalu: student a.s.p. napisał(a): > chetnie podejme sie remontu z gupa kolegow,morze byc nawet maly,lubie > podrurzowac.sudiuje na 5 roku rzezby i potrafie durzo.morze tez byc inna praca > fizyczna. na asp juz nie potrzeba miec matury z jezyka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: HOLANDIA - PRACA NA KONTRAKT IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.04, 13:20 czy tu chodzi o alfonsów? Odpowiedz Link Zgłoś