Dodaj do ulubionych

listy rezerwowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 10:04
Witakcie,

Podobno 9/09 zostaly oficjalnie opublikowane listy rezerwowe kandytatow.
Wiem, ze juz duzo wczesniej rozeslane one zostaly po instytucjach, ale
rozumiem, ze 9/09 miala miejsce oficjalna publikacja list w Oficial journal.

Czy ktos moze wie, gdzie te listy znalezc - dla ulatwienia dodam, ze na
stronie unii jeszcze tego nie ma.

Szczegolnie interesuje mnie lista audytorow skaldajaca sie rzekomo z 26 osob.

z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Gugu Re: listy rezerwowe IP: *.euv / 193.174.122.* 11.09.04, 10:44
      Aktualne wydania Official Journal sa pod adresem:

europa.eu.int/eur-lex/en/oj/index.html
      Niestety 9.9 nie opublikowano tam zadnych list :(
      • Gość: szymbi Re: listy rezerwowe IP: *.icpnet.pl 11.09.04, 12:16
        Według mojego rozeznania listy będą opublikowane w OJ serii C z literką A.
        • vic-tic Re: listy rezerwowe 13.09.04, 15:32
          Gość portalu: szymbi napisał(a):

> Według mojego rozeznania listy będą opublikowane w OJ serii C z literką A.

Ja przejgladalam OJ'a z wrzesnia i nic na ten temat nie znalazlam. A tak przy
          okacji, do serii C dotarlam ale nie bardzo wiec o co chodzi z ta literka A???
          Vicks
    • Gość: Carlos Re: listy rezerwowe IP: *.man.polbox.pl 13.09.04, 08:03
      Sofi,

rozumiem ze 26 osób przypada na cale 10 krajów kandydackich?

pzdr
      • Gość: Sofi Re: listy rezerwowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 08:56

No, takie mam informacje, z czego z Polski jest 13 i musze powiedziec, ze 4 sa
        mi znane osobiscie, pozostale 3 juz odkryly swoja tozsamosc, chociaz ja ich
        osobiscie nie mialam przyjemnosci poznac.
    • tysialek Re: listy rezerwowe 13.09.04, 15:42
      A co się stało z wynikami konkursu na prawników lingwistów? Nie ma go już w
      ongoing competitions na stronie EPSO, a wyników w OJ też nie znalazłam.
      Chciałabym zobaczyć jak taka lista rezerwowa wygląda. Czy coś wiecie?
      • Gość: hk Re: listy rezerwowe IP: 83.16.144.* 13.09.04, 15:52
        Lista rezerwowa zostala juz opublikowana i dlatego nie ma juz o tym konkursie
        info na stronie EPSO. List widziałem ale nie pamiętam dokładnego adresu.
        • tysialek Re: listy rezerwowe 13.09.04, 15:57
          Tak właśnie myślałam, ale jeszcze stosunkowo niedawno był ten konkurs na
          stronie, a ja przeszukałam OJ sierpniowe i wrześniowe i nie widzę tej listy
          rezerwowej. Kiedy mniej więcej mogła być opublikowana? Może coś przeoczyłam...
          • wojtasn Re: listy rezerwowe 13.09.04, 16:04
            Oto link to wspomnianej listy rezerwowej:
            europa.eu.int/cgi-bin/eur-lex/udl.pl?REQUEST=Seek-Deliver&LANGUAGE=en&SERVICE=eurlex&COLLECTION=oj&DOCID=2004c138p00220024
            • tysialek Re: listy rezerwowe 13.09.04, 16:08
              dzieki dzieki
              • Gość: Sofi Re: listy rezerwowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:23
                Ja w kwestii formalnej:
                - czy to normalne ze "the lists will be valid till 31/12/04 and then can be
                extended"?
                - daja pol roku waznosci ?
                Czy tez to tylko taka formulka, ktora nie nalezy sie przejmowac, bo o ile ktos
                jeszcze na tej liscie figuruje, to jest ona automatycznie extended ?

Sorry za nowomowe
                • vic-tic Re: listy rezerwowe 13.09.04, 16:37
                  Gość portalu: Sofi napisał(a):

> Ja w kwestii formalnej:
                  > - czy to normalne ze "the lists will be valid till 31/12/04 and then can be
                  > extended"?
                  > - daja pol roku waznosci ?
                  > Czy tez to tylko taka formulka, ktora nie nalezy sie przejmowac, bo o ile
                  ktos
                  > jeszcze na tej liscie figuruje, to jest ona automatycznie extended ?
                  >
                  > Sorry za nowomowe

Ja sie tak zastanawiam czy ta lista moze byc extanded w czasie, czy tez w
                  liczbie osob na niej sie znajdujacych. Poza tym te listy zotaly opublikowane w
                  maju, pytanie kiedy ten proces rekrutacyjny sie zakonczyl a kiedy listy byly
                  publikowane. A tak poza tym to list z rekrutacji lipcowej to chyba jednak dalej
                  nie ma (mysle o audytorach, ekonomistach, administratorach i sekretarkach)-
                  przynajmniej w obiegu publicznym czli w internecie. Vicks.
      • Gość: szymbi Re: listy rezerwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:17
        cofam słowo - wygląda na to, że będzie publikacja jednak w OJ serii C bez literki A (tam są ogłoszenia). Patrz np.

europa.eu.int/eur-lex/en/archive/2004/c_13820040518en.html
        • Gość: Carlos Re: listy rezerwowe IP: *.acn.waw.pl 13.09.04, 17:45
          Wszystko dobrze, ale wygląda na to że faktycznie jeszcze nie opublikowali list
          z naszego konkursu A/8/03. Czy macie może inne info?

pzdr
          • Gość: mala Re: listy rezerwowe IP: *.neting.com.pl 13.09.04, 19:23
            W Dzienniku Urzedowym z 22.5.2003, C120 A/30 , sekretarki, w rozdziale B, w
            pkt.5. i 5tym akapicie jest napisane,ze listy rezerwowe i ich waznosc beda
            ogloszone w OJ po zakonczeniu wszystkich egzaminow....,ale to,co tam pisza
            wczesniej tez warto poczytac...Pozdraw dla wszystkich Epsiakow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka