Dodaj do ulubionych

Praca dla konstruktorow w UK

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.04, 21:42
Od kilku tygodni szukam pracy w UK. Odpowiedzialem na kilkanascie, a moze kilkadziesiat ofert (bardzo dobrze znam programy CATIA v.4 i SDRC IDEAS i pracuje jako konstruktor - tej samej pracy szukam w Anglii) i dostalem zaledwie 4 odpowiedzi ze niestety nie potrzebuja ble, ble. Przygotowalem (wg mojej opinii profesjonalne) cover letters i cv po angielsku i nie wiem co robie nie tak ze to "nie dziala". Moze ktos moze mi wytlumaczyc co robie zle?
Pozdrawiam Wszystkich - CATIA
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Praca dla konstruktorow w UK IP: *.server.ntli.net 15.09.04, 22:55
      najlepiej szukac na miejscu na poczatek ludzie biora co jest ( bary, knajkio
      hotele) szukasz dalej i trafisz na cos
      sluze pomoca agakula@hotmail.com
      • Gość: CATIA Re: Praca dla konstruktorow w UK IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.04, 23:20
        Dzieki Aga za odp.
        Nie chce na razie wyjezdzac "w ciemno" mam tu prace, a do Anglii chcialbym wyjechac zeby robic cos podobnego jak w Polsce
    • Gość: axx Re: Praca dla konstruktorow w UK IP: 209.136.102.* 16.09.04, 00:38
      Nie wiem jak jest w Anglii ale w USA to skonczylo sie 3 lata temu. Ostatnim razem General Motors zwolnil tylko 2800 projektantow.
      CATIA jest uzywana przez Chrysler- Daimler no i przez przemysl lotniczy (zbrojeniowy) Wprowadzono security clearance (Patriot Act)
      a reszte przeniesiono do Indii gdzie placi sie bardzo malo. Chyba podobnie jest w Anglii. Ale mozesz szybko przejsc do obrabiarek CNC czy
      innych zastosowan.Powodzenia.
      • Gość: CATIA Re: Praca dla konstruktorow w UK IP: *.stomilsanok.pl / 212.244.181.* 16.09.04, 07:01
        Masz racje do CNC nie jest daleko.
        Dlaczego w takim razie ukazuje sie tyle ogloszen ze chca zatrudnic ludzi ze
        znajomoscia Catia?
        Pozdrawiam rowniez
        • xiv Re: Praca dla konstruktorow w UK 16.09.04, 11:08

???

Szybkie sprawdzenie na www.jobserve.com, szukanie "CATIA" - ofert slownie:
          cztery
          • Gość: CATIA Re: Praca dla konstruktorow w UK IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 15:46
            Na innych serwerach jest wiecej - jednak pomimo ze wysylam odpowiedzi nie odzywa sie praktycznie nikt
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka