Dodaj do ulubionych

SZUKAM MEZA IRLANCZYKA

IP: *.pool82104.interbusiness.it 05.10.04, 15:39
WITam Wszystkich.JAK TAM JEST?Jacy oni sa.DZIEKI ZA WSZELKIE
INFORMACJE.BUZIAKI.JADE TAM ZA MIESIAC
Obserwuj wątek
    • Gość: debi Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: 212.244.128.* 05.10.04, 18:45
      póki co -radze nauczyć sie dobrze gramatyki polskiej "szukasz męża
      Irlandczyka" irlanczycy? nie słyszlam o takiej nacji
      • Gość: janek z pancernych Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.04, 19:46
        tu chodzi o Irańczyka :))

pzdr
    • Gość: Jolka Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.intertele.pl 06.10.04, 23:08
      Stella pojedz do slonecznej Itali, Wlosi sa lepsi
      • Gość: stella Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.pool82104.interbusiness.it 12.10.04, 16:52
        dzieki ale wlasnie tu jestem
    • Gość: Rybinka Re: Zaczep się w jakims porządnym burdelu w Dublin IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 05:20
      Zaczep się w jakims porządnym burdelu w Dublinie i popros o klientów miejscowych w zamian za np. większy procent dla stręczyciela.
      Jak będziesz dobrze dawać dupy to wyrobisz sobie markę i będzie do ciebie przychodziło coraz to więcej klientów, a ty będzie mogła się przekonać jacy oni są...
      To moja przyjacielska porada, innej nie mam bo bazuje na głupocie twojego pytania, a ta jest tak bezdenna, że nasuwa się przypuszczenie, że chyba wyżej dupy nie podskoczysz...
      • Gość: Irlanczyk Re: IRLANCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:53
        Właśnie przeczytałem twoją ofertę i nie powiem jestem zainteresowany. Pochodzę
        z Irlanu krainy pięknej i bogatej, ale brakuje tam pieknych Irlanek. Moze masz
        ochotę zostać moją Irlanką? Ja będę Twoim Irlanczykiem i będę Cię badał z tyłu,
        i z przodu, pokażę Ci jak u nas traktujemy kobiety. Przyjadę po Ciebie, właśnie
        kupiłem sobie nowy model ciągnika co Ty na to, pozdrawiam Twój Irlanczyk Stefan
        Plandeka.
    • Gość: debi Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: 212.244.128.* 13.10.04, 11:10
      super Rybinka !właśnie chcialam coś takiego napisać - ale ty chyba jesteś z
      tej samej branży!!!!!!!!!!
    • blasphemy Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA 13.10.04, 12:18
      Irlanczyk zapewne ma pochodzic z Irlanu. Niestety, moj atlas geograficzny nie
      podaje zadnych danych o tym kraju. Natomiast jezeli chcesz sprawic wrazenie, ze
      dorwalas sie do komputera nie po raz pierwszy, to proponuje spacje po znakach
      przestankowych. Inaczej nawet Irlanczyk z Irlanu nie bedzie chcial tego czytac.
      • Gość: (O) Irlan to miejsce gdzie mieszkaja smoki i trolle. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:39
    • 3eti Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA 13.10.04, 14:02
      Dobrze,ze tu sami nieomylni,i nigdy nie wpisaliscie slowa z bledem.Czasami to sie zdarza,ludzie skad
      w Was tyle zlosliwosci??
      • Gość: Ona Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:15
        No tak , biedna dziewczyna chciała sie coś dowiedzieć,a że wpisała źle słowo (
        Nie powiem tez mnie rozśmieszyło) i każdy dodał jakąs złosliwość.Przegięciem
        była wypowiedź,,Rybki,, czy jakoś tak. Byc może owa ,,Rybka,, juz pracuje w tej
        branży i chciała dobra radę dac koleżance? Nie wiem.
    • Gość: budex Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.customer.m-online.net 19.10.04, 16:07
      Rowniez latwo mozna zostac komandinista
      budex.polonia-muenchen.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka