Gość: STELLA IP: *.pool82104.interbusiness.it 05.10.04, 15:39 WITam Wszystkich.JAK TAM JEST?Jacy oni sa.DZIEKI ZA WSZELKIE INFORMACJE.BUZIAKI.JADE TAM ZA MIESIAC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: debi Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: 212.244.128.* 05.10.04, 18:45 póki co -radze nauczyć sie dobrze gramatyki polskiej "szukasz męża Irlandczyka" irlanczycy? nie słyszlam o takiej nacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek z pancernych Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.04, 19:46 tu chodzi o Irańczyka :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.intertele.pl 06.10.04, 23:08 Stella pojedz do slonecznej Itali, Wlosi sa lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.pool82104.interbusiness.it 12.10.04, 16:52 dzieki ale wlasnie tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybinka Re: Zaczep się w jakims porządnym burdelu w Dublin IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 05:20 Zaczep się w jakims porządnym burdelu w Dublinie i popros o klientów miejscowych w zamian za np. większy procent dla stręczyciela. Jak będziesz dobrze dawać dupy to wyrobisz sobie markę i będzie do ciebie przychodziło coraz to więcej klientów, a ty będzie mogła się przekonać jacy oni są... To moja przyjacielska porada, innej nie mam bo bazuje na głupocie twojego pytania, a ta jest tak bezdenna, że nasuwa się przypuszczenie, że chyba wyżej dupy nie podskoczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irlanczyk Re: IRLANCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:53 Właśnie przeczytałem twoją ofertę i nie powiem jestem zainteresowany. Pochodzę z Irlanu krainy pięknej i bogatej, ale brakuje tam pieknych Irlanek. Moze masz ochotę zostać moją Irlanką? Ja będę Twoim Irlanczykiem i będę Cię badał z tyłu, i z przodu, pokażę Ci jak u nas traktujemy kobiety. Przyjadę po Ciebie, właśnie kupiłem sobie nowy model ciągnika co Ty na to, pozdrawiam Twój Irlanczyk Stefan Plandeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debi Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: 212.244.128.* 13.10.04, 11:10 super Rybinka !właśnie chcialam coś takiego napisać - ale ty chyba jesteś z tej samej branży!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blasphemy Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA 13.10.04, 12:18 Irlanczyk zapewne ma pochodzic z Irlanu. Niestety, moj atlas geograficzny nie podaje zadnych danych o tym kraju. Natomiast jezeli chcesz sprawic wrazenie, ze dorwalas sie do komputera nie po raz pierwszy, to proponuje spacje po znakach przestankowych. Inaczej nawet Irlanczyk z Irlanu nie bedzie chcial tego czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (O) Irlan to miejsce gdzie mieszkaja smoki i trolle. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:39 Odpowiedz Link Zgłoś
3eti Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA 13.10.04, 14:02 Dobrze,ze tu sami nieomylni,i nigdy nie wpisaliscie slowa z bledem.Czasami to sie zdarza,ludzie skad w Was tyle zlosliwosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:15 No tak , biedna dziewczyna chciała sie coś dowiedzieć,a że wpisała źle słowo ( Nie powiem tez mnie rozśmieszyło) i każdy dodał jakąs złosliwość.Przegięciem była wypowiedź,,Rybki,, czy jakoś tak. Byc może owa ,,Rybka,, juz pracuje w tej branży i chciała dobra radę dac koleżance? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budex Re: SZUKAM MEZA IRLANCZYKA IP: *.customer.m-online.net 19.10.04, 16:07 Rowniez latwo mozna zostac komandinista budex.polonia-muenchen.com Odpowiedz Link Zgłoś