Dodaj do ulubionych

25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub

19.10.04, 12:27
25 X 2004 Poniedzialek 17:00 Irish Pub, rog ulic
Franklin i Archimed, (obok placu Schumana)
znak rozpoznawczy - list z EPSO

Jestescie wtedy w BXL ? W takim razie spotkajmy sie. Prosze o potwierdzenia
na priva

Adm, sorry za zlamanie praw autorskich:) Mam nadzieje, ze bedziesz?
Obserwuj wątek
    • Gość: riada Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub IP: 62.29.137.* 19.10.04, 12:31
      to wypijcie mojej zdrowie. Mam w tym dniu imieniny :)
      • Gość: adm Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub IP: *.cec.eu.int 19.10.04, 12:35
        no no no, integracja, to jest gorzej ni lamanie praw autorskich, to jest
        pucz...jak powiedzialam 8 styczen, to ma byc 8 styczen ....hm a na serio,
        obawiam sie ze malo kto tu jeszcze bedzie- to ze przyjda aktualni pracownicy
        auxi, ktorzy zdali konkurs to nic ciekawego, my sie juz dawno znamy...a
        chcielismy poznac Was, ktorych jeszcze tu nie ma...to mogla byc dobra okazja na
        to zeby podpowiadac grupowo na kilka pytan ktore napewna nowi przyjezdzajacy
        beda mieli...
        no ale, jak sie do poniedzialku okaze ze jest Was wiecej, to moze na kawe
        wpadne....chociaz godzina troche "pracowa"....
      • an_bu Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub 19.10.04, 12:36
        Bardzo chetnie, ale 17:00 to troche za wczesnie (pracuje do 18:00). Najwyzej
        dolacze do was troche pozniej.
        Riada - wszystkiego dobrego, nie omieszkamy wzniesc toastu! :)
      • Gość: Ella Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:43
        A wiec masz na imie Daria! Oooops, i znowu wtopa w temacie danych osobowych ;-)
        Anyway, wszystkiego najlepszego zycze juz teraz :)
        Ella
        • Gość: riada Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub IP: 62.29.137.* 19.10.04, 13:16
          trzeba się zacząć ujawniać :)

pozdrawiam, dziękuję za życzenia :) i życzę udanej imprezki

Daria
          • Gość: Ella Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:25
            Mam nadzieje ze imprezka bedzie udana, ale mnie na niej nie bedzie :( bo ciagle
            siedze w wawie i nikt mnie jeszcze nawet nie zaprosil na rozmowe. Tak sobie
            mysle, w zwiazku z tym ujawnianiem sie, ze moze by skrzyknac spotkanie ludzikow
            co wciaz czekaja (zwlaszcza tlumaczy)? Informacjami sie wprawdzie nie wymienimy
            bo nikt nic nie wie, ale mozna by sie przynajmniej zapoznac :) Moze w Irish
            Pubie na Tamce? Zartuje :) Anyway, sa chetne/chetni?
            Pozdry
            Ella
            • marguerite2003 Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub 21.10.04, 10:45
              Ja się bardzo chętnie spotkam z towarzyszkami/towarzyszami "niedoli" ;-)Co
              prawda nie należę do tłumaczy tylko do EPA, ale sądzę, że jakieś spotkanko
              byłoby miłe. I też jestem z Warszawy (no, będąc dokładną to z okolic).Masz
              jakąś propozycję Ella?
              Swoją drogą bokiem mi wychodzi już to czekanie...:P
              • Gość: Bruxelles Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub IP: *.wol.be.prserv.net 26.10.04, 22:58
                Ne perds pas ton temps, Marguerite, avec Monsieur Obelikx !!! Il est à Moi !!!
    • eurokrata Tez bym sie chetnie dolaczyl... 19.10.04, 13:51
      I was poznal... Mam wiec sprytny plan: wiedzac ze jest wakat zaproponujecie
      moja kandydature (w ostatecznosci moge sam zaaplikowac:)), a wtedy istnieje
      cien szansy ze mnie ktos zaprosi na rozmowe w okolicach 25.X...:) Moj prive
      jest otwarty dla Was!

Totez pamietajcie! Przemily mlody czlowiek oczekuje na informacje o
      stanowiskach do obsadzenia przez laureata A8:)

Adres skrzynki mailowej chyba jako strone startowa ustawie teraz:)

Pozdrawiam Wszystkich i zycze fantastycznej zabawy!

EuroKrata
      • Gość: adm Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.cec.eu.int 19.10.04, 14:26
        a jaki masz Euro Krateczko profil, EPA to za malo: jaki masz dyplom i czym sie
        zajmowales, chcialbys, itd..ja nie mam krysztalowej kuli.......aha i jeszcze po
        jakiemu mowisz.
        • Gość: mansel Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:18
          tak, a pro pos, to dzis zadzwonil do mnie gosciu z Luxembourga i zaproponowal
          prace przy statystyce. Bylem tam dwa lata temu na komisyjnym stażu. I nie
          jestem AUXI. Troche mi zal Brukseli i tych pieknych pań, ktore tam pojadą, ale
          chyba wezme co daja.
          zyczenia dla darii.

• Gość: Sofi Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:57
            A musze powiedziec ze z tym Luxem to dziwna sprawa. Nic sie nie dzialo od
            wrzesnia, a w ubieglym tygodniu tak sie zaktywizowali, ze jak beda mieli nadal
            takie tempo zapraszania na rozmowy, to za 3 miesiace wylowia 3/4 list
            rezerwowych :)
            • Gość: xxx Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:04
              Czy masz kolejne oferty z Lux?
              • Gość: Sofi Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:05
                A dlaczego "kolejne".
                Nie mam, bo ja sie od razu zadeklarowalam na Bxl, ale jest sporo takich, co juz
                maja.
                • Gość: xxx Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:10
                  Kolejne, bo chyba wspominalas, ze mialas 1szy tel z Lux. A moze mi sie pomylilo
                  z kims innym. Sorry.
                  • Gość: Sofi Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:15
                    Owszem dzwonili do mnie kiedys (jakos polowa sierpnia) spytac o preferencje
                    miejsca pracy. Powiedzialam wtedy, ze wole Bxl i od tej pory przy rekrutacjach
                    nie biora mnie pod uwage.
                    A mialam tez telefony z dwoch DGs w Bxl (ale to bylo juz wieki temu) i od tej
                    pory sprawa utknela w czelusciach administracji. :) Czyli dzien jak co dzien.
                    • Gość: Ella Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:15
                      Sofi, a z jakiego jestes konkursu?
                      • Gość: Sofi Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:50
                        Specyficznego: A8 Audit i jest nas tylko 13 osob na liscie, a w Luxie jak
                        pewnie wiesz miesci sie Court of Auditors, ktory pewnie zglosi najwieksze
                        zapotrzebowanie.
            • an_bu Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... 19.10.04, 17:38
              W Bxl tez cos sie wreszcie ruszylo. Od konca sierpnia czekalam na reakcje na
              rozeslane cv i nic, a od ubieglego tygodnia dwa zaproszenia... Z tego, co mowil
              mi jeden HoU wynika, ze oni "uciekaja" z pieniedzmi z tegorocznego budzetu. Tzn.
              jesli nie zatrudnia kogos jeszcze w tym roku, to kasa przepada, a co bedzie w
              przyszlym nie wiadomo. Aha, i najwyrazniej dostali wytyczne (od kogo, nie wiem),
              ze w dobrym tonie jest zatrudnianie ludzi z nowych Member States. Oby sie tym
              wszyscy bardzo przejeli... :)
          • Gość: coti Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.fbx.proxad.net 19.10.04, 22:48
            mansel o jakich paniach mowisz ? :-)
            • Gość: mansel Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.in.uj.edu.pl 20.10.04, 16:40
              co do pieknych pan... No jestem 28 letnim kawalerem i po latach tulaczki
              doszedlem jednak do wniosku ze wspolny jezyk to wielki walor. No i jestem
              pewien, ze w Brukseli bedzie 'wiekszy wybór' czyli wieksze szanse spotkania
              tej, pasujacej. Generalnie to slysze tu i Owdzie, ze wszedzie sie rusza
              (zainteresowanie naborem). Z pewnego źródla dowiedzialem sie ze jednak
              zatrudniac beda raczej od stycznia- bo troche czasu zajmie admin. Wiec to z
              wykorzystaniem udzetu to chyba bzdura. Moze na 2005.

pozdrawiam, wszystkie piekne niewiasty, ktore odnajda swoje polowki posrod
              Niemcow i Anglikow w Brukseli :) jak to mówia Fancuzi: Tant pis!
              A co do ujawniania to przypomina homoseksulane 'come out' :) Nie bójcie sie- i
              tak pewnie sie poznamy :)))
        • eurokrata Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... 19.10.04, 16:36
          Ojej, Euro Krateczko, jak milo i zdrobniale!

Wstydze sie tak troche o sobie mowic na forum publicznym...
          Niesmialosc...Falszywa...:)

No wiec:
          Dyplomy: mgr SGH i ze Skandynawii MSc EU Business and Law (mgrka konkurencji i
          liberalizacji telekomunikacji komorkowej w EU), doswiadczenie w
          logistyce,transporcie, zarzadzaniu projektami, zielonej energii.
          Zainteresowania i nadzieje profesjonalne: wzrost zrownowazony, odnawialne
          zrodla energii, telekomunikacja, spoleczenstwo informacyjne, IPR, ew.
          competition...

A mowie glownie po polsku i angielsku. Francuski mam strasznie zardzewialy, ale
          jak trzeba bedzie (a z pewnoscia bedzie...) to po miesiacu, dwoch bedzie
          wypolerowany:)Rosyjski w fazie przypominania popodstawowkowego (to dodatkowo
          moj wiek zdradza...)

Ojojoj, ale sie ujawnilem... Zegnaj pielegnowana anonimowoscio! A tak mi do
          Kraty w EuroKracie pasowala...

Z gory dziekuje,
          Wasza odtajniona
          Euro Krateczka...

Az strach pomyslec co bedzie po spotkaniu w IrishPubie... Euro Kratunia?
          • Gość: octi Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.fbx.proxad.net 20.10.04, 10:26
            ale bede w Bx 26go a nie 27go wieczorem ...
            • integration Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... 20.10.04, 10:51
              Octi jestem w BXl tez 26, wiec jesli chcesz tete a tete, to daj znac na priva.
              Pozdr
              • Gość: Sofi Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:57
                Co tyy

Octi tete a tete tylko z paniami, i to w dodatku pięknymi, mowiacymi po
                francusku albo angielsku oraz bez obraczki na palcu.
                • Gość: mansel tete a tete IP: *.in.uj.edu.pl 20.10.04, 16:42
                  czy octi to to samo co coti?
                  • Gość: Lat Re: tete a tete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:09
                    > czy octi to to samo co coti?

o z pewnością! a któż inny tak zainteresowałby się pięknymi paniami:-)))
                    uważaj mansel, to może być Twoja główna konkurencja w temacie coming-out;-))
                    • Gość: octi = coti Re: tete a tete IP: *.fbx.proxad.net 20.10.04, 22:42
                      tak jak riada = daria :)
                      mhh wlasnie lepiej z paniami en t?te ? t?te, a i tak sobie nie pochulam bo musze byc na nogach 27 z
                      samego rana :-/
                      ewentualnie male piwo na starym rynku
                      kto sie pisze ? ;)
                      moze byc kilka t?te ? t?te obok siebie :) bedziemy prezniej rozmyslac o naszych poczynaniach w
                      wilekim swiecie
                      ciao all
            • integration Re: Tez bym sie chetnie dolaczyl... 21.10.04, 09:21
              25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub - pozostaje aktualne

Ale dla octigo moze byc i piwko 26X. Octi kiedy bedziesz wolny? (od pracy)
        • eurokrata Do Admina i Mikiego 21.10.04, 10:37
          No tak...
          EuroKrateczka zrobila striptiz ze swojej czapki niewidki alias peleryny
          anonimowosci; dekonspiracja pelna; pol Polski juz wie ze Kratka to Euro Kratka!

A tu nic:(. Na privie informacji o wkatach nie ma:( Czyzby moj opis tak daleko
          odbiegal od profilu poszukiwanego Eurokraty?

Dajcie prosze info o jakims malym, tycim, nic nie znaczacym wakaciku... :)
          Takim dla przecietnej Kratki. Rozmiar Euro...

Pzdr!
          • Gość: adm Re: Do Admina i Mikiego IP: *.cec.eu.int 21.10.04, 13:09
            czekaj, na razie sprawa pijanstwa sie skomplikowala, jak zalatwimy otwarcie
            Irish Pubu tam gdzie ja myslam ze on juz jest to zajme sie twoja robota.........
            • eurokrata Re: Do Admina i Mikiego 21.10.04, 23:05
              No to uwazaj!

Mam duze doswiadzczenie w otwieraniu knajp. Totez chetnie pomoge tego Irish'a
              instalowac:)

Poooozdrawiam!
              Krata. Euro.

• Gość: FCUE Re: Do Admina i Mikiego IP: *.csaid.ctb / 193.158.231.* 21.10.04, 13:56
            Mily
    • Gość: mon Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 21.10.04, 09:50
      tez chcialabym byc z wami ale za daleko...
      • Gość: adm nie ma Irish Pubu IP: *.cec.eu.int 21.10.04, 09:59
        ok, zrobilam Wam psikusa, na zbiegu ww ulic nie ma zadnego Irish Pub-u....:-))))
        zupelnie niechcacy mi tak wyszlo....zeby nie kompliowac, to zaraz za zbiegiem
        ww ulic jest cos co wyglada na irlandzkie, na rue Archimede,po lewej stronie,
        na poczatku ulicy, a ten Kate cos tam o ktorym ktos pisal to jest w dol ulica
        Stevina, na przciwko Sushi Factory....

sorry ja po prostu nie chodze po lokalach......jak juz sie Wam uda spotkac to w
        tym samym mozemy w styczniu.....

ew na rogu archimeda i franklina jest knajpa, brassserie, ale nie
        Irlandzka.......

pozdrawiam

• fcue ..::adm::.. 21.10.04, 20:22
          Adm (inko) Tak czytajac forum znalazlem threada na ktorym jest profil kratki
          ktory przypomina moj - 2x mag w tym jeden zagraniczny dotyczacy EU,
          doswiadczenie stad i stamtad (tez logistyka, research, duzo admin exp), eng pl
          & de. W chwili obecnej korzystam z otwarcia rynku pracy z zadowoleniem, ale jak
          wszyscy stad mam swoj dream about Brussels:-)
          Nie bede udawal ze wiem dokladnie na czym wasza praca polega, stad jestem
          bardzo otwarty na wszelkie propozycje dla EPA - odpowiadal mi ogolny opis pracy
          w ogloszeniu o konkursie, EU policies, drafting, admin etc. Chcialbym zobaczyc
          jak do prawdziwych wakatow maja sie moje wyobrazenia.
          Zeby nie przeciagac - czy moglabys mi pomoc i pokazac takowe?
          Dzieki z gory
          • eurokrata Re: ..::adm::.. 21.10.04, 23:12
            oooooo!
            Wypraszam sobie!
            Kratka jest U-NI-KA-LNA!
            Podobienstwo profilowe wykluczone:)

A tak powaznie to gdzie tego mgr zagranicznego robiles?

Powodzenia!
            Tratatata Eurokrata

• eurokrata Re: nie ma Irish Pubu 26.10.04, 09:23
          Na Forum zadnej relacji z waszego spotkania w Irish'u...
          Udalo sie wam wszystkim gdzies tam jednak spotkac?
          Pub pobudowany tam gdzie go nie bylo?

No niech sie ktos odezwie....:)

Pozdro
          EK

• an_bu Re: nie ma Irish Pubu 26.10.04, 10:32
            No wlasnie, odbylo sie to spotkanie?
            I gdzie?!
            Bo oblecialam wszystko, co "wyglada na irlandzkie" w promieniu kilometra od
            Franklin/Archimede i nikogo nie znalazlam... :(
    • an_bu Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub 21.10.04, 10:13
      No to jest po prostu sabotaz!!!
      A nie mowilam, ze Polacy rzucaja sobie klody pod nogi???
      ;)

:)))
      To do zobaczenia - gdziekolwiek nam sie uda :)
    • Gość: bartek integration Re: 25 X 2004 Poniedzialek 17:00 BXL Irish Pub IP: *.77-136-217.adsl.skynet.be 26.10.04, 11:16
      chyba nasze spotkanie sie nieco rozpelzlo. No i pewnie przeze mnie, a raczej
      przez brukselskie metro, ktore mnie zatrzymalo na stacji les halles. :D Excuse
      me i do zobczenia nastepnym razem
    • krzysio2002 ha ha miejsce dla Polakow 02.11.04, 13:38
      najlepszy Irish Pub ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka