Dodaj do ulubionych

electronic cv bis repetita

IP: *.fbx.proxad.net 09.11.04, 19:42
mam zaszczyt zaczac nowo-stary watek
epso mi napisalo zebym wypelnil to cv elektroniczne. Tez taki mail dostaliscie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: frustracja Re: electronic cv bis repetita IP: *.rev.stofanet.dk 09.11.04, 20:34
      tez dostalem. co za porazka. Jeszcze ze trzy zaproszenia dostane pewnie do
      wypelnienia tego cholernego CV
      • Gość: gugu Re: electronic cv bis repetita IP: *.euv / 193.174.122.* 09.11.04, 21:35
        Ja tez dostalam, po raz pierwszy.
        • Gość: Andy Re: electronic cv bis repetita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:59
          No może ktoś mi wytłumaczy dlaczego ja też to dostałem mimo że moje eCV jest
          już wypełnione od około miesiąca. Zaczynam się obawiać czy przypadkiem nie ma
          jakiegoś problemu z zapisem. Chyba że wysyłają to hurtem do wszystkich.
          • Gość: Adam Andy nie martw sie IP: 158.66.131.* 10.11.04, 08:01
            Andy nie martw sie. Ja tez juz to dosc dlugo mam.
            Chyba poprstu przypominaja o tym wszystkim
            i chca sprawic wrazenia, ze cos sie dzieje!
          • abg25 Re: electronic cv bis repetita 10.11.04, 10:27
            ja dostalam po raz pierwszy wczoraj, a tez juz od miesiaca mam wypelnione! ale
            od razu sprawdzilam i wszystko jest OK czyli chyba tylko tak pro forma wysylaja!
            maja nas w swoim listingu i juz.
            • ama5 Re: electronic cv bis repetita 10.11.04, 15:02
              ja mysle ze oni wysylaja hurtem do wszytkich bo jakby mieli przebierac to
              trwaloby wieki, a tak to najwyzej sobie skasujecie. a swoja droga ja nie
              wiedzialam ze mam je miec wypenione i dzieki temu mailowi (dostalam go poraz
              pierwszy) wreszcie to zrobilam!
              • Gość: Andy Re: electronic cv bis repetita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:23
                Co ciekawe przedwczoraj wysłali do mnie ze skrzynki <EPSO-INFO-
                LAUREAT@cec.eu.int> a dzisiaj jeszcze raz tym razem z
                <INFORECRUITMENT@cec.eu.int>.
                Co się tam dzieje? Czy oni w ogóle koordynują swoje działania?
              • Gość: Andy Re: electronic cv bis repetita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:23
                Co ciekawe przedwczoraj wysłali do mnie ze skrzynki <EPSO-INFO-
                LAUREAT@cec.eu.int> a dzisiaj jeszcze raz tym razem z
                <INFORECRUITMENT@cec.eu.int>.
                Co się tam dzieje? Czy oni w ogóle koordynują swoje działania?
                • ama5 Re: electronic cv bis repetita 12.11.04, 15:08
                  wlasnie, a dzis dostalam kolejnego (3 w ciagu tego tygodnia!), najpierw pisza
                  zeby wkleic CV ktore przynieslismy na interview a teraz zeby go nie wklejac -
                  zglupiec mozna. poza tym i tak nie dalo sie go wkleic bo format na to nie
                  pozwalal - czy ktos wie o co chodzi??
                  • Gość: Ekonomista wklejanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:54
                    Też mam związane z tym wątpliwości. CV elektroniczne wypełniłam przeklejając
                    ("Paste"-"Copy") odpowiednie fragmenty z poprzedniego CV, bo oczywiście
                    wklepywanie wszystkiego od początku jest bez sensu, a sporo dało się
                    wykorzysstać. Mam nadzieję zę to nie o takie kopiowanie im chodzi.
                    Wczoraj się zalogowałam, obejrzalam CV i wszystko jest OK - jeśli u mnie jest
                    dobrze, to u nich chyba też powinno być ?

Pozdrawiam
    • integration Re: electronic cv bis repetita 10.11.04, 10:39
      tak, dostalem maila. dzialaja w iscie zolwim tempie. My juz powypelnialismy to
      daaawno, a omi teraz o tym informuja. Wniosek, ze w styczniu moze beda mogly
      instytucje z tego korzystac, choc w wersji francuskiej listu, jest wyraznie
      napisane: "toutes les institutions ont à présent accès via le site EPSO aux CV
      des lauréats qui se trouvent sur les listes de réserve", czyli ze juz maja
      dostep. ciekawe, ze po angielsku tego nie napisali:)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka