Gość: octi IP: *.fbx.proxad.net 09.11.04, 19:42 mam zaszczyt zaczac nowo-stary watek epso mi napisalo zebym wypelnil to cv elektroniczne. Tez taki mail dostaliscie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frustracja Re: electronic cv bis repetita IP: *.rev.stofanet.dk 09.11.04, 20:34 tez dostalem. co za porazka. Jeszcze ze trzy zaproszenia dostane pewnie do wypelnienia tego cholernego CV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: electronic cv bis repetita IP: *.euv / 193.174.122.* 09.11.04, 21:35 Ja tez dostalam, po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: electronic cv bis repetita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:59 No może ktoś mi wytłumaczy dlaczego ja też to dostałem mimo że moje eCV jest już wypełnione od około miesiąca. Zaczynam się obawiać czy przypadkiem nie ma jakiegoś problemu z zapisem. Chyba że wysyłają to hurtem do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Andy nie martw sie IP: 158.66.131.* 10.11.04, 08:01 Andy nie martw sie. Ja tez juz to dosc dlugo mam. Chyba poprstu przypominaja o tym wszystkim i chca sprawic wrazenia, ze cos sie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
abg25 Re: electronic cv bis repetita 10.11.04, 10:27 ja dostalam po raz pierwszy wczoraj, a tez juz od miesiaca mam wypelnione! ale od razu sprawdzilam i wszystko jest OK czyli chyba tylko tak pro forma wysylaja! maja nas w swoim listingu i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
ama5 Re: electronic cv bis repetita 10.11.04, 15:02 ja mysle ze oni wysylaja hurtem do wszytkich bo jakby mieli przebierac to trwaloby wieki, a tak to najwyzej sobie skasujecie. a swoja droga ja nie wiedzialam ze mam je miec wypenione i dzieki temu mailowi (dostalam go poraz pierwszy) wreszcie to zrobilam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: electronic cv bis repetita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:23 Co ciekawe przedwczoraj wysłali do mnie ze skrzynki <EPSO-INFO- LAUREAT@cec.eu.int> a dzisiaj jeszcze raz tym razem z <INFORECRUITMENT@cec.eu.int>. Co się tam dzieje? Czy oni w ogóle koordynują swoje działania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: electronic cv bis repetita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:23 Co ciekawe przedwczoraj wysłali do mnie ze skrzynki <EPSO-INFO- LAUREAT@cec.eu.int> a dzisiaj jeszcze raz tym razem z <INFORECRUITMENT@cec.eu.int>. Co się tam dzieje? Czy oni w ogóle koordynują swoje działania? Odpowiedz Link Zgłoś
ama5 Re: electronic cv bis repetita 12.11.04, 15:08 wlasnie, a dzis dostalam kolejnego (3 w ciagu tego tygodnia!), najpierw pisza zeby wkleic CV ktore przynieslismy na interview a teraz zeby go nie wklejac - zglupiec mozna. poza tym i tak nie dalo sie go wkleic bo format na to nie pozwalal - czy ktos wie o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekonomista wklejanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:54 Też mam związane z tym wątpliwości. CV elektroniczne wypełniłam przeklejając ("Paste"-"Copy") odpowiednie fragmenty z poprzedniego CV, bo oczywiście wklepywanie wszystkiego od początku jest bez sensu, a sporo dało się wykorzysstać. Mam nadzieję zę to nie o takie kopiowanie im chodzi. Wczoraj się zalogowałam, obejrzalam CV i wszystko jest OK - jeśli u mnie jest dobrze, to u nich chyba też powinno być ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
integration Re: electronic cv bis repetita 10.11.04, 10:39 tak, dostalem maila. dzialaja w iscie zolwim tempie. My juz powypelnialismy to daaawno, a omi teraz o tym informuja. Wniosek, ze w styczniu moze beda mogly instytucje z tego korzystac, choc w wersji francuskiej listu, jest wyraznie napisane: "toutes les institutions ont à présent accès via le site EPSO aux CV des lauréats qui se trouvent sur les listes de réserve", czyli ze juz maja dostep. ciekawe, ze po angielsku tego nie napisali:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś