Gość: asiunia IP: *.pt.lu 18.11.04, 23:44 moze oprocz ciazy, zmiany nazwiska, przeprowadzki, zlobka i konta bankowego sa jeszcze jakies inne istotne rzeczy, o ktorych warto pogadac?? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: a moze by tak rozpoczac nowy watek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 02:16 Popieram! Ludzie kochani, zycie nie konczy sie na slubach i pieluchach! Trzeba bedzie w tej BXL miec jakies zycie towarzyskie chociazby, no i sie dobrze bawic jak juz dostaniemy te super penskie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a moze by tak rozpoczac nowy watek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 02:20 Pensje, oczywiscie ;-) Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi No to ja pociągnę wątek dalej, skoro chcecie o roz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:04 o rozrywaniu sie :) Mojego męża interesuje, czy w Bxl są jakieś kompleksy sportowe dla pracowników instytucji (bo że są inne wszelkiej maści to już się dowiedział), gdzie można grać w squasha - ma odchył na tym punkcie. Z kolei mój odchył: tango argentyńskie - czy ktoś jeszcze ma podobny odchył ? Są jakieś szkoły tanga, wieczorne milongi i inne takie schadzki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia78 Re: No to ja pociągnę wątek dalej, skoro chcecie IP: *.crowley.pl 19.11.04, 09:11 ja też bym na tańce chętnie chodziła, poza tym może jakiś fitness cluby? ;) myślę, że jest wiele możliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maltaire Re: No to ja pociągnę wątek dalej, skoro chcecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:17 Będę wypatrywać koncertów moich ulubionych zespołów. W Polsce mnie niestety nie stać. Żebym tylko pracę tam dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim FOOTBALL IP: *.ergo-communications.com 19.11.04, 10:22 czy sa jacys ludzie grajacy w pilke (najlepiej w Luxemburgu)? Slyszalem ze sa juz jakies ekipy - Komisja/Rada/PE, chetnie sie dolacze albo stworze nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: FOOTBALL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:08 No pewnie że są ekipy np. Anderlecht Bruksela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzedniczka Re: No to ja pociągnę wątek dalej, skoro chcecie IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 19.11.04, 11:12 jest masa mozliwosci, w parlamencie jest na przyklad klub fitness, mozna chodzic w czasie przerwy obiadowej albo po pracy, jest rowniez gdzie pograc w squasza, mam mase znajomych ktorzy graja, nawet jak jezdzimy do Strasburga to oni z rakietami ;)) czyli nawet tam mozna sie rozerwac i jest rowniez wielu fanow tanca towarzyskiego i szkolek tanca, na pewno cos znajdziesz dla siebie, zreszta juz mozesz sobie poszukac w goglu raczej nie bedziecie sie nudzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia78 Re: a moze by tak rozpoczac nowy watek.... IP: *.crowley.pl 19.11.04, 13:26 puby maja super ;) widzialam tez przez przypadek jakis klub brazylijski, mozna zaczac uczyc sie samby ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś