Dodaj do ulubionych

a moze by tak rozpoczac nowy watek....

IP: *.pt.lu 18.11.04, 23:44
moze oprocz ciazy, zmiany nazwiska, przeprowadzki, zlobka i konta bankowego
sa jeszcze jakies inne istotne rzeczy, o ktorych warto pogadac?? hmm?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: a moze by tak rozpoczac nowy watek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 02:16
      Popieram! Ludzie kochani, zycie nie konczy sie na slubach i pieluchach! Trzeba
      bedzie w tej BXL miec jakies zycie towarzyskie chociazby, no i sie dobrze bawic
      jak juz dostaniemy te super penskie ;-)
      • Gość: anka Re: a moze by tak rozpoczac nowy watek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 02:20
        Pensje, oczywiscie ;-) Oby!
        • Gość: Sofi No to ja pociągnę wątek dalej, skoro chcecie o roz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 09:04
          o rozrywaniu sie :)

Mojego męża interesuje, czy w Bxl są jakieś kompleksy sportowe dla pracowników
          instytucji (bo że są inne wszelkiej maści to już się dowiedział), gdzie można
          grać w squasha - ma odchył na tym punkcie.

Z kolei mój odchył: tango argentyńskie - czy ktoś jeszcze ma podobny odchył ?
          Są jakieś szkoły tanga, wieczorne milongi i inne takie schadzki ?
          • Gość: mysia78 Re: No to ja pociągnę wątek dalej, skoro chcecie IP: *.crowley.pl 19.11.04, 09:11
            ja też bym na tańce chętnie chodziła, poza tym może jakiś fitness cluby? ;)
            myślę, że jest wiele możliwości :)
            • Gość: Maltaire Re: No to ja pociągnę wątek dalej, skoro chcecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:17
              Będę wypatrywać koncertów moich ulubionych zespołów. W Polsce mnie niestety nie
              stać. Żebym tylko pracę tam dostała.
              • Gość: sim FOOTBALL IP: *.ergo-communications.com 19.11.04, 10:22
                czy sa jacys ludzie grajacy w pilke (najlepiej w Luxemburgu)?

Slyszalem ze sa juz jakies ekipy - Komisja/Rada/PE, chetnie sie dolacze albo
                stworze nowa.
                • Gość: :) Re: FOOTBALL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:08
                  No pewnie że są ekipy np. Anderlecht Bruksela :)
            • Gość: urzedniczka Re: No to ja pociągnę wątek dalej, skoro chcecie IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 19.11.04, 11:12
              jest masa mozliwosci, w parlamencie jest na przyklad klub fitness, mozna
              chodzic w czasie przerwy obiadowej albo po pracy, jest rowniez gdzie pograc w
              squasza, mam mase znajomych ktorzy graja, nawet jak jezdzimy do Strasburga to
              oni z rakietami ;)) czyli nawet tam mozna sie rozerwac
              i jest rowniez wielu fanow tanca towarzyskiego i szkolek tanca, na pewno cos
              znajdziesz dla siebie, zreszta juz mozesz sobie poszukac w goglu
              raczej nie bedziecie sie nudzic
      • Gość: mysia78 Re: a moze by tak rozpoczac nowy watek.... IP: *.crowley.pl 19.11.04, 13:26
        puby maja super ;) widzialam tez przez przypadek jakis klub brazylijski, mozna
        zaczac uczyc sie samby ;))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka