Dodaj do ulubionych

OPIEKUNKA W NIEMCZECH LUB GDZIEŚ INDZIEJ

IP: *.isp.tvkg.net 17.12.04, 23:03
szukam pracy jako opiekunka osoby starszej ,pomoc domowa,sprzątaczka....troche pracowałam w niemczech,opiekowałam się kobietą niewidomą...język niemiecki znam słabo ,ale potrafie się dogadać...noi ucze się niemieckiego codziennie po troche...mam 48 lat.......może ktoś mógłby pomuc w znalezieniu pracy....Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: lucyna Re: opiekunka w niemczech lub gdzie indziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.14, 11:27
      Dzień dobry, takie pytanie czy to Pani ogłoszenie o szukaniu pracy w Niemczech jest dalej aktualne, pozdr. Lucyna Kaczyk
      • altencare24 Re: opiekunka w niemczech lub gdzie indziej 19.05.14, 12:38
        PEWNA I LEGALNA PRACA W NIEMCZECH!

ALTEN CARE24 jest licencjonowaną agencją zatrudnienia, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 10005. Poszukujemy osób zainteresowanych pracą jako:

Opiekunka Osób Starszych – ze znajomością języka niemieckiego

Miejsce pracy: Domy prywatne osób podopiecznych w Niemczech

Obowiązki:
        • gotowość sprawowania podstawowej opieki oraz wsparcie podopiecznego w codziennych czynnościach
        • proste prace domowe

Wymagania:
        • znajomość języka niemieckiego
        • doświadczenie w opiece nad osobą chorą lub w podeszłym wieku
        • pogodne usposobienie, cierpliwość oraz życzliwość wobec podopiecznych
        • gotowość do podjęcia pracy na min. 2 miesiące

Zapewniamy:
        • legalne i bezpieczne zatrudnienie
        • atrakcyjne wynagrodzenie – kwota wynagrodzenia jest ustalana indywidualnie z każdą Opiekunką
        • zlecenie dostosowane do kwalifikacji i indywidualnych oczekiwań - tylko sprawdzone miejsca pracy
        • elastyczne terminy i zasady wyjazdów
        • bezpłatny dojazd do klienta
        ubezpieczenie w NFZ oraz prywatną polisę ubezpieczeniową firmy ERV (jest to dodatkowe ubezpieczenie, które obejmuje: szkody na osobach, szkody materialne, od następstw nieszczęśliwych wypadków, od odpowiedzialności cywilnej w życiu prywatnym oraz zwrot kosztów leczenia)
        • pomoc i stałą dbałość (24 godzinną) ze strony zespołu pracowników ALTEN CARE24 o komfort pracy opiekunek

Dodatkowe informacje:
        Osoby zainteresowane ofertą prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 67 345 09 60 lub przesłanie swojego zgłoszenia na adres: altencare24@gazeta.pl, bądź wysłanie smsa o treści: opieka.podlaskie na nr: 660 914 660 (oddzwonimy).
        • Gość: lena Re: opiekunka w niemczech lub gdzie indziej IP: *.205-179-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.05.14, 18:10
          Lepiej szukać pracy samemu,albo przez znajomych,czy też osób prywatnych ,którzy się tym zajmuja! Omijać szerokim łukiem agencję!!!! Ja bylam już z agencji,do dziś nie mam zapłacone,i nie będę już mieć....Przez agencję się też mniej zarabia.Nie Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka