Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃSTWACH

IP: 83.16.144.* 17.01.05, 10:43
Zamierzam wyjechać na wiosnę do pracy w Europie Zach.,państwo w zasadzie
dowolne (znam dobrze angielski i niemiecki).Chciłałbym otrzymać sprawdzone
adresy www i nazwy firm z poszczególnych państw(Anglia,Irlandia,Niemcy,
Holandia,Szwecja,Norwegia)gdzie można szybko i profesjonalnie załatwić sprawę
pracy w UE.Najlepiej aby informacje pochodziły od osób które juz skorzystały
i obecnie pracują w UE.SĄDZĘ IŻ POST POMOŻE WIELU OSOBOM W UDANIU SIĘ POD
WŁAŚCIWY ADRES. Dziekuję wszystkim za poświęcony czas i rzetelne informacje...
Obserwuj wątek
    • Gość: agga Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:38
      Irlandia i UK cie interesuja? Moj narzeczony przez miesiac szukal bardzo
      intensywnie (wyslane ok. 2000 CV) i udalo sie! Pojechal do UK i pracuje w
      prywatnej firmie budowlano - wykonczeniowej (jest glazurnikiem - hydraulikiem -
      elektrykiem - dekoratorem wnetrz i co tam jeszcze mozna robic w nowym domu;-))
      Pochawle go nieskromnie, ze naprawde jest zdolny. Zycze powodzenia!
      www.irishjobs.ie
      www.askireland.com
      www.monster.ie
      www.irishexaminer.ie
      www.ireland.com
      www.sbpost.ie
      www.tribune.ie
      www.jobs.ie
      www.nicemove.ie
      www.recruitireland.ie/
      www.fas.ie
      www.irelandjobs.pl
      www.szukamypracy.pl/#uk
      hrc.pl/
      praca.money.pl/ofertypracy.cm
      www.pracawue.pl/index.php
      praca.eurocity.pl/
      praca.wp.pl/
      www.praca.amerlink.pl/index.php
      www.agent-tour.pl/
      www.eurojob.com.pl/
      www.iccstaff.pl/index_pl.htm
      www.jobtransfer.pl/posrednictwo.htm
      www.irelandjobs.pl/
      www.easteurocentre.co.uk/index.html
      www.easternbest.nl/indexpl.htm
      www.ecp.pl/kandydaci.html
      www.hollandjobs.pl/ofirmie.htm
      www.jobfinder.com.pl/kwestionariusz.htm
      www.level1.com.pl/
      www.persopower.com/pl/index.php?page=srodek
      www.pracaweuropie.pl/
      www.rymanow.tom.pl/aic/
      • Gość: Pik Re:agga IP: 83.16.144.* 17.01.05, 18:14
        Wielkie dzięki Aga ,pamiętaj pomagając mnie pomagasz też innym ,skorzystają
        z profesjonalnej pomocy i nie beda musieli potem siedziec na dworcu w
        Londynie...
        • Gość: agga Re:pik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:45
          Powodzenia ci zycze i sporo cierpliwosci. Oraz odwagi!
      • Gość: lutek Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.pl 25.01.05, 09:52
        www.ell-s.com/index.php
    • Gość: NYorker Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.client.dsl.net 17.01.05, 22:41
      www.craigslist.org

london.craigslist.org/
      manchester.craigslist.org/
      edinburgh.craigslist.org/
      dublin.craigslist.org/
      www.gumtree.com

manchester.gumtree.com/
      reading.gumtree.com/
      cardiff.gumtree.com/
      edinburgh.gumtree.com/
      glasgow.gumtree.com/
      www.gumtree.ie/

• Gość: Pik Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 17.01.05, 22:49
        Dzięki za już i prosze o więcej............
      • Gość: arturo Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:44
        Spadaj amerykanin bo jeszcze raz powtórze że nikt tam nie chce jechać...no może
        prawie nikt
    • narew1 Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST 17.01.05, 23:19
      jestescie wielcy linki sa super dziekuje
      • Gość: Pik Re: Narew IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.01.05, 10:36
        Twój post potwierdza sluszność mojego działania.........Czekam na dalsze typy
        z całej Europy.........
    • Gość: agga Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:49
      a to jest link z linkami;-) do serwisow pracy wiekszosci krajow UE
      www.pracawunii.friko.pl/

• Gość: Pik Re:Agga........ IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.01.05, 11:07
        Thanks Agga you are the best.........
    • Gość: agga Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:10
      bede podnosic ten post od czasu do czasu.
      moze komus jeszcze sie przyda...
      • Gość: Pik Re: agga.......... IP: 83.16.144.* 21.01.05, 14:16
        Agga dzieki za twoja inicjatywę podtrzymujmy ten post przy zyciu na pewno się
        przyda.......Juz sie przydał........
    • Gość: narew Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.icpnet.pl 19.01.05, 18:47
      jeszcze jeden fajny adresik www.londyn.org.uk/faq/
      • Gość: anka Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:13
        super! dzieki za www - jest tego rzeczywiscie duzo:-)
      • Gość: mp Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:39
        A jest taki link do stronki o Irlandii?
        • Gość: agga Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:01
          Linki do Irlandii maja zakonczenie adresu IE - tez wrzucalam i w poscie napewno
          znajdziesz.
    • ennie_adams Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST 21.01.05, 17:23
      Ogromne dzięki. Wysłałam to wszystko kuzynowi, który szuka pracy. Gdybyście
      mieli jakiekolwiek namiary na pracę w New Castle (500 km na północ od
      Londynu)... Proszę
      • Gość: Pik Re: Ennie_Adams... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.01.05, 09:09
        Fajnie że i Tobie moglismy pomóc tym postem,co do zapytania sprawdź w Euresie
        www.europa.eu.int/eures/
        • Gość: Agnieszka Racja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:00
          Fakt, EURES jest naprawde kopalnia pracy:-) Zagladam tam i potwierdzam ,a poza
          tym wiem, ze pracodawcy (wiadomo, ze nie wszyscy) z eures traktuja bardzo
          powaznie nadsylane kandydatury - mialam taka sytuacje, ze firma, ktora
          umiescila tam swoje ogloszenia o posadzie(szukali archotekta), dostala tyle
          maiuli, ze zawiesilo im sie cos w poczcie, a potem "po znajmosci", poproszono
          mnie o napisanie i przetlumaczenie przeprosin za opoznienie w odpowiedzi w
          jezyku ang, pol i rysyjskim:-))) i wysylali to potem do kandydatow!
    • Gość: polo Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.connect.jgora.pl / *.jgora.dialog.net.pl 23.01.05, 15:52
      dzieki za za poruszony temat i .... te WWW ...mam nadzieje ze cosik znajde ;o)
      pozdrawiam wszystkich serdecznie
      • Gość: agga Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:16
        HOP! I w gore:-)
    • Gość: agga Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:51
      hopsa:-)
    • x-fly Re: NAJLEPSZE STRONY/FIRMY W POSZCZEGÓLNYCH PAŃST 15.03.05, 02:07
      witam, a moglby ktos napisac czy wyszlo mu cokolwiek z zamieszczonych tu stron? bylbym wdzieczny a taka wiedza naprawde sie przydaje, na sucho bladzic i wysylac maile nie jest przyjemnym zajeciem, moze ktos z was juz za posrednictwem jednej ze stron znalazl prace czy to w anglii czy w irlandii? bylbym wielce wdzieczny raz jeszcze za odpowiedz i/czy ewentualna pomoc czy nakierowanie na cos sprawdzonego, tyle tych ze ciezko czasem zabrac sie za cokolwiek a przeciez rzecz na tym polega, ze jak komus pomozesz to ten ktos pomoze tobie, ja bynajmniej mam taką zasade, a wyjechac chce bardzo i to jak najszybciej, tutaj jest mowiac lekko i nie urazajac tych co dobrze zyją... nieciekawie, warunki mizerne, poziom zycia kiepski, sytuacja niestabilna, rzad beznadziejny, nie chce byc pesymista i staram sie jak moge usmiechac i cieszyc z tego ze zyje ale czasem naprawde trudno cokolwiek dobrego i sensownego dostrzec patrzac na realia (mam 23 lata, moja mamka ma mnie na utrzymaniu, ojca nie mam bo byl rozwod a mamcia sama na pol etatu tyra, nie chce wiecej pisac bo mi sie zle robi jak o tym mysle...) tak wiec czekam ja jakies "relacje" a wyjechac chce, checi są, finans na rozruch by sie znalazł, jestem zorganizowanym czlowikiem, obrotnym w znaczeniu.. potrafie wszystko zalatwic, mam mowione, potrafie zorganizowac wiele rzeczy, generalnie wiem ze sie nadaje, tylko brakuje tej jednej rzeczy, bo oprocz checi jest to wlasnie potrzebne, .. otoz mozliwosci, nie moge przeciez wziac od mamki 2 tysiecy na wyjzd, pojechac, zwiedzic i wrocic, sam nie mam odwagi i nie ze strachu ale z przeswiadczenia ze za duzo zaryzykuje, grupa 2, 3 czy ilus tam osob jest o wiele lepszym rozwiazaniem, nie bede wymienial dlaczego, mysle ze kazdy wie ze na poczatek tak jest lepiej, reasumujac: prosze o jakies sprawdzone rzeczy, prosze, nie chce tylko prosze, nikogo nie zmuszam ;) z gory serdecznie dziekuje i caly czas mysle o jak najszybszym wyjezdzie, jestem z zawodu technikiem elektronikiem, branza informatyczna jest mi bardzo dobrze znana, pisze bo moze akuratnie ktos mialby cos do zaoferowania lub cos slyszal czy sie natknal, i taka moja mala refleksja na koniec, taka ktora sie w zyiu kieruję: bądz dla innych takim jak byc chcial zeby inni byli dla ciebie, pozdrawiam all :-) i bacznie sledze forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka