Dodaj do ulubionych

Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna ktos??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:02
Czy ktos zna ta agencje??? Wie cokolwiek na ten temat???? Wiem tylko tyle, ze
agencja od poczatku tego roku jest zarejestrowana jako legalny posrednik. Ale
czy to wystarczy by zaufac????

Dajcie znac jesli zetkneliscie sie jakimikolwiek informacjami na temat tej
agencji.

pozdr
iga
Obserwuj wątek
    • Gość: An Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna k IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.05, 12:57
      wlaśnie wyslałam do nich swoje zgloszenie do pracy.
      Agencja jest oddziałem brytyjskiej firmy, i jest zarejestrowana w www.rec.uk ,
      więc chyba można jej zaufać. Będę dzisiaj do nich zdzwonić, wiec zsobaczę jakie
      sa "koszty".
      • Gość: iga Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:54
        Hej, jak fajnie, ze ktos sie odezwal!:)

Ja juz jestem po rozmowie, jezeli masz ochote to napisz mi na maila, z checia
        wymienie wrazenia:)
        pieguskaa@gazeta.pl
    • Gość: An Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna k IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.05, 18:13
      Informacja dla wszystkich zainteresowanych

NIE POBIERAJĄ OPŁAT !!!
      Jedyna rzecz za ktora płacimy to "wypis" z sądu że nie jesteśmy karani (50zł) i
      jego tłumaczenie przysięgłe.
      • Gość: marecki Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:34
        Witajcie,
        byłem dzisiaj na rozmowie są ok.
        POLECAM!!!
        • Gość: ioana Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 10:55
          witam :) a na jakie stanowisko aplikowałeś? pytam bo do mnie zadzwonili i
          obiecali, że się jeszcze odezwią ale tego nie zrobili... a może po prostu
          jestem niecierpliwa...
          • Gość: marecki Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:05
            sorki za oczekiwanie
            aplikowalem na chef de partie.
            Pozdrawiam i powodzonka.
            playfoto@wp.pl
            • Gość: ioana Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:28
              nawzajem i nie dziękuję...:)
    • Gość: as Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna k IP: *.rydygier.tpnet.pl 02.02.05, 01:21
      goście z małopolskiej izby pielęgniarskiej byli w uk na ich zaproszenie i koszt
      sprawdzili,
      • Gość: aga Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna k IP: *.air-net.com.pl 02.02.05, 13:28
        czy moglabys cos wiecej napisac jak ich sprawdzili z izby pielegniarskiej czy
        to co mowia to jest prawda czy to jest wiarygodna firma?
    • Gość: mycha Re: Christopher Martin Doradztwo Personalne-zna k IP: *.238.126.152.adsl.inetia.pl 06.02.05, 22:34
      Czekam na informacje od Tych, którzy już korzystali z usług tej firmy.HALO-
      odezwijcie się!!!!!czy warto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka