Gość: agata IP: *.wbc.lublin.pl / *.wbc.lublin.pl 04.02.05, 09:48 Czy ktoś zna firmę PHU WORK ostrowiec sw.ul.polna 7 , czy załatwia pracę za granica legalnie, czy może to jakis oszust? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwiat Re: ostrowiec Św. IP: *.krak.tke.pl 04.02.05, 12:26 odemnie wzieli pieniądze za załatwienie pracy i kazali czekać na telefon .narazie cisza.a ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: ostrowiec Św. IP: *.wbc.lublin.pl / *.wbc.lublin.pl 04.02.05, 13:12 zainkasowali 1.680 zł i też cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: ostrowiec Św. IP: *.krak.tke.pl 04.02.05, 13:21 ja miłem jechać do budowy dróg pózniej zmienili do szklarni i narazie nic nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: ostrowiec Św. IP: *.krak.tke.pl 04.02.05, 13:26 powiedz czym cię tak uwiarygodnili .jakie warunki ci obiecywali.i na czym ta praca polegała. Odpowiedz Link Zgłoś
kir2 Re: ostrowiec Św. 05.02.05, 10:36 czym was ujeli że daliście 1,5tyś zł za znależienie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: ostrowiec Św. IP: *.krak.tke.pl 04.02.05, 13:30 powiedz czy dwoniłaś do iczy odpowiadali na telefony i jak siię tłumaczyli,czy może nikt ie odbierał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: ostrowiec Św. IP: *.wbc.lublin.pl / *.wbc.lublin.pl 04.02.05, 13:45 dzwoniłam i kazali mi cierpliwie czekac a oni sami sie odezwą , A Tobie co mówili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: ostrowiec Św. IP: *.krak.tke.pl 04.02.05, 13:54 właściwie to samo.iże wzystko się opóżnia .w zastępstwie oferowali pracę przy jakiś kwiatkach ale narazie kazali czekać na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: ostrowiec Św. IP: *.wbc.lublin.pl / *.wbc.lublin.pl 04.02.05, 14:09 co zamierzasz dalej robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: ostrowiec Św. IP: *.krak.tke.pl 05.02.05, 10:27 na razie trzeba jeszcze chwilę poczekać ,a póżniej pojechać do nich i wyjaśnić sprawę myślę że za te pieniądze coś znajdą byle nie na odczepne .jeżeli będziesz coś wiedzieć to odezwij się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ostrowiec Św. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:54 Chyba jesteście bardzo bogaci skoro stać Was na dawanie 1,5 tys. zł jakiejś firmie "krzak"... Ludzie, myślcie troche!!!!! Nie lepiej te 1,5 tys zainwestować w poszukiwanie pracy dawać je jakimś oszustom??? Bo kasy od nich NAPEWNO nie odzyskacie. Ręce mi opadają jak czytam o takich naiwniakach... Pozdrawiam. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś