Dodaj do ulubionych

CO JEST NA INTERVIEW Z ANGOLEM JESZCZE W POLSCE??!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:57
Obserwuj wątek
    • Gość: poldek Re: CO JEST NA INTERVIEW Z ANGOLEM JESZCZE W POLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:59
      mozę bede wyjezdzał z lsj ze szczecina w tym roku, ale warunkiem jest rozmowa z
      pracodawca tu w Polsce. Jestem ciekawy czy ktos z was przechodzil cos
      podobnego??/
      Co mowic i jakie pytania zadawal przyszly , potencjalny pracodawca??
      z gory dziekuje za odpowiedzi.
      poldek
      • Gość: statek Re: CO JEST NA INTERVIEW Z ANGOLEM JESZCZE W POLS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:27
        Rozmowa była z dwoma angielkami i szkotką , przedstawicielkami sieci parków
        rozrywki Butlins w mieścinie Bognor Regis. Kobiety o niesamowicie przyjemnej
        aparycji, po prostu luzary. Interviev polegał na ciągłym śmianiu się z ich
        dowcipów. Poza tym miały lekkiego kaca po polskiej vódce (przyleciły dzień
        wcześniej). A o co konkretnie pytały? Hello. can u tell me something about ya?
        (interests, work experience). Będąc na poziomie advanced dostałem takiego
        mętliku,że powiedziałem coś w rodzaju: I have two dogs...i po tygodniu
        przyszedł kontrakt do Burger Kinga! Pozdrawiam
    • Gość: Adam właśnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:44
      jadę pracować do Anglii w fabryce i tez będę miał rozmowę z pracodawcą.
      o co oni pytają???
      dzieki z góry za odp.
      • Gość: statek Re: właśnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:48
        a o co pyta Cie polski pracodawca? o pączki u cioci na imieninach? pewnie byles
        na niejednym takim spotkaniu, wiec przetlumacz sobie kwestie Polaków na język
        angielski!
        • Gość: Adam Re: właśnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 16:50
          szczerze mówiąc jestem jeszcze młody- mam 21 lat i poważnie nie byłam jeszcze
          na takim spotkaniu:)
          • Gość: dartles Re: właśnie! IP: 217.153.156.* 15.03.05, 09:27
            Ja mam takie spotkanie za godzinę... byłem co prawda na dziesiątkach rozmów,
            ale po polsku, na ostatnich to chyba bardziej stresowali się pracodawcy niż
            ja... A teraz coś czuję, że mnie bierze, ale mam nadzieję, że nie zapomnę
            języka w gębie... w końcu na tłumacza się nie pcham, tylko mięcho będę
            pakować... jak dobrze pójdzie :).
            • Gość: Adam Re: właśnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:12
              no to powodzenia!!!
              daj znac o co pytają na takiej rozmowie:)
              • Gość: dartles Re: właśnie! IP: 217.153.156.* 15.03.05, 23:34
                Rozmowa bardzo przyjemna. Osoby rekrutujące starały się stworzyć taką
                atmosferę, żeby nikt nie "zapomniał języka w gębie". Pytania mniej szczegółowe
                niż na polskich rozmowach (chodziło chyba głównie o sprawdzenie poziomu
                języka). Pytania o pochodzenie, rodzinę, hobby i bardzo szczegółowe o pracę.
                Ogólnie bardzo pozytywne wrażenia, gadałem pół godziny i jestem dobrej myśli.
                • Gość: Adam Re: właśnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:41
                  szczegółwe o pracę???to znaczy jakie????pozdr.
                  • Gość: poldek Re: właśnie! IP: *.ds.tu.koszalin.pl / 62.108.172.* 16.03.05, 17:41
                    do "statek" jezaeli mozesz powiedziec cos wiecej na temat rozmowy lub samego
                    wyjazdu to napisz prosze , albo na maila chudyz@poczta.fm. czy tez yjezdzales
                    ze szczecina???
                    pozdro
                  • Gość: dartles Re: właśnie! IP: 217.153.156.* 17.03.05, 15:10
                    - co robiłem (dokładnie)
                    - czego się nauczyłem
                    - dlaczego zmieniłem

tego typu pytania - tak samo jak na rozmowie z polskim pracodawcą...
                    • Gość: statek Re: właśnie! IP: *.westsussex.gov.uk 07.04.05, 14:13
                      nio najwazniejszy jest fakt , ze anglicy stwarzaja otoczke rownosci miedzy
                      pytajacym a pytanym.to pomaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka