Gość: anek IP: *.eadscasa.org.es 28.02.05, 12:40 czy ktos z Was pracuje /pracowal/ slyszal cos/ ma znajomych w DG Information Society? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Unia Re: DG Info-Society IP: 32.106.80.* 28.02.05, 19:16 www.europa.eu.int/comm/dgs/information_society/index_en.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekonomist(k)a Trochę tam lobbowałam ale bez odzewu :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia Re: DG Info-Society IP: 32.106.80.* 02.03.05, 08:32 Kom. Europ. w Brukseli DG "INFORMATION SOCIETY" E-mail do : john.watson@cec.eu.int Telefon 00 32 2 296 41 66 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: DG Info-Society IP: *.eadscasa.com.es 02.03.05, 12:18 A kim jest John? ;) W zasadzie info ogolne juz mam, obejrzalam rowniez strone tej DG. Dostalam od nich propozycje i staram sie dowiedziec czegos o ogolnej atmosferze i nastrojach ludzi, ktorzy tam pracuja ;) W kazdym razie, bardzo dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
an_bu Re: DG Info-Society 02.03.05, 21:59 Melduje sie z Infso, zaczelam wczoraj i jeszcze zyje ;) Chyba jeszcze za wczesnie by doradzac lub wprost przeciwnie - ale w kazdym razie Polakow tu ostatnio przybywa (w moim unicie jestesmy dwie!) Pozrawiam i mam nadzieje do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek do an_bu IP: *.bphpbk.pl 03.03.05, 10:20 Jak sie nazywa szef HR w tym DG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_bu Re: do an_bu IP: *.cec.eu.int 03.03.05, 16:26 Bardzo prosze: Gianmarco Di Vita, Av. de Beaulieu 24, office 4/83, tel. 02/296.88.46 Natomiast z wlasnego doswiadczenia i obserwacji polecam wysylanie cv bezposrednio do HoU lub (ja tak robilam) do dyrektorow z kopia do HoU (najswiezszy organigram jest dostepny na stronie DG Infso) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek do an_bu IP: *.eadscasa.com.es 03.03.05, 14:33 dzieki za meldunek;) brzmi optymistycznie. byc moze spotkamy sie juz w maju;) w tzw. miedzyczasie chetnie przeczytam kolejne doniesienia. zycze powodzenia i pozdrawiam. a przy okazji, an_bu ma cos wspolnego z Anne Bucher...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_bu Re: do an_bu IP: *.cec.eu.int 03.03.05, 16:27 hihi, kolega ma od maja zaczac w Unicie Anne Bucher i juz tez sie na ten temat podsmiewal... ale fakt, imiona i nazwiska mamy dosc podobne, szkoda ze w hierarchii duzo nizej stoje ;) powodzenia i do zobaczenia wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś