Gość: Mat IP: 194.42.116.* 07.03.05, 15:26 Mam oferte pracy do JP prosze o info czy ta praca moz ebyc niebezpieczna dla mnie i czy zawsze moge pracowac tam jak k..., a chcialabym jako oczywiscie hostessa :) GG 8162014 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kovalsky HOSTESSY W JAPONII IP: 63.226.242.* 07.03.05, 19:33 Mozliwa jest opcja pracy "tylko" jako hostessa, ale masz do czynienie bezposrednio z Yakuza (ktora calkiem oficjalnie nadzoruje caly sector "entertainment") i najczescie bedzie jakis poziom presji na to zeby swiadczyc wyzszy poziom uslug. mozesz sie wpakowac w sytuacje w stylu siedzisz bez paszportu w jakims miasteczku w dzielnicy czerwonych swiatel opanowanej calkowicie przez yakuze i wtedy moze byc kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
write2aida Re: CZY HOSTESSY W JAPONII TO K...? 08.05.05, 21:20 Przykro mi ale k**** w Japonii to glownie Japonki Rosjanki i Filipinki wiec masz male szanse zablysniecia w tym interesie przez przypadek jak wyjedziesz jako hostessa. W sumie rozumiem czemu ludziom kojarzy sie to z prostytucja.. Japonia to inny swiat inna kultura.. dla nich biala kobieta jest stworzeniem fascynujacym ale zaraz dziwnym.. dlatego z zainteresowaniem beda siedziec te 5 godzin i sluchac jak mowi o pogodzie, chwali angielski goscia, skacze wokol stolika by przypadkiem w ktoryms miejscu byl mnie wypolreowany lub co gorsze mokry od zimnej szklanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: CZY HOSTESSY W JAPONII TO K...? IP: *.cho.vectranet.pl / 213.77.105.* 11.05.05, 19:44 jako biała hostessa (zwłaszcza blondynka) będziesz miała duzo pracy, zwłaszcza z szemranym towarzystwem, i musisz sie liczyć z propozycjami... pamiętaj ze japończyk nie toleruje raczej odmowy... Odpowiedz Link Zgłoś