Dodaj do ulubionych

GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ?

08.03.05, 16:47
Obserwuj wątek
    • alexaaa Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? 08.03.05, 16:50
      Chce skorzystac z oferty dla Polakow do pracy w
      tesco.
      wiem, ze byly juz jakies rozmowy kwalifikacyjne, ale ja planuje wyjechac
      dopiero za ok. 5 m-cy. Moze jest jakies biuro gdzie moge zadzwonic i sie
      zapytac o termin rozmow kwalifikacyjnych? Dodam, ze mam 19 lat i mam nadzieje,
      ze moge juz skorzystac z oferty.
      • Gość: sławek Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:10
        Na tym forum temat Tesco już się pojawiał.Wpisz Tesco w wyszukiwarkę.Jeśli
        dobrze pamiętam to rekrutacją zajmowało się Tesco w Krakowie.
        • alexaaa Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? 08.03.05, 18:38
          Wiem, ze ten temat juz sie pojawial, ale tam juz zazwyczaj nikt nie
          wchodzi,posty sa przestarzale, a musze wiedziec czy aktualnie jest jeszcze
          mozliwosc zgloszenia sie.
          • Gość: sławek Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:18
            Z najlepszymi życzeniami:
            Znalazłem coś takiego/ten post jest na tej stronie/:
            Polacy będą zarabiać dokładnie tyle samo, ile Anglicy na tych samych
            stanowiskach. Średnio jest to ok. 1 tys. funtów, czyli ponad sześć tys. zł.
            miesięcznie. Termin składania podań upływa 14 marca. Więcej informacji o
            rekrutacji pod bezpłatnym numerem infolinii 0 800 100 100, od poniedziałku do
            piątku w godz. 9 -21.
            • alexaaa Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? 08.03.05, 19:27
              Dziekuje :) Przed chwila znalazlam na stronie informacje, ze termin uplynal
              w...grudniu i czesc Polakow juz wyjechalo (ponad 20)nastepna grupka miala
              wyjechac kolejno w lutym i marcu...a tu nastepna rekrutacja :) Widocznie to
              byl jakis archiwalny temat.. Martwia mnie te skargi ze strony UK, ktora jest
              oburzona faktem, ze Polacy maja taka mozliwosc, ale cuz.. :) Przeczytalam tez,
              ze sposrod kilku tysiecy chetnych przyjeto tylko...124 wiec szanse sa marne,
              ale warto chyba sprobowac. Nie wiesz moze jeszcze czy jest mozliwosc
              skontaktowania sie z nimi poprzez internet? Dzieki raz jeszcze. Pozrd.
              • Gość: Bzik Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 09.03.05, 08:09
                Drogą internetową możesz wysłać cv pracauk@pl.tesco-europe.com ale tak czy
                inaczej trzeba zadzwonić. Formą zgłoszenia jest rozmowa telefoniczna. Choć może,
                jeśli najpierw wyślesz cv, to może sami zadzwonią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka