alexaaa Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? 08.03.05, 16:50 Chce skorzystac z oferty dla Polakow do pracy w tesco. wiem, ze byly juz jakies rozmowy kwalifikacyjne, ale ja planuje wyjechac dopiero za ok. 5 m-cy. Moze jest jakies biuro gdzie moge zadzwonic i sie zapytac o termin rozmow kwalifikacyjnych? Dodam, ze mam 19 lat i mam nadzieje, ze moge juz skorzystac z oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:10 Na tym forum temat Tesco już się pojawiał.Wpisz Tesco w wyszukiwarkę.Jeśli dobrze pamiętam to rekrutacją zajmowało się Tesco w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
alexaaa Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? 08.03.05, 18:38 Wiem, ze ten temat juz sie pojawial, ale tam juz zazwyczaj nikt nie wchodzi,posty sa przestarzale, a musze wiedziec czy aktualnie jest jeszcze mozliwosc zgloszenia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:18 Z najlepszymi życzeniami: Znalazłem coś takiego/ten post jest na tej stronie/: Polacy będą zarabiać dokładnie tyle samo, ile Anglicy na tych samych stanowiskach. Średnio jest to ok. 1 tys. funtów, czyli ponad sześć tys. zł. miesięcznie. Termin składania podań upływa 14 marca. Więcej informacji o rekrutacji pod bezpłatnym numerem infolinii 0 800 100 100, od poniedziałku do piątku w godz. 9 -21. Odpowiedz Link Zgłoś
alexaaa Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? 08.03.05, 19:27 Dziekuje :) Przed chwila znalazlam na stronie informacje, ze termin uplynal w...grudniu i czesc Polakow juz wyjechalo (ponad 20)nastepna grupka miala wyjechac kolejno w lutym i marcu...a tu nastepna rekrutacja :) Widocznie to byl jakis archiwalny temat.. Martwia mnie te skargi ze strony UK, ktora jest oburzona faktem, ze Polacy maja taka mozliwosc, ale cuz.. :) Przeczytalam tez, ze sposrod kilku tysiecy chetnych przyjeto tylko...124 wiec szanse sa marne, ale warto chyba sprobowac. Nie wiesz moze jeszcze czy jest mozliwosc skontaktowania sie z nimi poprzez internet? Dzieki raz jeszcze. Pozrd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzik Re: GDZIE SIE ZGLOSIC DO TESCO - ? IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 09.03.05, 08:09 Drogą internetową możesz wysłać cv pracauk@pl.tesco-europe.com ale tak czy inaczej trzeba zadzwonić. Formą zgłoszenia jest rozmowa telefoniczna. Choć może, jeśli najpierw wyślesz cv, to może sami zadzwonią. Odpowiedz Link Zgłoś