Dodaj do ulubionych

samochód w UK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:40
Hej, czy ktoś wie, jak to jest z rejestrowaniem polskiego auta w Wielkiej
Brytanii? Nie jestem pewna czy tam w ogóle można zarejestrować samochód z
kierownicą "nie po tej stronie". Gdyby ktoś miał jakieś doświadczenia w tej
kwestii, to będę bardzo wdzięczna za informacje. juniorka
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: samochód w UK IP: 205.172.200.* 16.03.05, 12:28
      Nie znam szczegolow ale raczej powinno sie zarejestrowac samochod po pol roku
      mieszkania w UK (wczesniej nie musisz). Nie ma problemu co do kierownicy.
    • papuc1 Re: samochód w UK 16.03.05, 14:10
      zrejstrowac jak najbardziej mozesz, w tamtym roku widziałem w londynie 3 auta z
      europejską strona kierownicy, po jakim czasie przebywania - nie wiem , ale je
      sli moge ci cos doradzic - zostaw w cholere polskie auto - po pierwsze -
      naprawde kretyńsko się wyprzedza - musisz się wychyla przez fotel pasazera żeby
      zobaczy czy cos nie jedzie z naprzeciwka , po drugie ceny aut ( zwłaszcza w
      Londynie, jak w innych miastacj jeszcze nie wiem ale niedługo sprawdze to w
      doncaster ) w uk są ..... jeśli kupisz auto na aukcji samochodowej - w londynie
      te o których wiem - za 300 funtów kupisz auto które u nas kosztuje 15-20.000zł
      • Gość: juniorka Re: samochód w UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:10
        ha, że by to było takie proste, muszę przekonać kogoś kto sie upiera :) żeby
        jednak autko zabrać stąd że to nie jest najlepszy pomysł. Bo ubezpiecznie tam
        jest baaardzo drogie to trzeba zabrać polski wóz z polskim, tanim
        ubezpieczeniem. Ale jak dla mnie, to coś nie za bardzo widzę to jeżdżenie z
        ograniczoną widocznością...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka