Gość: musiclove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:23 szukam ludzi, którzy są na południu Anglii. Chodzi mi o Poole lub Bournemouth. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: 217.153.156.* 24.04.05, 15:00 a co... do Kerry Foods jedziesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:16 ja w Bournemouth i wybieram sie znowu, przyznaje bez bicia, ze jest ok. Prace da sie znależc w ciagu 2 dni rejesrrujac sie w tzw jobcentrach, nawet jesli jezyk na podstawowym...no moze nie liczac okresu wakacji...ja byłam poza sezonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walkabout Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:00 hej, bylem w zeszlym roku i chyba w tym tez sie wybiore na poczatku lipca,fajne miejsce na pracke,2 dni na prace?zalezy jak wczesnie sie tam pojawisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:59 Hej, czy mogłabym prośić te osoby które juz były w Bournemouth i ewentualnie znow tam jadą o jakies rady, gdzie sie udac najpierw, jak jest z mieszkaniem itp. To moj mail: ana.liza@poczta.fm Wyjezdzam 31 maja. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
dartles Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są 30.04.05, 15:21 Jakby co to będę w Bournemouth od środy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 10:20 moj chlopak jest tam od wczoraj od dzisiaj szuka pracy dam znac jak znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: 217.97.150.* 01.05.05, 16:26 jezdzicie w ciemno czy macie juz wczesniej nagrana jakas prace?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musiclove Re: BOURNEMOUTH!!! problem jest :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:09 Moj narzeczony jest tam legalnie na kontrakcie od prawie dwóch miesięcy. Szuka roboty dla mnie na wakacje, ja szukam przez net. W sumie jakieś 100 maili w tej sprawie poszło. I nic. Ciężko znaleźć robotę, nawet jeśli się ma kwalifikacje. A ja się niestety za wszelką cenę muszę tam dostać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: BOURNEMOUTH!!! problem jest :( IP: 217.97.150.* 04.05.05, 18:38 wiem ze cieszko moj chlopak tez narazie nic nieznalazl a szuka jakiejkolwiek pracy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: BOURNEMOUTH!!! problem jest :( IP: 217.97.150.* 04.05.05, 18:39 ciezko:)znaczy sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dartles Re: BOURNEMOUTH!!! problem jest :( 21.05.05, 13:21 To bzdura. Siedze w Poole (kolo Bournemouth) od 3 tygodni. Pracy jest cala masa, w sklepach, w fabrykach i w restauracjach. Jak ktos zna jezyk i sie nie boi rozmawiac znajdzie ja bez problemu w ciagu gora kilku dni... (pierwsza lepsza w ciagu jednego). Co czwartek w miejscowym Daily Echo sa setki ogloszen o prace, poczawszy od sprzatania do powazniejszych zawodow. Samymi mailami mozna za przeproszeniem gowno zalatwic. Pozdrawiam, tu jest pieknie, tylko pada troche za duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
mwach1 Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są 07.05.05, 19:27 a jaki masz problem dokladnie ? przecoiez jak twoja dziewczyna tam jest to powinienes wszytsko wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewis Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:04 Witam ja jade do Bournemouth 17 maja do kumpla. On szukal pracy 3 dni, jego dziewczyna tak samo i pracuja juz pol roku. Zobaczymy jak bedzie ze mna :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleander Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 07:17 a ogloszenia o pracy w przemysle spozywczym tez sa? do nadzoru, jakosci kierownikow zmian itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: *.devs.futuro.pl 24.05.05, 07:59 jak najłatwiej i najtaniej do BOURNEMOUTH Z Londynu Stansed? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: BOURNEMOUTH!!! - szukam ludzi, którzy tam są IP: *.claranet.co.uk 26.05.05, 14:26 ja jestem i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś