karamela 26.04.05, 10:13 Dziekuje w imieniu wszystkich ktorym przeslalas testy. Byla tu osoba ktora duzo naobiecywala a w koncu nic nikomu nie wyslala, wiec tym bardziej dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epsoelka Re: Milagros jest wielka! 26.04.05, 11:08 ja również bardzo dziękuję Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy26 Re: testy IP: *.crowley.pl 26.04.05, 11:11 a może ktoś ma testy na wyższe kat. niż C?? daisy78@gazeta.pl z góry serdeczne dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
golonqa Re: testy 26.04.05, 11:44 ja też się przyłączam do gron dziękujących pozdrawiam g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnflower Re: Milagros jest wielka! IP: *.217.132.55.coditel.net 26.04.05, 12:28 Dziekuje za testy!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milagros_1 bez przesady:)))) 26.04.05, 12:00 Dziekuje za uznanie:))) jest mi bardzo milo- sa jednak sympatyczni ludzie tutaj w tej grupie-oprocz co poniektorych nadetych bufonow. Oby dobry Bog dal, aby sodowa nie uderzyla do glowy tym, co podchodza do egzaminow jak juz zdadza EPSO pozytywnie(czego im bardzo serdecznie zycze i trzymam kciuki...) Mam na podoredziu oprocz tych jeszcze jakies wczesniejsze testy - glownie na kategorie A, ale i na C sie tez cos znajdzie.Moze ktos ma pomysl jak je umiescic tutaj, tak aby kazdy sobie mogl sciagnac co potrzebuje? To so na ogol pliki pdf, niektore spore. Tym co wyslali adresy zaraz wysle moje testy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszub Re: bez przesady:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:48 jesli mozna, to takze prosilbym o testy na c kaszubisko@o2.pl Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
milagros_1 jak umiescic testy EPSO na tym forum? 26.04.05, 13:59 Chetnie przesle testy inne niz moje, ale musialabym je przejrzec, wiec to troche potrwa. Ale ponawiam prosbe o koncepcje jak mozna posiadane przeze mnie testy zainstalowac na tym forum? Pomozcie biegli w naukach informatycznych lub webmasterzy strony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: bez przesady:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:41 Czy ja tez moglbym grzecznie poprosic?? Z gory wielkie dzieki!!!! matekgif@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorba33 Re: bez przesady:)))) IP: 62.29.137.* 26.04.05, 13:35 A czy ja moglbym tez poprosic o testy? Moj adres to przemow1978@poczta.onet.pl Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
eurokratka Re: bez przesady:)))) 26.04.05, 13:42 Ja juz wczsniej w poprzednim watku dziekowalam ale jeszcze raz nie zaszkodzi. Ponawiam pytanie czy jestescie zainteresowani omowieniem odpowiedzi do verbal i numerical i z wiedzy o unii? Ja bym byla gotowa na to po weekendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
genki Re: Milagros jest wielka! 26.04.05, 13:44 karamela napisała: > Dziekuje w imieniu wszystkich ktorym przeslalas testy. > Byla tu osoba ktora duzo naobiecywala a w koncu nic nikomu nie wyslala, wiec > tym bardziej dzieki! Dziekuje za download, super!! Ale tak to czytam i sie zastanawiam, czy milagros_1 i karamela, to nie jedna i ta sama osoba, bo styl taki podobny? GENIALNA metody public relation! Gratuluje swietnego pomyslu! I bardzo jeszcze raz dziekuje;o) milagros_1 vel karamela, masz u mnie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
milagros_1 genki 26.04.05, 13:56 Informuje wszem i wobec ze karamela i ja to dwie rozne osoby. Public relations mam ogolnie gdzies i to bardzo gleboko. A po prostu uznaje zasade, ze jak sie cos ma to trzeba sie tym z ludzmi dzielic. Nie jestem szczurem wyscigowym, ktory nie da bo to konkurencja..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamon Re: Milagros jest wielka! 26.04.05, 18:14 Ja tez dolaczam sie do podziekowan! m. Odpowiedz Link Zgłoś
dippo Re: Milagros jest wielka! 26.04.05, 18:29 I ja dziękuję! Mam wrażenie, że to forum jest dobrą odtrutką na tzw. polską rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april27 Re: Milagros jest wielka! IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 27.04.05, 10:13 ja rowniez otrzymalam testy - Milagros, bardzo dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne34 Re: Milagros jest wielka! 27.04.05, 20:51 I ja dziekuje z calego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychus ja też poproszę IP: *.gl.digi.pl 28.04.05, 11:00 pisałem na priva, ale nic nie otrzymałem. Prosze kogokolwiek o podesłanie testów na adres : zbychus@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychus to się nazywa szybkośc działania IP: *.gl.digi.pl 28.04.05, 11:14 poprzedniego posta wysłałem o 11.00, a tesy doszły już 11.02. WIELKIE DZIEKI !!! a w miedzyczasie znalezłem link do serwerka z testami. Moge tez cos podeslac. pozdrawiam zbychus Odpowiedz Link Zgłoś
beatap5 Re: to się nazywa szybkośc działania 28.04.05, 11:28 czy ja rowniez moge porposic o testy? Serdeczne dzieki Wika Odpowiedz Link Zgłoś
beatap5 Juz dostalam serdecznie dziekuje epsoelko 28.04.05, 11:44 dotarly szybciorkiem Bardzo dziekuje Wika Odpowiedz Link Zgłoś
milagros_1 jesli ktos ma niech wysyla na serwer 28.04.05, 11:29 Bedzie fajnie jak wszyscy co maja jakies przyklady testow to przesla ja do Asi na serwer. Ja jeszcze troche mam, bede je sukcesywnie przesylala, ale limitowana jestem czasem. Dobrze, ze akcja powoli wypala:))) Odpowiedz Link Zgłoś