Dodaj do ulubionych

Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00

05.05.05, 11:08
Hej,

Zrobilem rezerwacje stolika w Zielonej Gesi. Na jutro (piatek, 6 maja) o
godz. 18:00

Stolik jest w sali na dole. Bedzie na nim karteczka "Rezerwacja EPSO" coby
nikt nie mial watpliwosci. Ja sie troche spoznie wiec nie bedzie parasola w
gwiazdki :( ale juz sie na tyle znamy, ze nie powinno byc klopotow ze
znalezieniem sie. Co do przybyszy z Brukseli i Luksa to musza nasluchiwac
gdzie rozmawiaja o wakatach, listach i przeprowadzkach.

Pozdrawiam

Epsotek
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 05.05.05, 11:33
      Poniewaz nie sledze na biezaco dyskusji, chcialabym sie zapytac, czy spotkanie
      ma charakter otwarty. Jesli tak, to gdzie jest Zielona Ges. Chetnie
      wymienilabym sie moimi doswiadczeniami w poszukiwaniu pracy na A8.
      • epsotek Wszyscy sa zaproszeni 05.05.05, 11:45
        Tak. Spotkanie ma charakter otwarty, tzn. wszyscy sainteresowani sprawami
        zatrudniania w instytucjach moga sie dolaczyc.

Spotkanie odbywa sie w Warszawie, w pubie Zielona Ges - skrzyzowanie Al.
        Niepodleglosci i ul. Batorego tuz przy wyjsciu ze stacji metra Pola Mokotowskie.

Zapraszam. To jest stolik na 12 osob. Dolne sale otwieraja o 18 wiec wczesniej
        nikogo z nas nie bedzie. Ale na stoliku powinna byc informacja, ze to dla EPSO
        (choc obsluga zawsze mysli, ze to bedzie Epson ;))

Pozdr.

Epsotek
    • Gość: daisy78 Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.crowley.pl 05.05.05, 13:29
      dzięki Marku!
      • Gość: Ktos A ja Was nie lubie IP: 80.72.40.* 05.05.05, 21:47
        Nie lubie Waszego bagienka i tyle
        • epsotek Co za kłamca 06.05.05, 09:06
          Ktos tu kłamie :) Skoro wlazi do naszego bagienka, i w nim siedzi i jeszcze sie
          tapla (bo jak widac nie tylko czyta nasze posty ale i odpowiada) to znaczy, ze
          jednak to lub. Jakby nie lubil to by sobie poszedl. Coz. Kłamca
          • scoiattolo Re: Co za kłamca 06.05.05, 09:26
            Pewnie,ze lubi.To przykre jednak,ze nadal najpopularniejszym sposobem na
            poprawienie sobie samopoczucia i poczucia wlasnej wartosci pozostaje zmiesznaie
            z (bagiennym)blotem innych. Do zobaczenia w Gesi, ją tez do bagna wciagniemy :)
            Pozdrowionka i milego dnia
    • kot00 Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 06.05.05, 09:34
      A ja chcialam powiedziec, ze nie moge przyjsc. Tak sie szykowalam na to
      spotkanie bo to moje ostatnie tu i niestety nie bede bo moj ukochany kotek jest
      chory. Dzisiaj bedzie mial operacje i musze sie nim zaopiekowac "po" bo
      malzowinka nie moze. A tak bardzo chcialam sie dowiedziec co tam u Was, co
      zdecydowala Daisy i Epsiak. A moze cos fajnego u Hali i Epstoka i wielu innych
      osob. Dajcie znac.
      • Gość: daisy26 Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.crowley.pl 06.05.05, 09:54
        Trzymam kciuki za kotka, na pewno wszystko pójdzie dobrze! :)Skrobnę do Ciebie
        emaila.Pozdrawiam serdecznie!!!
        • epsiak Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 06.05.05, 12:41
          ojej szkoda ze Cie nie bedzie :(((( NAPRAWDE
          tez 3mam kciuki za kotka
          tez skrobne mailika
          pozdrawiam
          • Gość: Sofi A ty epsiak bedziesz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:05
            Slyszalam ze ostatnio niezle zaimprezowaliscie - znajomy mi wczoraj doniosl :)

Ja wlasnie sie zastanawiam, bo o 18.00 jestem umowiona gdzie indziej na ploty,
            ale to blisko, wiec moze wpadne jak bede miala jeszcze sile. Jak sie przyjezdza
            na tydzien do Wawy, to potem chce sie zobaczyc wszystkich znajomych naraz i
            konczy sie tym, ze nie nadazam chodzic po knajpach :)
            • epsiak Re: bede 06.05.05, 13:39
              witaj sofi,
              no ciekawe co to za znajomy - dzisiaj zrobimy wyliczanke ktoz to mogl byc... :)
              alez oczywiscie, ze bede (niestety tylko do 20), te spotkania sie robia coraz
              bardziej interesujace
              chociaz dzis wielu super osob ma nie byc SZKODA ale za to beda inni tez SUPER
              osoby
              do zobaczenia wieczorem
              bedziemy na Ciebie czekac :))) wpadnij chociaz na chwilke :)
              • Gość: Sofi A rob wyliczanke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:52
                ja sie z nim znam od chyba 10 lat, wiec nie wiem czy po tym trafisz ...
                • asiunia.lux Re: A rob wyliczanke 06.05.05, 14:04
                  heheh.....Epsiak, troche niekumaty wiec sie nie dziw;))
                  Ja w kazdym razie wiem o kogo chodzi;)))
                  Tak, czy siak, walnijcie jednego glebszego za mnie, ok???
                  pzdr
                  • epsiak Re: A rob wyliczanke 06.05.05, 14:14
                    alez sie domyslam... w koncu niewielu bylo "znajomych" plci meskiej - wiec
                    mozna sie domyslic... ale chcialem taka mala gre zrobic w Gesi
                    to wymysle nowa nt. Asiuni :))))))))
                    pozdrawiam wszystkich
                    • asiunia.lux Re: A rob wyliczanke 06.05.05, 14:30
                      dowcipnis;)
                  • Gość: Sofi Juz wczoraj walnelismy we dwojke w tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:20
                    samym miejscu, chociaz jednym glebszym ciezko to raczej nazwac.

Ja za to poprawilam na kolejnej imprezie i w ten oto sposob dzisiaj od rana
                    popijam mietowa herbatke - wot żizń tjażiołaja !
                    A my sie asiunia znamy ? Bo zdziwilo mnie ze wiesz, o kogo chodzi:)
                    No rzeczywiscie ostatnio piekly mnie nieco uszy :)
                    • asiunia.lux Re: Juz wczoraj walnelismy we dwojke w tym 06.05.05, 14:29
                      :) Mysle, ze sie NIE znamy, ale mamy troche wspolnych znajomych;)
                      • hirondelle5 Re: Juz wczoraj walnelismy we dwojke w tym 06.05.05, 14:44
                        Ja tam na pewno za Ciebie przynajmniej jednego głębszego wypiję!
                        Pozdrawiam baaardzo serdecznie:)
                        Ciekawe, czy homo epsiak i w maju jest taki rozrywkowy jak na początku wiosny :P
                        • Gość: daisy26 Re: Juz wczoraj walnelismy we dwojke w tym IP: *.crowley.pl 06.05.05, 14:47
                          o!!!hirondelle is back!! ;) jak miło :))pozdrawiam
                          • hirondelle5 Re: Juz wczoraj walnelismy we dwojke w tym 06.05.05, 14:48
                            A witam! :)))
                            Rozumiem, że dziś będziesz? :)
                            • Gość: daisy26 Re: Juz wczoraj walnelismy we dwojke w tym IP: *.crowley.pl 06.05.05, 14:50
                              postaram się wyrwać z roboty ;)
                              • hirondelle5 Re: Juz wczoraj walnelismy we dwojke w tym 06.05.05, 14:59
                                Ten się postara, tamten stara się, ale jednak mu nie wychodzi...Co to się dzieje...
                                • Gość: daisy26 Re: Juz wczoraj walnelismy we dwojke w tym IP: *.crowley.pl 06.05.05, 15:04
                                  samowolka jakaś ;))
                  • Gość: daisy26 Re: A rob wyliczanke IP: *.crowley.pl 06.05.05, 14:30
                    ja się też domyślam o kogo chodzi ;PPP ;)Epsiak przybalował ostatnio, więc
                    wcale się nie dziwię, że nic nie pamięta :)))) :PP
                    • epsiak Re: A rob wyliczanke 06.05.05, 14:54
                      o witaj hirondelle :))))
                      za to dzisiaj epsiak zachowuje abstynencje, bo ostatnio za bardzo sie rozpil :)
                      toz to dwie lampki wina w tym roku to juz przegiecie :P
                      • epsiak Re: A rob wyliczanke 06.05.05, 14:59
                        a zesz ty... musze dodac jeszcze ze dwie lampki wypite w Brukseli - no to
                        rzeczywiscie ogromne przegiecie
                      • Gość: daisy26 Re: A rob wyliczanke IP: *.crowley.pl 06.05.05, 15:00
                        czyli nici z nikczemnego planu ponownego upicia epsiaka hehehe ;)
                      • hirondelle5 Re: A rob wyliczanke 06.05.05, 15:01
                        Zauważ mój drogi, że 2 lampki wina to przegięcie na minusie!! Więc... :P
      • Gość: Hala Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 06.05.05, 11:00
        Oj Kotku to szkoda , że Cię nie będzie ..
        mam nadzieje ze z kotem wszystko bedzie OK, znam ten bol, Kleks ostatnio zlapal
        babesiozę juz myslelismy ze bedzie po nim..
        Takze trzymam kciuki i powodzenia w Luxie
        Hala
      • epsotek Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 06.05.05, 12:14
        :(

Epsotek tez sie chyba nie wyrobi. Opoznienie w pracy zamienia sie w
        megaopoznienie i chyba nie zdaze nie tylko na 18 ale i na 21 :(

Pozdrawiam

I dobrej zabawy
        • Gość: damiano Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:04
          heja, ja też nie dam rady.. obowiązki na uczelni!!
          żałuję i pozdrawiam,
          Damian
          • Gość: daisy26 Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.crowley.pl 06.05.05, 14:32
            to skandal!!!!!;)
            • hirondelle5 Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 06.05.05, 14:52
              ...obyczajowy, dodam ;)
              • Gość: daisy26 Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.crowley.pl 06.05.05, 14:56
                dokładnie! ;-)))
    • Gość: rudasek Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.05.05, 15:50
      Od jakichs dwóch tygodni biernie śledziłam wasze debaty, ale oto nadeszła pora
      zmiany...Jestem z kategorii A (EPA). Chetnie wpadne dziś do Gęsi wymienic się
      wrażeniami na temat tego, co się dzieje (a raczej: co się nie dzieje),
      oczywiście jezeli zgodzicie się przygarnąć do swego grona nieznajomą osóbkę :)
      Pozdrawiam
      rude
    • Gość: Gonia Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.rp.pl / *.rzeczpospolita.pl 06.05.05, 15:54
      ja niestety też nie wpadnę, czego żałuję już teraz....
      pozdrawiam wszystkich którzy będą - znanych i nowych
      do następnego piątku
      gonia
      • Gość: daisy Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.crowley.pl 06.05.05, 16:37
        :-((
    • epsiak Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 06.05.05, 23:19
      witajcie
      sofi i sciatollo (oj chyba zle napisalem) czekamy na Was w Gesi :)
      przybywajcie bo impreza sie konczy i wszyscy sie rozchodza :)
      • epsiak Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 06.05.05, 23:28
        oczywiscie zartowalem... bo jeszcze przyjdziecie :)
        towarzystwo dzisiaj sie szybko rozeszlo niestety kazdy jakis zajety ostatnio
        ale bylo bardzo bardzo sympatycznie i do zobaczenia za miesiac :)
        • Gość: daisy26 Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.crowley.pl 09.05.05, 09:07
          frekwencja nie dopisała tak jak zazwyczaj, ale było bardzo sympatycznie
          i...smacznie ;) za pysznego murzynka dziękujeeeeeeeeeeeemy!!! ;)
          • Gość: Hala Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 09.05.05, 10:40
            Rzeczywiście bylo bardzo miło, szczególnie fajne jest to że co miesiac
            dołączają do nas nowe twarze, które pozdrawiam...
            Jeśli chodzi o murzynka to nie ma sprawy jest mi miło że smakował..
            do zobaczenia za miesiąc w Gesi na forum mam nadzieje szybciej
            pzdr Hala
            • Gość: kama Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 09.05.05, 16:19
              nowa twarz serdecznie pozdrawia i rowniez dziekuje za murzynka. Do zobaczenia
              za miesiac (choc moze powinna nam wszystkim zyczyc: do niezobaczenia za miesiac
              z powodu podjecia pracy za granica ;-)
    • Gość: rudasek Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:05
      Druga nowa twarz również serdecznie pozdrawia, dziekuje za miłe pogaduchy i
      jeszcze się oblizuje na wspomnienie pysznego murzynka, mniam mniam :))
      Do zobaczenia!!
      Kaśka
      • epsotek Re: Rezerwacja w Gesi zrobiona - Piatek o 18:00 12.05.05, 13:08
        Epsotek wyraża żal i skruchę za swoją nieobecność spowodowaną tym, że jeszcze
        nie zaczepił się na super fuchę i musi [pracować ;)

Ps. Ach te murzynki..... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka