Dodaj do ulubionych

W ciemno do Bournemouth?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:37
kto ma w planach wyjazd w ciemno do Bournemouth?
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 217.97.150.* 18.05.05, 17:17
      moj chlopak pojechal w ciemno jest juz 3 tygodnie i pracy niema
      • Gość: gosc Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:22
        to jakis koszmar,ja w sezonie szukalem pracy 3 dni,faktem jest ze Bournemouth to
        glownie gastronomia,ale 3 tygodnie to lekka przesads
        • Gość: asia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 217.97.150.* 18.05.05, 17:36
          niestety jesli praca jest to tylko dostaja ja osoby ktore pojechaly przez biuro
          i wczesniej oczywiscie zaplacily:((
          • Gość: gosc Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:48
            to rzeczywiscie tragedia, wiesz znam jedno miejsce,nie zwiazane z
            gastronomia,jesli chcesz zostaw jakis namiar na siebie to Ci przesle info,
            • Gość: gk Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:59
              trzeba szukać przez agencje angielskie, jest ich tam sporo
              • Gość: asia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 217.97.150.* 18.05.05, 18:04
                jasne ze chce kazdy adres jest cenny flowerka21@wp.pl z gory bardzo CI dziekuje
                • Gość: gk Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:19
                  nie znam adresów, tylko wiem od znajomego,że przez agencje znaleźli pracę.
            • Gość: monia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.ar.krakow.pl 06.06.05, 00:41
              Bylabym wdzieczna gdybys przeslal mi te informacje na e-mail
              mona.f@interia.pl.Dzieki z gory.
              • xorl Re: W ciemno do Bournemouth? 21.06.05, 23:36
                Czesc, wyjezdzamy "w ciemno" z kolega do Bournemouth, jestesmy studentami,
                szukamy kogos, kto moglby nam zaoferowac pomoc w znalezieniu pracy i mieszkania
                lub podal jakies namiary, ewentualnie udzielil jakichs rad. Bedziemy bardzo
                wdzieczni.
                Pozdrawiam
                M.
    • Gość: T Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 213.208.68.* 23.05.05, 00:38
      pracuje jako manager w hotelu w Bournemouth, i doradzam przyjazd w pierwszej
      polowie czerwca zanim sie wakacje zaczna, bo wtedy bedzie najazd, studenci-
      zdajcie zerowki i spieszcie sie
      • Gość: asia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 217.97.150.* 23.05.05, 14:49
        moze potrzebujecie kogos do pracy:Dmoj chlopak jest w wlasnie w bournemouth i
        szuka pracy moj e-mail to flowerka21@wp.pl
        • Gość: anka Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:53
          Hej, właśnie wybieram się do Bournemouth i trochę mnie przestraszyły te posty...Wyjeżdzam 31 maja z nadzieje ze przed rozpoczeciem sezonu bedzie latwiej o prace...jezeli macie jakies informacje to prosze o kontakt na maila: ana.liza@poczta.fm
          • Gość: ferdek Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.claranet.co.uk 26.05.05, 14:29
            nie przyjezdzajcie w ciemno matoly
            juz wystarczajaco meneli sie kreci ze spiworami po parkach
            • Gość: marlena Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.man.olsztyn.pl 29.05.05, 18:47
              troche zasmcily mnie te posty, wyjzdzam do bournemouth ok 10 czerwca i mam
              nadzieje, ze znajde prace w hotelu
              • Gość: zosia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:50
                wlasnie moj chlopak wrocil stamtad pojechal w ciemno nic nieznalazl
      • Gość: agata Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.net.autocom.pl 09.06.05, 00:19
        wybieram sie 16 czerwca do Bournemouth zupelnie w ciemno.moze wiesz od czego
        najlepiej zaczac, gdzie szukac noclegu zeby nie bylo drogo(czy moze jakis
        akademik)gdzie szukac pracy?bede wdzieczna za kazda rade.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka