Gość: Sunny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:37 kto ma w planach wyjazd w ciemno do Bournemouth? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 217.97.150.* 18.05.05, 17:17 moj chlopak pojechal w ciemno jest juz 3 tygodnie i pracy niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:22 to jakis koszmar,ja w sezonie szukalem pracy 3 dni,faktem jest ze Bournemouth to glownie gastronomia,ale 3 tygodnie to lekka przesads Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 217.97.150.* 18.05.05, 17:36 niestety jesli praca jest to tylko dostaja ja osoby ktore pojechaly przez biuro i wczesniej oczywiscie zaplacily:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:48 to rzeczywiscie tragedia, wiesz znam jedno miejsce,nie zwiazane z gastronomia,jesli chcesz zostaw jakis namiar na siebie to Ci przesle info, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:59 trzeba szukać przez agencje angielskie, jest ich tam sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 217.97.150.* 18.05.05, 18:04 jasne ze chce kazdy adres jest cenny flowerka21@wp.pl z gory bardzo CI dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:19 nie znam adresów, tylko wiem od znajomego,że przez agencje znaleźli pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.ar.krakow.pl 06.06.05, 00:41 Bylabym wdzieczna gdybys przeslal mi te informacje na e-mail mona.f@interia.pl.Dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
xorl Re: W ciemno do Bournemouth? 21.06.05, 23:36 Czesc, wyjezdzamy "w ciemno" z kolega do Bournemouth, jestesmy studentami, szukamy kogos, kto moglby nam zaoferowac pomoc w znalezieniu pracy i mieszkania lub podal jakies namiary, ewentualnie udzielil jakichs rad. Bedziemy bardzo wdzieczni. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 213.208.68.* 23.05.05, 00:38 pracuje jako manager w hotelu w Bournemouth, i doradzam przyjazd w pierwszej polowie czerwca zanim sie wakacje zaczna, bo wtedy bedzie najazd, studenci- zdajcie zerowki i spieszcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: 217.97.150.* 23.05.05, 14:49 moze potrzebujecie kogos do pracy:Dmoj chlopak jest w wlasnie w bournemouth i szuka pracy moj e-mail to flowerka21@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:53 Hej, właśnie wybieram się do Bournemouth i trochę mnie przestraszyły te posty...Wyjeżdzam 31 maja z nadzieje ze przed rozpoczeciem sezonu bedzie latwiej o prace...jezeli macie jakies informacje to prosze o kontakt na maila: ana.liza@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.claranet.co.uk 26.05.05, 14:29 nie przyjezdzajcie w ciemno matoly juz wystarczajaco meneli sie kreci ze spiworami po parkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.man.olsztyn.pl 29.05.05, 18:47 troche zasmcily mnie te posty, wyjzdzam do bournemouth ok 10 czerwca i mam nadzieje, ze znajde prace w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:50 wlasnie moj chlopak wrocil stamtad pojechal w ciemno nic nieznalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: W ciemno do Bournemouth? IP: *.net.autocom.pl 09.06.05, 00:19 wybieram sie 16 czerwca do Bournemouth zupelnie w ciemno.moze wiesz od czego najlepiej zaczac, gdzie szukac noclegu zeby nie bylo drogo(czy moze jakis akademik)gdzie szukac pracy?bede wdzieczna za kazda rade. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś