Dodaj do ulubionych

znalezienie pracy z polski

IP: *.icpnet.pl 19.05.05, 13:40
czy jest szansa zeby znalezc prace np w uk jeszcze w polsce i dopiero wtedy wyjechac, czy raczej nie ma szans i 3ba jechac w ciemno i wtedy szukac na miejscu
wiadomo ze ten 1. sposob jest bezpieczniejszy i tanszy ale na wiele cv ktore wyslalem i kilka odpowiedzi wszyscy wymagali mieszkania w uk

mam na mysli takie zwykle branze - magazyn,fabryka etc.
Obserwuj wątek
    • wesi Re: znalezienie pracy z polski 19.05.05, 13:45
      Ja z chlopakiem mamy tak samo, dlatego jedziemy na poczatku czerwca do UK i
      bedziemy mogli zglaszac sie na rozmowy, co znacnzie ulatwi znalezienie pracy.
      • Gość: kasieńkaa Re: znalezienie pracy z polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:03
        ten sam problem, tylko,ze my mozemy wyjechać dopiero po 25 czerwca (obrona) i boje sie,ze to bedzie za pozno,zeby znalezc cos jeszcze... :(
        • Gość: wow [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:44
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: kasieńkaa Re: znalezienie pracy z polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:15
            wow....daj sobie już spokój....
            • Gość: wow Re: znalezienie pracy z polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:28
              Gość portalu: kasieńkaa napisał(a):

> wow....daj sobie już spokój....

a powiedz niby czemu ?

wow
              • Gość: ??? Re: znalezienie pracy z polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:52
                bo się powtarzasz.......................................................
                • Gość: wow Re: znalezienie pracy z polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:35
                  Gość portalu: ??? napisał(a):

"> bo się powtarzasz......................................................."

heheheh bo lubie

wow
                  • Gość: kasieńkaa Re: znalezienie pracy z polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:55
                    a widzisz...jednak Cię usunęli...;)))
    • Gość: frrr Re: znalezienie pracy z polski IP: *.swgfl.org.uk / *.swgfl.ifl.net 21.05.05, 16:10
      Ja tak wyjechalem. Prace zalatwilem w Polsce przez brytyjska agencje przez
      telefon i internet. Oprocz pracy zalatwili mi tez mieszkanie i dojazdy do
      pracy. Nie zaplacilem za to ani grosza, na bilet i wyzywienie do pierwszej
      wyplaty wydalem moze ze 100GBP, tak wiec oplaca sie znalesc cos jeszcze w
      Polsce i pojechac na gotowe.
      • iwona.sz2403 Re: znalezienie pracy z polski 21.05.05, 16:54
        <frrr> Jak to załatwiałeś? Jaka firma? Podaj jakieś bliższe informacje.
        • anta3 Re: znalezienie pracy z polski 22.05.05, 17:38
          Tez jestem tego ciekawa - mozesz podac ta strone internetowa, gdzie wyszukales
          prace? Zalezy mi na bezpiecznych zrodlach.
          • Gość: frrr Re: znalezienie pracy z polski IP: *.swgfl.org.uk / *.swgfl.ifl.net 23.05.05, 17:55
            Pisalem jeszcze w styczniu, odzew byl znikomy. Moze wszyscy czekali na jelenia,
            ktory pojedzie i sprawdzi:) No to pojechal, sprawdzil i jest zadowolony (w
            sumie).
      • jkobuu Re: znalezienie pracy z polski 23.05.05, 10:57
        Ja również jestem zainteresowana :-)

chcialabym wyjechac, ale tak jak i Ty wolałabym sobie najpierw znalezc prace
        bedąc jeszcze w Polsce.

Pozdrawiam

• Gość: m Re: znalezienie pracy z polski IP: *.zin.lublin.pl 23.05.05, 11:44
        może jakies namiary?
      • Gość: szejker Re: znalezienie pracy z polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:10
        jak jest tak łatwo to może napiszesz adres i telefon tej firmy przez którą
        wyjechałeś, chętnie skorzystamy ::---))))
        • Gość: niunia Re: znalezienie pracy z polski IP: *.pcz.pl 23.05.05, 19:38
          Bardzo proszę podaj jakiś nr telefonu, maila, albo stronke:) Jestem z reguly
          bardzo ostrozna ale skoro mowisz ze warto:) A czym dokladnie sie zajmujesz??
          Pozdrawiam odwaznego
          • Gość: frrr Re: znalezienie pracy z polski IP: *.swgfl.org.uk / *.swgfl.ifl.net 26.05.05, 16:42
            > A czym dokladnie sie zajmujesz??

Ja? Szynke pakuje. Inne, mniej lub bardziej ciekawe fuchy rowniez czekaja,
            trzeba tylko zadzwonic i sie zapytac. Link do strony agencji do odszukania w
            archiwum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka