darek_arek 06.06.05, 19:26 Czy ktoś z forumowiczów pracował na Cyprze? Ile może zarobić w hotelarstwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uzo Re: praca na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:55 osobiście nie byłem, ale znam babkę, która wyjechała na rok i po roku powiedziała, że zostaje na stałe... tak jej tam dobrze jest :) zapytam ją ile tam się zarabia, może mi cuś powie... Odpowiedz Link Zgłoś
darek_arek Re: praca na Cyprze 07.06.05, 13:19 dzięki, podaj namiary na nią - jeżeli możesz. Gdyby podróż nie byłaby kosztowna to poleciałbym tam do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burek Re: praca na Cyprze IP: *.dint.wroc.pl 07.06.05, 14:57 no co Ty? oczywiście, że podróż jest kosztowna... chya, że polecisz w luku bagażowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darek_arek Re: praca na Cyprze 07.06.05, 17:39 A jednak zdecydowałem się.Załatwiam sobie pracę i teraz tylko czekam na podpisaniu umowy. I lecę !!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: praca na Cyprze IP: *.osiedle.net.pl 08.06.05, 00:18 a przez co sobie załawiales ta prace? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia Re: praca na Cyprze 08.06.05, 00:55 A kiedy lecisz? I jak załatwiłes? Bo mój chłop jest tam od dwóch tygodni i teraz tak kombinuję, jak by do niego dołączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: praca na Cyprze IP: *.home.cgocable.net 12.06.05, 05:59 a gdzie mozna znależć, na stronach i czy dobrze jechać w ciemno? Czy tam gada się po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: praca na Cyprze IP: *.cisovanet.pl / 212.160.158.* 12.06.05, 16:52 Ja dostałem prace....ale na Malcie i wylatuje 22 czerwca. Podobno ciekawie...i goraco:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: praca na Cyprze IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 12.06.05, 19:40 witaj,jezeli jeszce przegladsz to forum daj znac jak jest na cyprze z zarobkami,jak załatwiles prace??bo moj maz chce wyjechac ale najpierw musimy ie dowiedziec co i jak.Z gory dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
darek_arek Re: praca na Cyprze 13.06.05, 17:27 zajrzyj na stronę www.gowork.pl.Z nimi można wyjechać, ale najpierw musisz wpłacić 1950 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: praca na Cyprze IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 13.06.05, 21:36 o rany boskie 1950zl? niezla sumka.Ale czy ta praca jest pewna?a ty kiedy wylatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca na Cyprze IP: *.rato.pl / *.rato.pl 13.06.05, 22:02 Mój brat był pół roku(w barze) i nie chce wracać(mimo telefonów Cypryjczyka).Niby idzie zarobić ,ale odliczjąc koszty wyjazdu (pośrednictwo(tak tak to kosztuje!) i przelot) to w kraju jak by sie uparł ma to samo. A jak ktoś nie trawi wysokiej temperatury to lepiej dać sobie spokój.Teraz jest w USA i nie chce wracać (a ja bym tam nie pojechał). Odpowiedz Link Zgłoś
darek_arek Re: praca na Cyprze 14.06.05, 08:50 Ja zrezygnowałem - nie mam takiej kasy.Dopiero skończyłem szkołę.Poszukam czegoś w Europie-może będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś