Dodaj do ulubionych

praca we Florencji

IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 27.06.05, 18:26
Wtam,
Na początku lipca wybieram się do Florencji na kurs językowy. Przez reszte
dnia a dokładniej prawie cały (kurs trwa 3 godziny dziennie) chciałbym znaleść
pracę aby chociaż w częsci zwróciło mi się za wyjazd. Od czego zacząć, gdzie
szukać - ogólnie czy jest bardzo cięzko?
Bardzo dziękuję za pomoc

Pozdrawiam
Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: praca we Florencji IP: 217.153.81.* 28.06.05, 08:35
      Jest Cięzko, byłam, przepiękne miasto!, ale latem przy tych upalach Florencja
      to makabra....radze jednak gdzieś w kurortach nad morzem poszukac pracy chyba
      że 40 st C nie robi Tobie wrażenia
      no ale skoro kurs masz we Florencji, to wiadomo.
      a o jaka pracę pytasz?
      • Gość: Adam Re: praca we Florencji IP: *.kl.pl / *.t15.ds.pwr.wroc.pl 28.06.05, 15:03
        w sumie to jest mi to obojętne..-chciałbym sobie dorobić bo jak wiadomo
        Florencja jest droga a kursy językowe kosztują. Mam spore doświadczenie w
        róznych pracach w Polsce więc mam nadzieję że coś znajdę chociaż rzeczywistość
        pewnie będzie inna..

Dziękuję i Pozdrawiam
        Adam :)
        • Gość: eleni Re: praca we Florencji IP: *.devs.futuro.pl 28.06.05, 16:09
          Już nie szukasz pod nickiem admog?
          Już przeszedł Ci pomysł złodziejstwa?

Na miesiąc Cię nikt nie przyjmie do pracy. Pisano Ci o tym wyraźnie na forum
          włoskim, a Ty nadal.
    • Gość: poll Re: praca we Florencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:11
      u brudnych wlochow bym nigdy nie pracowal, taki mam kaprys, bo sie nie myja i
      gwizdza na kazda cycata polke co zobacza a te polki sikaja w majtki na ich widok
      • Gość: nina Re: praca we Florencji IP: 217.153.81.* 29.06.05, 10:52
        sikają w majtki? znaczy są wnoiebowzięte przeważnie te mało dowartosciowane
        dziewczyny, z małych wiosek, miasteczek, zagubine,
        i nie masz racji mówiąc brudni włosi (nie bronię!) bo i owszem przeróżne jest
        społeczeńswto, ale od takich jak ty ida ogólniki, że polak to złodziej i
        pijak, polki to..... a nie chce mi przez gardło przejśc, a włosi- brudasy,
        uprzedzenia rosną w siłę, warto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka