Dodaj do ulubionych

dobry pomysl ?

IP: *.hilton.com 14.07.05, 07:50
Dzisiaj bylem na Picadilly Circus i nagle podszedl do mnie chlopak proszac o
drobne pieniadze. okazalo sie , ze jest Polakiem . Powiedzial mi w sekrecie,
ze wcale nie jest glodny. Jego praca to zebranie w dobrych , bogatych
dzielnicach. Jak ma dobry dzien , moze wyzebrac nawet 100.00 GBP dziennie.
Jakie macie zdanie ? Pozdrowienia z Londynu, Damian
Obserwuj wątek
    • Gość: mango Re: dobry pomysl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:52
      Fajnie. Jak zwykle robimy bagno. Tysiące pracuje na to, żeby mieć dobrą opinię
      u innych narodów, a kilku cwaniaczków wszystko psuje. Słyszałam ostatni, że
      Robert de Niro został okradziony z biżuterii przez nianię swojego dziecka.
      Zgadnij, jakiej była narodowości ta niania. TAK! Wygrałeś główną nagrodę! Była
      Polką!
      • rafalcik Re: dobry pomysl ? 14.07.05, 09:01
        to prawda, ona wczesniej pracowala dla Isabelli Rosellini I Candice Bergen. W
        czasie rewizji w jej mieszkaniu znalezli bizuterie i 2 kamery video nalezace
        do Isabelli i Candice. Wiem tez ze zlodziejka ( Lucyna ma na imie ) ,siedzi
        juz w areszcie
    • Gość: ff Re: dobry pomysl ? IP: *.server.ntli.net 14.07.05, 09:01
      a jak ma zly to wyzebra 2 funty

a takich zlych pewnie jest znacznie wiecej
      niech sie wezmie lepiej do roboty

jakby kazdy zebrak mial 100 funtow na dzien to wszyscy by sie wzieli za zebranie
      • pia.ed Re: dobry pomysl ? 14.07.05, 10:03
        Widzialam w dzielnicy polskiej w Nowym Jorku siedzacego pod sciana i zebrajacego
        mlodego Polaka. Mial kartke z napisem "Jestem glodny i bez pracy" po polskui
        angielsku.
        Najbardziej chodzilo mu oczywiscie o to zeby ktos mu zalatwil prace,
        bo jako "glodny" otrzymalby pomoc w wielu organizacjach zajmujacyh sie bezdomnymi...

Zreszta on bezdomny chyba nie byl, bo siedzial tam dzien po dniu, a w nocy
        musial gdzies spac!
        • Gość: dumni? Re: dobry pomysl ? polacy = cyganie europy i swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:35
          a XXI wieku, pokolenie JPII

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka