Gość: Kriss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:59 Czy jest teraz szansa znaleźć prace w Austri. W jakich rejonach Austri i jaką prace można dostać. Jeśli ktoś już tam pracował lub myśli o wyjeżdzie do Austri - prosze o informacje. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patuska56 Re: Praca w Austri 15.07.05, 10:14 Ja pracowałam. Szanse na znalezienie pracy są wszędzie, naewt w takim kraju jak Szwajcaria:) Tylko zalezy czego kto szuka. Pracowałam w Austrii do maja w super sklepie w ośrodku narciarskim. Praca legalna. Za 1 razem pozwolenia nie dostałam, ale trzeba znależć argumenty nie do odrzucenia i być cierpliwym. Te same papiery złożyłam 2 raz i po 2 tygodniach pracę dostałam. Pozdrawiam i życzę powodzenia Pati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca w Austri IP: *.hilton.com 15.07.05, 10:46 w prostytucjijest calkiem niezle , we wiedniu za duza konkurencja, ale w Alpach jest duzo turystow na ktorych mozna zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Praca w Austri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:18 Aniu coś ci się chyba porypało trzeba nieźle upaść żeby dawać d*** za pieniądze Nie ten adres Odpowiedz Link Zgłoś