Gość: mczapl IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 28.07.05, 12:30 To kto sie pojawi w przyszly piatek w Old Oaku? I czy ktos zarezerwowal sale czy idziemy na zywca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sofi Re: Sierpniowy Old Oak IP: *.cec.eu.int 28.07.05, 13:18 Ja sie pojawie, sala jest zarezerwowana rzekomo. Ale znowu nie bedzie z kim tanczyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominiqus Re: Sierpniowy Old Oak IP: 69.41.54.* 28.07.05, 14:13 Cześć... spotkalem kilkoro z Was na pokazie flimu "Tulipany" w Brukseli. Pracuję dla "EUROPE DIRECT" i na pewno wpadnę po raz pierwszy na spotkanie w Sierpniu! Pozdrawiam! Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sierpniowy Old Oak IP: *.consilium.eu.int 28.07.05, 14:34 czyli nici ze spotkania ostatnio piatkowego?? buuu... w takim razie do zobaczenia we wrzesniu!! Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Sierpniowy Old Oak 28.07.05, 14:39 No to powinniśmy ustalić jakąś wspólną porę na wzniesienie razem toastu w Gęsi i w Oldzie :) Może 18:40? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Sierpniowy Old Oak IP: *.cec.eu.int 28.07.05, 15:26 18:40? To za wczesnie. Z pracy nie zdaze przyjechac. Moze 19:40? A w ogole to czemu nie o pelnej godzinie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Sierpniowy Old Oak 28.07.05, 16:01 Może być o 20:00. Będzie z fanfarami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Sierpniowy Old Oak 28.07.05, 16:03 Przydalby sie jeszcze w takim razie telemost albo chociaz webkamerki;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito a w gesi to jeszcze ktos jest, czy juz tu? IP: *.upc.chello.be 28.07.05, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek No jest, i jeszcze długo nie zabraknie 29.07.05, 11:41 Wciąż jest komu się piwa w Wawie napić. W prawdzie z ekipy co przyszła na pierwsze 2-3 spotkania to niewiele nas zostało ale ciągle pojawiają się nowi. No a do tego jeszcze teraz zaprosiliśmy eKOTY czyli świezo przeegzaminowanych kandydatów na ePSY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Ekoty IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 29.07.05, 12:06 Krotko mowiac dbacie o ciaglosc pokolen - jak wy przyjedziecie tutaj Ekoty zamienia sie w Epsy i beda kontynuowac spotkania w Zielonej Gesi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodza Re: Ekoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:43 Yo (CZyt. joł) men ;o) No ja we wrześniu pojawię się po raz pierwszy w OLD OAK.:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Ekoty IP: *.dsl.scarlet.be 29.07.05, 19:03 Bardzo sie cieszymy i zapraszamy serdecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Ekoty 29.07.05, 13:05 Dokładnie tak. Tylko zastanawiamy się jak długo będziemy "blokować" nowe pokolenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrekPE ja bede raczej IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 29.07.05, 13:51 z zona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EK Re: Sierpniowy Old Oak IP: *.cec.eu.int 01.08.05, 19:10 Przybede i bede... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymjanek Re: Sierpniowy Old Oak IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 02.08.05, 11:02 Przyjdę z żywym psem, bo znowu szukam dla niego 'walkera' (czyt. łokera) na środek dnia, począwszy od września; Zainteresowanych zarobkiem proszę o kontakt - tymjanek@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epsisko Re: Sierpniowy Old Oak IP: *.cec.eu.int 02.08.05, 14:39 jakiej rasy? pytam, bo moze ja tez przyjde ze swoim. pies czy suka? Agresywny? moj: podengo portugalskie, samiec, b. przyjacielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymjanek Re: Sierpniowy Old Oak IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 02.08.05, 15:42 Poltoraroczny mieszaniec koloru bialego, duzy ale chudy, pieszczoch, a szczeknie na Twojego tylko na powitanie; no chyba, ze cos im wyjatkowo feromony sie nie zgodza, to wtedy trzeba bedzie je pacyfikowac... Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm zywy pies IP: *.cec.eu.int 02.08.05, 15:35 no a sprobowalbys przyjsc z martwym....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: zywy pies 02.08.05, 15:41 Osmiele sie zauwazyc, ze biedne psiska tylko beda sie meczyc w tym tlumie, duchocie i papierosowym dymie. Chyba ze sa do tego przyzwyczajone;))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymjanek Re: zywy pies IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 02.08.05, 15:46 spokojnie - nie bedzie mu gorzej niz wczoraj w domu (prawda tito?) niewykluczone, ze Z-Antoni bedzie padniety po spacerze i z przyjemnoscia odpocznie pod stolem, gdzie jest swiezsze powietrze (popatrzcie na najblizsza instrukcje jak sie przemieszczac w razie pozaru;) i ktos mu podsunie miske wody. A uszy ma na tyle dlugie ze od halasu sie izoluje - sprawdzone w Lolku na Polach Mokotowskich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Sierpniowy Old Oak 04.08.05, 11:50 A gdzie ten Old Oak wogole jest? Bo goscie z zagranicy sie wybieraja i chcieliby w miare szybko znalezc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Sierpniowy Old Oak IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 04.08.05, 12:03 Kolo Starego Debu, na rozstaju drog na Wavre i Mechelen. Musisz wyjsc przez mury miejskie (najlepiej przez brame Porte de Namur, tylko uwazaj, bo o 18.00 zamykaja brame) i nastepnie piac sie pod gore, tak by po prawej rece miec wioske Etterbeek. Nastepnie na rozstaju drog, pod lasem, bedzie taka stara drewniana karczma z napisem Old Oak. Zapytaj o nas karczmarza - na pewno ci wskaze nasza grupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzyk Re: Sierpniowy Old Oak IP: *.cec.eu.int 04.08.05, 13:18 Oj, widze ze ktos jest w dobrym humorze. Slyszalem tylko ze brama Porte de Namur zamknieta bedzie wczesniej, by nie wpuscic rycerzy krola Artura, ktorzy akurat maja przejezdzac w poblizu. Do zobaczenia jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Sierpniowy Old Oak 04.08.05, 13:19 Ależ oni obawiają się rycerzy króla Łokietka co podobno inwazję z Polski przygotowują :) Odpowiedz Link Zgłoś
repairman Re: Sierpniowy Old Oak 05.08.05, 12:35 Hm, Dzisiaj chyba nasza droga nie bedzie wiodla przez te okolice , wiec nie ma co sie bac o moich rycerzy :D , no chyba ze spadne z galopujacego konia prosto pod brame Old Oak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jodza Re: Sierpniowy Old Oak 04.08.05, 14:17 hmm ciekawe, ciekawe... na spotkanie w zielonej gęsi również 5 sierpnia, też zadeklarowałas, że bedziesz z koleżanką hmmm ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm gdzie jest old oak IP: *.cec.eu.int 04.08.05, 15:00 i co, baju baju...i nikt nie odpowiedzial gdzie jest old oak.... ja sie nie nadaje, bo jak organizowalam pierwsze w historii nasze spotkanie, to opisalam pub i droge do niego ktorych nie ma....;-) wiec moze ktos z lepsza orientacja w terenie napisze gosciom z Wielekiego Ksiestwa gdzie jest Old;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia.lux juz wiem,;) IP: 212.190.74.* 04.08.05, 15:04 Pub "The Old Oak" Rue Franklin 26 Sa. 5. Mai von 12 bis 02 Uhr (morgens) Es wird "Hot Whisky" serviert (heißer Whisky mit Zucker, Zitrone und Wasser) (Sonderpreis) to to, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: juz wiem,;) IP: *.cec.eu.int 04.08.05, 15:09 prawda prawda ;-) fajnie ze bedziesz;-), a kto jeszcze z toba z Wielkiego Ksiestwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia.lux Re: juz wiem,;) IP: 212.190.74.* 04.08.05, 15:27 a zobaczysz;)) zreszta sama jeszcze nie wiem do konca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania pocztowka z wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:24 troche mi tylko rysowanie nie wyszlo :-) a jaka u was pogoda?? pozdrawaim wszystkich oloakowiczow-epsowiczow chwilowo niegrzejac sie w kretnskim sloncu (bo sie w kafejce internetowej schronilam) buziaki do zobaczenia na wrzesniowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schaflar Re: pocztowka z wakacji 05.08.05, 10:06 Tez sie tam wybieram. Jeszcze mnie tam nie wiidzieli, wiec pora sie pokazac. Do zobaczenia wieczorem!!! rafal Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Nie zapomnijcie o toaście :) 05.08.05, 17:10 Przypominam o wspólnym toaście o 20:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Toast IP: *.dsl.scarlet.be 06.08.05, 10:39 Toast jak najbardziej sie odbyl. Pilismy za to by ci, ktorzy sa w Zielonej Gesi jak najszybciej pili z nami w Old Oaku. Czekamy na Was! Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Toast 06.08.05, 10:59 U nas też się odbył :) Piliśmy za to by Ci co są w Old Oaku mogli się tam jak najszybciej z nami napić :) Pozdr Epsotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Toast IP: *.dsl.scarlet.be 06.08.05, 11:15 Powstal u nas pomysl, by przy toascie za miesiac polaczyc sie telemostem miedzy Wami a Nami. Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Toast 06.08.05, 11:17 Taaaa. To bardzo dobry pomysł. Już mi Kubus pisał o tym. Wczoraj przegapiliśmy okazję ale za miesiąc trzeba to zrealizować :) Będzie weselej Odpowiedz Link Zgłoś